Ga naar inhoud

harly

Members+
  • Aantal items

    604
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door harly

  1. harly

    Dynamo type

    Ik denk dat ik ze alle 3 maar monteer. Dan kom ik voorlopig niet nog een keer midden op de snelweg stil te staan.
  2. Het gekraak is nu idd weg. Maar komt vd winter zeker weer hoor. Het inspuiten verminderde het altijd wel wat maar niet veel.
  3. harly

    Dynamo type

    Wie kan voor mij even opzoeken welk type dynamo ik nodig heb voor mijn 2.0 Benzine 3BG uit 2001? De mijne heeft de geest gegeven. Ingebouwd is het nogal moeilijk te lezen chassisnummer is Bedankt alvast. Jeroen
  4. En daarom maak ik ze juist zonder foto achtergrond. Die wil liever een 3b en die een 3bg of zelfs een 35i om over een cc nog maar te zwijgen. Straks willen ze ook nog een andere kleur of sterker nog ....hun eigen passie dr op. Ik zou het bij 1 ontwerp houden.
  5. Alleen dat decoupeerzagen is al leuk...
  6. Alleen dat decoupeerzagen is al leuk... Pasje NR9
  7. harly

    Uitlaat lek

    thnx jongens, chassisnummer is . Scheelt toch weer als het zonder katalysator kan he. De eervolle vermelding forumshopper heb ik gekregen na diverse photoshop crea's. (velgjes plakken ed.)
  8. harly

    Uitlaat lek

    Hi folks, Mijn uitlaat heeft de geest gegeven. Hij klinkt nu als een Fokker D. Op de plaats van het flexibele stuk is hij lek. Bij de dealer konden ze niet zeggen of ik alleen een nieuwe tussenpijp nodig had of dat het een versie was met een vaste pijp icm katalysator. Weet iemand van jullie of het uit 2 delen bestaat bij een 3BG 2.0 uit 2001?" Ik kan het zo niet zien nl. en heb even geen beschikking over een brug. Jullie handige harrie's hebben daar vast wel verstand van.
  9. Zie het topic nu pas maar als je nog duidelijke foto's hebt en je wil nog wat gesoept hebben dan lees ik t wel.
  10. Dan zou ik eens gaan kijken voor een Kränzle. Die gebruik ik op het werk al jaren voor echt alles. Succes met je zoektocht.
  11. Ik gebruik voor het snelle werk wel eens deze
  12. Die zitten er normaal alleen met die rubbers in geklemd. Soms hoor je hier over kitten maar ik heb ze toen grondig schoongemaakt zodat er geen alg meer op de rubbers zat. Vervolgens als ze droog zijn er weer goed indrukken. Zit vast zat hoor...
  13. Het schijnt dat ze het nog beter doen als honden.
  14. Wil best wel ff voor je shoppen. Heb je een mooie foto van je eigen auto?
  15. Sow... onder welke steen heb jij gelegen? Check de datum eens....
  16. Vandaar het dimmertje he Hij brand nu voluit. Je moet het eens in het echt zien, dan zal het je zeker meevallen.
  17. Hier nog een stel Jee lampies. Ik heb er alleen een dimmertje tussen gezet want ik vond ze aan de felle kant. Beschrijving volgt nog. Op de foto is het wel een beetje een vertekend beeld want het blauwe licht verstrooit zich over het hele dash.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden