Ga naar inhoud

Happyman

Members
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Happyman

  1. Vandaag de set verder afgemonteerd. Het systeem werkt perfect, ondanks de lage positie van de onderlip en de 4cm extra verlaging . Iedereen bedankt voor de tips. De set van Conrad is een echte aanrader.
  2. Ok dan ga ik rustig verder met kitten. There is no way back now.
  3. Ik heb toch nog een vraag. In het boekje lees ik dat de minimale hoogte van de sensoren tussen de 50 en 80 cm moet zijn. Nu is de bij misschien iets van 33 cm. Hoe is dat bij jullie? Geeft dit geen problemen. Bij mij (Golf IV) loopt de onderspoiler iets schuin. Is dat bij de Passat ook het geval?
  4. Ik had gelukkig nog een adapter die op 12V ingesteld kon worden. Net gelijk even aangekoppeld, hij doet het gelukkig. Behoorlijk vel piep geluid . Dat is wel nodig natuurlijk als die ergens in de kofferbak zit weggewerkt straks. Bedankt voor de hulp.
  5. Heeft iemand nog een tip voor me hoe ik de set eerst goed kan testen voordat ik ga inbouwen. Of was het rechtstreeks koppelen aan de accu al een goede test? Ik hoop van jullie te horen.
  6. Ik heb de 855149 - 89 . Dat zijn dus alleen 4 sensoren en een speakertje.
  7. Ik heb dan wel geen Passat, maar een Golf IV. Ik heb het setje van Conrad zonder display aangeschaft. Maar ik dacht voordat ik het ga inbouwen laat ik het eerst eens testen. Opzich als ik de plus (rode draad) rechtstreeks aan de accu hang en de zwarte als massa tegen de carroserie, dan zou die toch op zijn minst moeten gaan piepen toch? Maar piepen doet ie dus niet. Hebben jullie de set ook eerst getest? Zo ja, hoe dan. Ik weet liever nu dat ie kapot is dan als alles op zijn plek zit
  8. Weet iemand toevallig wat de diameter is van de sensorgaten in de spoiler?
  9. En wat kost die onderlip als ik vragen mag?
  10. Klein vraagje. Passen die sensoren meteen in de spoilerlip of moet er nog het 1 en ander op maat gemaakt worden in de lip?
  11. Na lang niets meer in dit topic gezet te hebben. Nu dan toch weer wat nieuws. Ik ga waarschijnlijk aanstaande zaterdag naar Duitsland (als de auto er nog staat) om naar een auto te kijken. Het wordt helaas geen Passat maar een Golf. Dit is omdat het een auto voor erbij wordt en dan zou een Passat toch ff teveel van het goede zijn . Dus ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken.
  12. Na mijn vakantie gaat de zoektocht echt goed van start. Ik zal mijn ervaringen dan wel in dit topic vermelden. Bij de weg, nog iemand interesse in een Peugeot 406 Break met LPG-G3 installatie
  13. Heeft iemand dan ook toevallig een paar linkjes waar die Duitse replica's worden verkocht?
  14. Zitten de knopjes alleen maar aan de voorkant of zit er aan de achterkant ook nog wat?
  15. Gefeliciteerd met de aankoop. Ik hoop er 1 te hebben na mijn vakantie, zal juli worden.
  16. Ja de auto staat in Hoensbroek, ken je het bedrijf? De auto heeft bij 116000 een beurt gehad en een nieuwe riem. Jammer genoeg kan mijn huidige auto niet ingeruild worden.
  17. Welke functies zitten er eigenlijk op het stuur van een Passat 3Bg met een multifunctioneelstuur. Zijn de knoppen alleen voor de audio of hebben ze de cruisecontrol ook verplaatst naar het stuur?
  18. Ik heb nu een mooie zien staan bij een bedrijfje in Limburg die auto's uit Duitsland haalt. Een 2.5 V6 TDI Variant Tiptronic en Navigatie uit 2001 met 125.000 op de teller zou uiteindelijk incl. BPM op € 15250,-. Valt deze prijs mee? Ik heb de verkoper al gebombardeerd met allemaal vragen. Zijn er nog specifieke punten waar ik op moet letten bij dit type auto? Ik heb in ieder geval gevraagd of ik een aankoopkeuring mag laten uitvoeren.
  19. Het zal geen damp zijn denk ik. De eigenaar geeft aan dat het bij een koude motor is. Als het olie is dan zal deze ook roken als ie warm is volgens mij. Misschien roet? Dat er iets mis dat is zeker anders vermeldt hij het niet. Zoek toch nog maar ff verder.
  20. In mijn zoek tocht naar een mooie Passat in Duitsland stuitte ik op een 2.5 V6 TDI. Er werd in de advertentie vermeld dat de auto in koude toestand rookt. Wat zou het probleem met deze auto kunnen zijn? Het is een model uit 2001 en met 144.000 km op de klok.
  21. Heeft iemand enig idee hoe de douane de BPM bepaalt van een type auto die nooit in Nederland geleverd is. Zo zag ik een 2.5 V6 TDI Highline variant uit 2001 zonder 4-motion. Op de autoweeksite zag ik dat in dat jaar de auto alleen maar is geleverd met 4-motion. Zal toch een behoorlijk prijsverschil zijn.
  22. Happyman

    Phat Box

    Op de Amerikaanse volkswagensite staat de phat box als accesoire incl uitleg over hoe deze werkt met de standaard Volkswagen audioinstallaties.
  23. Met de motor niet gestart is het verbruik nog lager gechipt of niet
  24. Ik ben ook van plan om de auto in Duitsland te laten keuren door de Dekra, de zogenaamde Dekra Gute Siegel check. Heeft iemand hier ervaring mee? Nu maar hopen dat de auto die ik op het oog heb er in juni/juli nog staat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden