Ga naar inhoud

rambocus

Members+
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over rambocus

  • Verjaardag 07-04-1961

Profile Information

  • Plaats
    Houten

rambocus's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zag inderdaad bij de set-up dat hij veranderd was naar een d versie hij bedankt zo mooi zijn als dat de oplossing is morgenavond heb ik afspraak om er naar te kijken en neem dan gelijk je verhaal mee. edit: Peter ( nav16) heeft er naar gekeken maar geen foutcodes kunnen ontdekken, hoefde dus ook niet de twee 00 er bij te zetten ( stond reeds 4 x een 0 op het einde van de string.). Hij heeft toen FW 4120 erop gezet, en nog steeds geen melding met de vraag of ik hem wilde opslaan op de harde schijf. Heb de DVD toch maar laten zitten en kijken of hij de kaart toch opsloeg op de harde schijf. En warempel vanochtend kreeg ik de melding om de DVD te verwijderen en stond kaart toch op de harde schijf , bedankt voor het meedenken en helpen
  2. Bedankt en als je bovenstaande lijst ziet in het .toc bestand welke moet ik dan aanpassen? edit: moet ik dit dan aanpassen van CD_8117 naar bijv CD_8116? Alleen dit of ook het Label van CD_8117naar CD_8116
  3. heb je voor mij een link waar ik FW 4120 zou kunnen vinden? Je tweede gedeelte begrijp ik niet helemaal. Hoe kan ik de navigatie dvd naar de harde schijf kopieren ? En ik zie in het .toc bestandje geen dvd nummer alleen dit: Continental Automotive GmbH I IC RD CC NAV DB PROD Content Volume: CD_8117 Date: 27.1.2014 db: EU(2013Q3) Area: West Europe Subarea: West Supplier: Navteq Version: 505.20.334.84 Customer Version: V11 Customer: 1627386848 Customer Info: VW Features: V10 TPD: 2014010004 SVD: EDB_20140117 TMC: 20131008 Phoneme: Navteq DBAL: V006.046 V007.037 V008.702 V009.035 V010.012
  4. Delivery part nummer: 1T003568c volgens mij een type C. Ik heb hem geupdate van 2680 naar 4020, hierbij is alles wat op de harde schijf stond gewist. Alles doet het verder zelfs spraakopdrachten, maar ik krijg de navi niet op de harde schijf ,doet het wel vanaf de dvd.
  5. Heb hem naar 4020 gebracht. De kaarten zijn helaas toch verdwenen, heb echter een probleem nu als ik de dvd ( dezelfde die ik oorspronkelijk hebt gebruikt om de v11 op de harde schijf te zetten) krijg ik niet meer de optie om het om te slaan op de harde schijf, hij leest hem wel. Ook met de originele dvd v6 krijg is die optie niet meer. Bedroeft wat kan ik doen om toch de kaart op de harde schijf te krijgen.
  6. Wellicht val ik in herhaling maar wil het toch eerst checken. Ik zie bij mij op het scherm van de 510 het volgende: Delivery part nummer: 1T003568c HW-version : H04 SW-version: 2680 SWSW version : C_EU_9242_1400 HW Vehicle 0xC801 SW Vehicle 0x44340013 Heb de laatste kaarten V11 erop staan. Nu wil ik wel eens verder upgraden, wat moet ik doen? De Iso 5269 van de SW branden op cd en installeren, gaat dit lukken in een keer van 2680 naar 5269 of jonger of moet dit in stappen. En wat ik kan evt. verder doen? Behoud ik wel mijn kaarten of moet ik die dan ook opnieuw instaleren. ( hoop het niet want het was een heel gevecht om die er op te krijgen, uren werk)
  7. Probeer nu al twee dagen een update te doen naar versie 11. Steeds als de statusbalk vol is start hij weer opnieuw met een lege statusbalk. Hoevaak moet dat gebeuren eer dat alles op de harde schijf staat. Wordt nu toch echt een beetje moedeloos edit: Na 3 keer opstarten toch gelukt Dacht dat hij steeds opnieuw opstartte.
  8. rambocus

    ramen spontaan open

    Bedankt voor jullie antwoord. Wist in eerste instantie niet eens dat dit kon met mijn sleutel het openen of sluiten van de ramen. Zal beter opletten en blij dat het niet geregend had die nacht. Ik zal de andere sleutel gaan gebruiken, die is nog nooit gebruikt en wellicht dan niet zo gevoelig.
  9. rambocus

    ramen spontaan open

    ben je er al uit war er bij jou aan de hand was? Heb nl nu een touran waarvan vanochtend alle 4 de ramen tot halverwege open stonden. Zou niet weten hoe dit kwam, daarom mijn vraag in dit topic.
  10. Het is geen diesellucht kan ik een lek in brandstoffilter en lek in brandstof in de aanvoerslang uitsluiten. Heb het wel effe gechecked maar zie niets ter plaatse wat op een lekkage duidt. Olielekkages inderdaad gehad, slang bij de turbo dit kwam op de uitlaat terecht en heb ik laten vervangen. Dat kan ik nu uitsluiten. Zal wel het interieurfilter vervangen wellicht is die lucht wel in het filter getrokken. Zo ga ik wel verder zoeken.
  11. Heb mijn passat een paar maanden geleden verkocht en er een touran van 2007 voor in de plaats genomen ivm last in mij rug . Betreft een TDI 2.0 ( 170pk) met dsg. Rijdt uitstekend echter ook bij mij stinkt hij in de auto. De geur komt naar binnen toe als de auto stilstaat. Als hij rijdt heb ik er geen last van, waarschijnlijk verwaait hij dan Ook buiten de auto stinkt hij meer dan de passat. Dacht eerst dat de geur uit de uitlaat kwam van de bijverwarming die achter het rechtervoorwiel zit. Echter deze is nu uitgeschakeld en er komt steeds geur naar binnen toe nog steeds. Als ik om de auto heen loop komt de meeste geur van de linkerzijde ( bestuurderszijde) vandaan. Ook de deuren en de achterklep sluiten goed verder. Met koude lucht blazen ( clima werkt) stinkt het niet in de auto, het is puur bij het verwarmen van de auto. Goony heb jij al een oplossing?
  12. bedankt ga er nog even over nadenken, maar op zich is het een goedkope oplossing
  13. Heb zelf de RNS300, met een cd wisselaar in de armsteun. Nu speelt deze ook MP3 cd's af, echter aleen met één nadeel en dat is dat je in het scherm alleen cd 1 en bv track 2 ziet staan, dus niet de naam van de cd en naam van de song. Nu kan ik die Arcs Music BOX V2 aansluiten en die zou het volgende doen "die Es lassen sich je nach Radio bis zu 99 CDs´mit je 99 Titeln und mehr erstellen und verwalten: Ab Titel 100 werden nur die letzten 2 Ziffern der Titelnummer angezeigt, d.h. Titel 101 wird wieder als 01 angezeigt usw." Wat zie je dan in je scherm? Ook alleen cd 1 en track 2 of zie ik dan wel de naam van de cd of mapnaam Zo niet dan wordt het lastig zoeken als er 80 cd's/mapjes inzitten en je wilt een bepaalde cd/map afspelen. Als hij wel de namen kan aangeven dan heb ik evt. ook wel interesse in zo een box.
  14. rambocus

    warme lucht

    Dit viel mij van de week ook op bij mij in de auto. De Climatronic staat dan op off.
  15. type fan hangt af van je wagen, moet je even de zoekfunctie gebruiken van dit forum. Ik hoefde nauwelijks iets de demonteren, heb kleine handen en dat scheelt ( anders moet je je voorkant in de servicestand brengen en daar ben ik wel even mee bezig) . Heb alleen de bodemplaat verwijderd om de kabelboom van de fan die bij mij onder de grote ventilator doorliep naar de stekker ter hoogte van de bestuurderskoplamp los te maken en te verwijderen. En uiteraard later de nieuwe draad weer aan te brengen. Succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden