Ga naar inhoud

Kessels

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kessels

  • Verjaardag 13-09-1961

Profile Information

  • Plaats
    Rheden
  • Interests
    Auto,s

Kessels's Achievements

0

Community reputatie

  1. De richtingaanwijzers + rode ledje op bestuurdersdeur
  2. Oke ik zal eens kijken of daar iets te zien is , hij is kortgeleden uitgelezen en toen was er een melding over het achterportier wat precies weet ik niet meer . Ik meld me weer na controle van de bedrading. Maar bij draadbreuk zou hij het toch helemaal niet meer moeten doen. Ik vraag me af of het niet de deurcontacten van de sloten zijn die haperen want hij gaat wel naar beneden maar hij knippert niet [pas na drie keer drukken]. Moet eerst maar de bedrading controleren. Bedankt vast!!!!
  3. Veel gelezen over cv problemen maar kan er niet uitkomen wat de oorzaak kan zijn. Het volgende probleem doet zich voor bij het op afstand bedienen van mijn cv ,de linker achterdeur gaat niet op slot na drie keer drukken wel als hij niet op slot gaat knippert er ook niets na de derde keer wel . Zou dat ook in de soldeerpunten van het voorportier zitten??? Ook gaat hij soms niet van het slot af. Wie weet wat er aan de hand is ????? Passat 1997 110PK variant
  4. Kessels

    3b klapsleutels

    Als je sleutels hebt met cv op afstand , kun je die vervangen door klapsleutels?????? Heeft iemand een adres ?????
  5. Er staat gewoon spanning op beide spiegels maar ze doen het niet. In duitsland ?? Heb je daar een adres van???
  6. Mijn spiegelglazen verwarmen niet meer weet iemand waar je behalve de dealer deze kunt bestellen. Dealer kosten ze 45 eu linker en 30 eu rechter ex btw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden