Ga naar inhoud

Happyman

Members
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Happyman

  • Verjaardag 30-09-1976

Profile Information

  • Plaats
    Sassenheim

Happyman's Achievements

0

Community reputatie

  1. Vandaag de set verder afgemonteerd. Het systeem werkt perfect, ondanks de lage positie van de onderlip en de 4cm extra verlaging . Iedereen bedankt voor de tips. De set van Conrad is een echte aanrader.
  2. Ok dan ga ik rustig verder met kitten. There is no way back now.
  3. Ik heb toch nog een vraag. In het boekje lees ik dat de minimale hoogte van de sensoren tussen de 50 en 80 cm moet zijn. Nu is de bij misschien iets van 33 cm. Hoe is dat bij jullie? Geeft dit geen problemen. Bij mij (Golf IV) loopt de onderspoiler iets schuin. Is dat bij de Passat ook het geval?
  4. Ik had gelukkig nog een adapter die op 12V ingesteld kon worden. Net gelijk even aangekoppeld, hij doet het gelukkig. Behoorlijk vel piep geluid . Dat is wel nodig natuurlijk als die ergens in de kofferbak zit weggewerkt straks. Bedankt voor de hulp.
  5. Heeft iemand nog een tip voor me hoe ik de set eerst goed kan testen voordat ik ga inbouwen. Of was het rechtstreeks koppelen aan de accu al een goede test? Ik hoop van jullie te horen.
  6. Ik heb de 855149 - 89 . Dat zijn dus alleen 4 sensoren en een speakertje.
  7. Ik heb dan wel geen Passat, maar een Golf IV. Ik heb het setje van Conrad zonder display aangeschaft. Maar ik dacht voordat ik het ga inbouwen laat ik het eerst eens testen. Opzich als ik de plus (rode draad) rechtstreeks aan de accu hang en de zwarte als massa tegen de carroserie, dan zou die toch op zijn minst moeten gaan piepen toch? Maar piepen doet ie dus niet. Hebben jullie de set ook eerst getest? Zo ja, hoe dan. Ik weet liever nu dat ie kapot is dan als alles op zijn plek zit
  8. Weet iemand toevallig wat de diameter is van de sensorgaten in de spoiler?
  9. En wat kost die onderlip als ik vragen mag?
  10. Klein vraagje. Passen die sensoren meteen in de spoilerlip of moet er nog het 1 en ander op maat gemaakt worden in de lip?
  11. Na lang niets meer in dit topic gezet te hebben. Nu dan toch weer wat nieuws. Ik ga waarschijnlijk aanstaande zaterdag naar Duitsland (als de auto er nog staat) om naar een auto te kijken. Het wordt helaas geen Passat maar een Golf. Dit is omdat het een auto voor erbij wordt en dan zou een Passat toch ff teveel van het goede zijn . Dus ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken.
  12. Na mijn vakantie gaat de zoektocht echt goed van start. Ik zal mijn ervaringen dan wel in dit topic vermelden. Bij de weg, nog iemand interesse in een Peugeot 406 Break met LPG-G3 installatie
  13. Heeft iemand dan ook toevallig een paar linkjes waar die Duitse replica's worden verkocht?
  14. Zitten de knopjes alleen maar aan de voorkant of zit er aan de achterkant ook nog wat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden