Ga naar inhoud

hasmit

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hasmit

  • Verjaardag 09-01-1973

Profile Information

  • Plaats
    Bunschoten

hasmit's Achievements

0

Community reputatie

  1. hasmit

    Net uit de garantie

    Hoi, Hoe weet je dat je vliegwiel "dood" is? Volgens mij is mijn vliegwiel ook naar de kl****. Als ik wegrij in zijn 1 vanschokt het één en ander nogal. Ook in zijn achteruit hoor/voel ik het..
  2. Ik heb een highline daar heb ik dit alles wel op zitten............. Ok, dat er in de Highline voetruimte verlichting zit, zal dan wel, maar je kunt mij niet wijsmaken dat er alleen in de Highline de aanduiding van de ventilatieroosters verlicht zijn.... Als dat zo is ruil ik hem gelijk in...
  3. Ben een beetje verbaasd over de uitrusting van mijn passat 3c comfortline. (negatief dan wel) Mijn oude passat 3BG Sportline had voetruimte verlichting, Lichten in de deuren, de aanduiding van de ventilatieroosters waren verlicht enz. Zit dat op de nieuwe passat niet, of alleen in de highline? Beetje jammer dit...
  4. 2.0fsi. De ET-waardes weet ik niet. Het zijn wel originele passat B6 velgen (http://www.vwwinkel.nl) type Monte Carlo. De banden die eronder komen zijn conti sportcontact 235/45/17
  5. Ik heb nu 215/55/r16 onder mijn B6 zitten. Kan goedkoop aan een stel Monte Carlo 17" komen met conti sport contact eronder. 235/45/17. Wat gaat er gebeuren met de wegligging/rijeigenschappen. Zullen deze beter worden of verslechteren? Wat gebeurt er met het brandstofverbruik?
  6. en de Passat uit 2004 niet meer.. tenminste als je bij de luchtroosters bedoelt.. het schakelaarpaneel is wel verlicht bij alle modellen. Met schakelaarpaneel bedoel je de draaiwielen? Dus ook in de B6?
  7. Ook niet in de aanduiding van de ventilatie???? Dat had zelfs mijn oude passat uit 2003........
  8. Hoi, Heeft de B6 comfortline ook verlichting in de knoppen bij de ventilatie? gr.
  9. Hoi, Zitten er eigenlijk LED'S in de unit van de leeslampjes achter? Ik bedoel dan dat de symbolen rood oplichten? p.s. zit er op een comfortline sedan uit 2006 ook iets van coming home of was dat een optie? gr.
  10. Is alleen een veren setje niet voldoende? Volgens mij is dat niet zo duur bij de dealer. 350,00 euro of zo?
  11. Hoi, Ik heb onlangs deze 3C gekocht (zie plaatjes). - Xenon - Autohold - Boordcomputer Plus - MFD 2 DVD!! - Afneembare trekhaak. Hiervoor had ik een Passat 3bg Sportline. Deze vondt ik mooier op zijn velgen staan. Was deze sportline allen mbv veren af fabriek verlaagd? Zo ja, wat zou het kosten als ik dit bij de dealer zou laten doen bij deze auto? Hij moet gewoon iets lager...
  12. maar op de site van chipmeister staat een chip voor de 100 pk van 100 naar 137?? Nog een vraag: Gaat de motor meer lawaai produceren? Gaat hij rauwer klinken bijvoorbeeld. En wat gebeurt er met het olieverbruik? Ik heb mijn passat net 2 maanden. Ik heb een jaar voorkeurselectie garantie. Wat gebeurt er met die garantie als er schade aan de motor ontstaat als hij getuned is. Of is schade niet mogelijk??
  13. Wat is het technische verschil tussen de 100 en 130 pk Tdi motoren? Is dit alleen een chip? Als ik dus mijn 100 pk laat tunen heb ik dan in principe dezelfde motor als er af fabriek in de 130 pk zit?
  14. Ik las op de site van chipmeister, dat als ik mijn 1.9 tdi 100 pk tune naar 137 pk het verbruik lager wordt: http://www.chipmeister.nl/specificaties ... 100pk.html Iemand ervaring of weet hoe dit zit? gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden