Ga naar inhoud

Alfred72

Members
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Ommen
 • Naam
  Alfred
 1. Resetten ed. heeft niets geholpen. Heb er nu ander paneel ingezet zonder voorruitverwarming. Alles werkt nu. Iedereen bedankt voor de info en adviezen.
 2. Dat had ik bij de oude ook. Dubbel met a erin. Enige verschil is voorruitverwarming i.p.v. dual regeling en stoelverwarmingsknoppen.
 3. Is hetzelfde, voorfrontje paste er zo voor. Alleen stoelverwarming erbij en dual is voorruitverwarming geworden.
 4. Weet ik niet. Hoe Kun ja dat zien?
 5. Komt uit Passat van zelfde bouwjaar. Stekker C heeft 16 pinnen . Is het dan misschien stekker A?
 6. Heb interieur erin gebouwd. Stoelverwarming werkt, alleen airco werkt niet goed. Als ik auto van contact zet en auto daarna weer start, is de climatronic uit. Als ik deze dan aanzet staat regeling links op 29,5 graden en rechts op 18,5 graden. Blower staat dan voluit. Iemand enig idee wat ik moet veranderen? Climatronic paneel is met voorruit verwarming.
 7. Gisteren gedeelte van kabelboom uit slooppassat geknipt. Nu bijbehorende kabels uitzoeken. Leuk karwei.
 8. Ik ook, Haha . Had jij een elektrisch schema dan?
 9. Zelf kabels getrokken of setje kabels gekocht? Schijnt ook te kunnen?
 10. Bedoel deurpanelen, is ff andere vraag maar liep ik tegen aan. Zitten geen draden weet ik nu. Airco paneel heb ik al.
 11. Zit er ergens ook nog een module voor de Stoelverwarming? Wou kabels uit slooppassat halen. Wil dan eventueel ook module meenemen. Zit ook verlichting onder in deurpanelen. Liggen deze draden er wel of ook niet? Mvrgr. Alfred
 12. Hallo, Ik heb een Passat 3c van 2008. Het is een comfortline en hier wil ik een interieur van een Highline inzetten. De Highline heeft stoelverwarming wat ik nu niet heb. Wil deze graag wel meenemen. Paneel waar schakelaars inzitten heb ik erbij. Is dit makkelijk aan ts sluiten, liggen de draden er al of moet er nieuwe kabels getrokken worden? Mvrgr Alfred
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden