Ga naar inhoud

Recto

Members+
  • Aantal items

    241
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Recto

  • Verjaardag 19-07-1978

Profile Information

  • Plaats
    Twente(rand)
  • Interests
    Guitarzzz

Recto's Achievements

0

Community reputatie

  1. In Daarle zit volgens mij ook iemand die dat kan. Mocht je gegevens willen moet je't effe laten weten.
  2. Hmmmm dat zou toch juist goed moeten zijn aangezien ze daar aan de linkerkant van de weg rijden
  3. Hmmm ik dacht dat dat alleen gold voor van die meebewegende lampen zoals op de Citroen C4 Ik heb er verder geen last van, denk dat ik ze maar mooi laat zitten
  4. Op de site staat o.a.: *Opgelet: NightGuide is niet geschikt voor GB. Het zou het tegenovergestelde effect hebben. Wat is GB? H7 R of S? Dit hangt ervan af welk type verlichtingsoptiek u gebruikt. Recente ontwikkelingen in de verlichtingstechnologie hebben geleid tot nieuwe ontwerpen en technieken om licht op de weg te projecteren. Philips heeft 2 uitvoeringen van H7 NightGuide ontwikkeld: - H7 R voor reflectorsystemen, het meest traditionele lichtbundelsysteem. - H7 S voor projectorsystemen, met een extra optisch systeem dat het licht stuurt. Ik weet 100% zeker dat ik de H7R heb.
  5. Hmmm het plaatje op de Philips site ziet eruit als volgt: Bij mij zit het gele licht toch echt aan de rechterkant en blauw links. Ik heb 10 min. in't donker rondgereden en van alle kanten bekeken. Dus de lampen zijn onderling gelijk aan elkaar? Ik heb de Reflector versie.
  6. Recto

    2 ton!

    Ik zit op 207.000 nog wat. Ben bang dat de waarde na de 200.000 in grotere stappen omlaag gaat. I.v.m. het oog op een evt. volgende auto.
  7. Ik heb vanavond ook een setje Philips Night Guide erin gezet. Echter, volgens mij had ik een oud setje of 1 van de 1e setjes gekocht zonder handleiding erin want ik heb ze verkeerd om geplaatst denk ik. Ik heb nl. links fel blauw licht en rechts rustig geel. Op de lampen zelf staat niets en op de verpakking ook niet. Iemand hier ervaring mee? Nu snap ik wel dat ik ze om moet wisselen maar nu kan ik weer alles loshalen . Scheelt dat ik lange dunge vingers heb BTW ik zie echt wel goed kleur verschil t.o.v. de standaard lampen. Als je dat niet ziet moet je echt eens naar Hans Anders 8)
  8. Nee er zitten geen vlekken of kringen in de spiegel. De zekeringen zijn ook niet stuk.
  9. Ik volg je niet helemaal. Ik heb een 3BG. Ik kan hem wel vervangen maar voor hetzelfde geld is ie niet stuk maar is het wat anders. Er is hier al veel over geschreven maar niemand weet dus hoe je zoiets kunt controleren?
  10. Mijn dimmende binnenspiegel is al een paar maand stuk en ik wil deze weer werkend hebben. Er zijn al wel een paar topics over maar nog niet met oplossingen of wat er stuk zou kunnen zijn. Ik kan beginnen met de zekeringen te checken maar welke moet ik hebben? Ik neem aan dat deze gekoppeld is en dat er niet alleen hiervoor een zekering is? Als dat het niet is, kan ik hem dan laten uitlezen? Kan de VAG-computer zien dat hij stuk is en wat er stuk is? Thx.
  11. Recto

    Mistlampen stuk

    Probleem bij mij is inmiddels verholpen. Ik had nog geen tijd gehad om er naar te kijken maar m'n schoonbroer moest bij m'n passat een aandrijfashoes vervangen en kwam er toen achter dat hij de mistlampen was vergeten aan te sluiten toen hij vlak voor de zomer m'n radiator heeft vervangen Dus 't is opgelost en ik kan hem morgen laten afmelden voor de APK
  12. Recto

    Mistlampen stuk

    Kun je die mistlampen een beetje makkelijk open krijgen? Ik heb er nog niet naar gekeken maar ze zijn geintegreerd.
  13. Recto

    Mistlampen stuk

    Afgelopen vrijdag is m'n Passat afgekeurd voor de APK omdat de mistlampen het niet doen. De lampen hebben het altijd gedaan dus ik snap er niets van. Het lampje van de schakelaar brand wel als ik hem 1x naar achter trek maar de lampen gaan niet aan. Waar moet ik beginnen met meten. Kijken of er spanning op de fitting zit of kan het ook een zekering zijn? Ik neem nl. niet aan dat beide mistlampen in 1x tegelijk stuk kunnen gaan.
  14. Mijn CC is ook waardeloos qua vasthouden temperatuur. Ook in het vasthouden van de temp. Hij blijft nooit behaaglijk warm rond de 20 graden. Tenzij ik hem handmatig bedien en steed zelf bij regel. Koude lucht blazen doet ie ook amper. Afgelopen weekend was't redelijk warm, dus temp op 18 en dan gaat ie maar door met verwarmen tot het 30 graden is ofzo. Zo voelt het althans. Nee, niet 1 van de beste cc's.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden