Ga naar inhoud

ViperArry

Members+
  • Aantal items

    497
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ViperArry

  1. ViperArry

    mistlampen

    We gaan m binnenkort maar eens aan Vagcom hangen. Het wil er bij mij nog niet helemaal in.
  2. ViperArry

    mistlampen

    begrijp ik het goed dat je alleen bij Xenon een "high" apparaat hebt? Dat lijkt vreemd. Auto is wel uitgerust met allerlei andere electrische highline snufjes zoals stoelverwarming, parkeersensoren etc...... maar voor mistlampen heb je het dus echt over een ander stuurapparaat?
  3. ViperArry

    mistlampen

    Even een oud topic een schopje geven. Mn broer is nog niet terug van vakantie en die heeft Vagcom..... En aangezien er een 3C in de familie terug is (ipv de 3B) gaan we gelijk maar kijken welke mod's er daarop gemaakt kunnen worden. Mistlampen staan hoog op de lijst.... Vreemd genoeg niet standaard op een highline. Is er een lijst te maken met opties die sowieso gebruik maken van het uitgebreide stuurapparaat? Hoort hier bijvoorbeeld ook stoelverwarming bij? Wat kost een nieuw stuurapparaat ongeveer?
  4. Latte macchiato zit al als Leer met alcantara in de 3C vanaf 2005. Er moet toch een mocca highline zijn te vinden bij jou in de buurt? Grote kans dat dit interieur is gekozen.
  5. Deze kleur past inderdaad erg mooi bij Mocca bruine buitenkant..... Mn vader heeft het ook (maar een zwarte buitenkant) ik had zelf wellicht een zwart interieur mooier gevonden. Can't have it all zullen we maar zeggen Alle plaatjes geven natuurlijk wel een indruk...... maar zelf bekijken is het allerbeste (Latte Macchiato is natuurlijk een soort van Koffie verkeerd..... daar lijkt het dan ook op!)
  6. VW's van tegenwoordig zijn zo modulair gebouwd dat het vrij eenvoudig is om verlichting te wijzigen. Mn broer heeft een nieuwe Scirocco en rijdt dankzij Vag-com (Canbus) rond met Amerikaanse verlichting. Even aan de laptop en zn knipperlichten werken weer als knipperlichten ipv dagrij verlichting. Mistlamp aan de achterkant zou er volgens mij ook gewoon moeten zitten.... (of in gezet moeten kunnen worden).
  7. Als je geen stroom meer hebt in je afstandsbediening, dan bel je toch de VW service? Wie mooi wil zijn moet dan ook maar even die paar euro pijn lijden..... Richard, Heb jij de kleur zelf gespoten? enne, wat kost zoiets nou (alles bij elkaar?)
  8. SJ, dat gaat niet, het handvat beweegt namelijk naar buiten als je de deur opent.....
  9. En ik maar denken dat we alles van Passatplus.de hadden gejat..... Netjes hoor.
  10. Die zijn er dus inderdaad. Mijn vader heeft een 99-er 3B, ik een 98-er. Gek genoeg heb ik wel afstandsbediening en hij niet. Optie destijds? Of kon VW de vraag niet aan.... Hij heeft het namelijk wél maar niet geintegreerd in de sleutel. Misschien dat het daarmee ook kan, maar dan moet je met de transponder gaan klungelen, lijkt mij niet echt iets makkelijks.
  11. Als je bij de dealer een nieuwe sleutel bestelt kun je inderdaad een klapsleutel kiezen. Niet goedkoop, een klapsleutel kost je ongeveer 140 euro. Maar.... een normale is slechts enkele tientjes goedkoper. Dus...... Voorwaarde zal wel zijn dat je oude sleutel AB moet hebben.
  12. Volgens mij heeft de dealer een mooi rubber voor onder de deur die er automatisch voor zorgt dat water UIT de deur naar buiten gaat, en niet naar binnen... Dit dingetje schijnt nogal eens te beschadigen of te verdwijnen als je de deur open hebt gehad. Kan je een hoop ellende schelen.
  13. Denk het ook, heb alleen het ding nog niet van achteren gezien.... Niet dat t helpt bij een afgebroken knop.
  14. Hij kan maar 1 kant op in ieder geval..... de andere kant op komt ie tegen het huis van de lamp. Volgens mij is jouw richting de juiste ReneR. Daarna moet je het balletje nog uit de houder pielen, daarvoor is het handig de lamp eruit te hebben of in ieder geval de dop eraf, dan kun je m nog iets helpen (met je vingers) van binnenuit.
  15. Daar ben ik ook wel benieuwd naar..... heb m zelf een poosje terug jammerlijk afgebroken.
  16. Gebruik even de zoekfunctie...... Hier is al zooooo veel over geschreven. Alles over heldere koplampen Hoe werkt het met de motortjes op pagina 7 Meer over motortjes vind je hier Succes.
  17. Ik zou zeggen, de bijrijders of bestuurdersdeur. De onderkant watert af naar buiten, maar als de deurplug niet goed werkt..... dan watert ie naar binnen.
  18. Je zou kunnen proberen de voorruit schoon te maken met Meguiars Quick Clay. Daarmee zou je alle oppervlaktevervuilingen van de ruit moeten kunnen verwijderen.
  19. Ik vind de metertjes erg mooi. Als ik het zelf had gedaan had ik de randen wellicht wat subtieler gedaan (nu heb je en vrij forse zilveren rand). @Matthijs, 2 keer navi? Heb je nog een MFD in de aanbieding dan? T lijkt mij ook wel wat..... duur grapje die G versie?
  20. ViperArry

    coating ramen

    Mooi om te zien dat we er zo toch uitkomen. Niet om het aan te zwengelen, maar volgens mij zit er wel een groot verschil tussen Fabrieksgetint en aftermarket tinten. De Passat was leverbaar met lichte tint (groenig glas), warmtewerend etc. Dat is iets heel anders dan het aftermarket tinten. Poosje terug ben ik op zoek geweest naar een folie/coating die rond de 10% zat. Daar kun je naar zoeken wat je wilt, want de gemiddelde tinter zit minimaal aan die 30%. En dan krijg je dus de problemen die The Master aangeeft.
  21. ViperArry

    coating ramen

    In Amerika experimenteert men momenteel met tinting van de koplampen. Staat ook erg mooi, maar is waardeloos om mee te rijden.
  22. ViperArry

    coating ramen

    Roy, Noem eens 1 geimporteerde auto die af fabriek al zulke donkere ramen heeft dat ie NIET aan de huidige regels zou voldoen? Ik vind getinte ramen best mooi, maar....... Er zitten niet voor niks ramen in je auto. Je moet er doorheen kunnen kijken. Als er dan wetgeving is die zegt dat je je ruiten maximaal 30% mag tinten, dan is dat toch duidelijk genoeg? Donkerder dan dat zal wel minder veilig zijn. Ik vind het kolder dat er zo simpel over het verkeer wordt gedacht..... "ik vind het DOM dus ik hou me er niet aan" "het gaat te snel, dus ik let maar niet op". Hoe vaak ik al in de ankers moest op rotondes omdat men gewoon maar oprijdt en al aanneemt dat ik af zou slaan (want niemand gebruikt het knipperlicht meer....). Ik ben blij met deze handhavingsactie! Eindelijk eens iets wat duidelijk wordt gemaakt.
  23. ViperArry

    coating ramen

    JPStyle, Succes...... RDW is het vast ook niet eens met de Politie over de maximum snelheid. Beiden schrijven echter niet de wet, en daar moeten WIJ ons aan houden. Doe je dat niet, dan sta je dus ook voor de gevolgen.
  24. Dit zijn trouwens de lampen uit de HongKong Passat 3B. Helder..... Gemonteerd op mijn auto: Met de nieuwe VW verstelling als het goed is geen enkel probleem om te monteren......
  25. Wow..... eindelijk een oplossing voor mijn HongKong lampen..... Ik ga die verstelling op korte termijn opsnorren, en monteren denk ik!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden