Ga naar inhoud

ibibi

Members+
  • Aantal items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ibibi

Profile Information

  • Plaats
    Raard

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ibibi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heb het bij mijn auto toendertijd ook laten uitzetten (via vagcom) door Johan (VVT) maar die kon ook niet garanderen of dat hij ook definitief/permanent uit was. Heb toen het stekkertje los gehaald en een tijdje zonder rond gereden... Is de enigste manier om er zeker van te zijn, je vergeeft t jezelf nooit weer als je babytje platgedrukt word bij een aanrijding.... Dan maar een tijdje met een waarschuwings lampje op dashboard rijden.
  2. Ideale "winter"auto zo'n passat v6tdi synchro. Beetje 4 wiel slide's maken in de sneeuw...
  3. Is dit dan bij alle passats met 4 cillinders? Laatst mijn carter (passat V6 tdi) gelast op een paar schaafpunten en hierbij hoefde alleen de stabilisator stang los om hem eronder weg te krijgen.
  4. Heey folks, even een vraagje. Ik heb mijn setje 18 inch A8 wielen verkocht omdat ik dat toch wat te "iel" vind onder een verlaagde passat. Nu liep ik tegen een setje 20 inch aan die ik voor mij een interesante prijs over kan nemen. Alleen deze set is et 35 , nu is dat niet zo'n probleem want ik laat ze voor afdraaien, achter moet wel passen dacht ik Maar wat is de mooiste et waarde voor een 3b? Kan er zo'n 7mm laten afdraaien, is dit genoeg. Bandenmaat is 225-30-20 en de velgen zijn 8j breed. De auto is een passat 3b V6 TDI synchro variant. schroefset verlaagd. Iemand een idee?
  5. Hoeveel cm is die van jou verlaagd en deze staan wel redelijk recht op het oog? (waar laten uitlijnen?) Denk dat die van mij nog 2 a 2.5cm lager staat.
  6. Ik heb eens gehoord zodra een passat 3b/3bg zwaar verlaagd word je de wielen niet meer recht kan laten zetten? Dus dan komt het neer op een relatief negatief camber . Is dat echt zo, want de banden die ik op mijn passat heb zijn op de wang bijna op terwijl er op de rest van het loopvlak nog zo'n 5 a6mm profiel zit. Is dit niet op te heffen zoals bij (bijna) alle auto's? Tsja wie laag wil rijden moet pijn lijden, maar om nou om de 7000km nieuwe banden te gaan kopen
  7. ibibi

    pompkrik.

    En deze weegt ook nog geen drol. Als je die 3 tientjes dingen gewent bent en je pakt zo'n sonic beet
  8. Hahaha kan de zijn maar ook die, maar bedankt voor je antwoord. Morgen staat ie voor de deur (als het goed is) en dan meet ik wel even de remschijf op, had een setje 15 inch op t oog maar moest gister beslissen. Maar even wachten op morgen.
  9. Even een vraagje aan de experts? Wat voor maat remschijven zitten er onder een passat v6 tdi synchro uit 2000? Omdat er binnenkort wintervelgen onder moeten wil ik de minimale inch maat weten die eromheen kan? Zal wel 288mm zijn zeker? Dan word het 15inch. Alvast bedankt
  10. Hee mensen, Een tijdje afwezig geweest omdat ik de passat destijds verkocht heb omdat we meenden wel met een kleinere auto toe konden Na nu een tijdje in een bora tdi omgereden te hebben willen we nu toch weer een passat hebben. (die ruimte) Nu is mijn oog gevallen op een passat v6 tdi, dit omdat ik wel redelijk wat vermogen wil en automaat wil rijden. Vorige passat was een 3bg 100pk aut en dit was niet vooruit te branden. Laatst in een v6 tdi gereden (deze was tot 176pk gechipt) en ik ben om, blind heet zo iets Wat rijdt dat heerlijk soepeltjes. Nu weet ik al een aantal problemen met de v6 en, namelijk nokkenassen en brandstofpomp probs. Maar zijn er nog meer dingen om op te letten? Het gaat dan om deze auto, http://link.marktplaats.nl/464461272 Heb al contact gehad met dit bedrijf en die konden me vertellen dat ie idd een beurt nodig heeft en de abs sensor + olie sensor vervangen moet worden. Volgens hem was de ditributie al vervangen. Kent iemand deze auto of het bedrijf waar die te koop staat. gr rudolf
  11. Ik leng zelfs de Quik detailer van meg aan met water.... Denk dat er bij mij nog maar een paar % in zit de rest is water en het gaat perfect. Het gaat er toch om dat de klei niet "droog" loopt of heeft de Quik detailer ook nog verdere functie's ipv glei middel tijdens het kleien?
  12. Ben tegenwoordig ook met dit virus besmet hahahahaaha.
  13. Het kan dus niet lees ik daar(in de links naar volksforum), niet in 1 keer. De vraag was ook van 4x100 naar 5x112, dit was een antwoord. -------------------------------------------------------------------------------- Nee dat is niet mogelijk ! Kan wel met 2 adapters eerst van 4x100 naar 5x100 en dan van 5x100 naar 5x112 ! Of je moet je naven omlaten boren naar 5x100 en dan een adapter van 5x100 naar 5x112 In belgie gebruiken ze wel een een adapter van 4x100 naar 5x112 maar dan zetten ze de wielen vast met 4 bouten ipv 5 ! Lijkt mij geen hele goeie oplossing !
  14. Misschien heb je hier wat aan... http://www.volksforum.com/forum/showthread.php?t=17402
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden