Ga naar inhoud

Ebut

Members
  • Aantal items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ebut

  1. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Ja ik weet. Leerde net op de andere kant dat die logo's ook op de Passat Bluemotion zitten.
  2. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Schijnt toch echt een Passat te zijn geweest. Let wel, zelf niet gezien, maar vond het een interessante vraag, en aangezien hier alleen Passat cracks zitten 8)
  3. Ebut

    TDI types en kleuren.

    En wat houd dat groene in? Eco diesel? En dat blauwe dan? Gas?
  4. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Dankuwel! Kan alleen de groene niet vinden, of ligt hem dat aan mij...
  5. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Inderdaad. Vroeger was het zo makkelijk 8)
  6. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Na aanleiding van een vraag op een ander forum over de groene I, vroeg ik mij af wat alles nou betekende. Vroeger wist ik het, maar Volkswagen schijnt alles weer door elkaar gegooid te hebben. Wie kan me duidelijk uitleggen waar alles voor staat? Rode I, rode DI, blauwe I, groene I, dat soort dingen.
  7. Ik ga hem ook niet vervangen. Vind een klok veel gemakkelijker. Maar wat betreft die radio, daar had ik ook al eens aan gedacht, om hem in het dasboard kastje te bouwen. Misschien ga ik ook nog doen, ben toch nog lang niet klaar
  8. Haha, die heb ik ook nog liggen hoor De echte originele. Heeft er der eerste 20 jaar ook in gezeten, maar daar passen geen [mp3]cd's in 8) En die heb ik eigenlijk wel nodig als muziek-freak zijnde. En straks zeker voor de reis naar Denemarken. Is een echte Rockford Fosgate. Schijnt erg lekker te spelen
  9. Kleine update. Bovenste helft van de dash zit er weer in! Met hulp van Gerben, daarvoor mijn verpletterende dank! Gerben was ook tevreden met het resultaat: Radio hangt ook al. Testen is nog even een probleem, want heb geen volle accu [iemand een lader?] Stukje bij beetje komen we er wel Voor de 17e moet er nog wel even heel wat gebeuren, maar wil hem eerst rijvaardig en APK gekeurd hebben. Dan ga ik als project bak naar de VWForum meeting, en kan ik hem daarna wel mooi afmaken zoals ik het wil hebben 8)
  10. Haha inderdaad En Chippie heeft helemaal gelijk hoor.
  11. Haha, is zo ongeveer mijn stopwoord als iets niet wil of misgaat. Vandaar dat we hem omgedoopt hebben tot "hoerenkots" bruin. En ja is idd met een roller, maar totaal niet netjes geworden.
  12. "Hoerenkots" bruin 8) Maar wees gerust, zo blijft hij niet hoor.
  13. Uiteraard. Maar word nog een keer gedaan om hem helemaal netjes te krijgen.
  14. Projectje zegtie Heb anders werk zat
  15. Vind em ook heel vet. Maar daar zat ook nog veel werk aan om hem zo te krijgen als dat ik wou. Dan word het kiezen, want kan geen 2 projecten betalen en straks op de weg houden. Dan kies ik toch voor de 83'er. Vooral omdat dat ook mijn eerste auto is en [heeel] veel meer goeie herinneringen aan heb. De 86'er gaat straks in onderdelen weg.
  16. Updeetje. Sorry voor de misschien wat crappy foto's, maar zijn met de telefoon gemaakt, 's nachts laat. De verstelbare spiegels zitten er op: Dash is inmiddels uit de GL: Verder liggen de GL dingen al klaar om in de CL gezet te worden [behalve de ramen, die moeten er nog uit]. Console: Mistlicht [3e knopje, en nee, dat had ik eerst nooit]: Reserve wiel afdekking Luchtstroom die onder de voorstoelen uitkomt, voor de achterbank: Vulling voor de deurpanelen: Dashboard vakje met verlichting: Hemel-lichtje met dimmer: Gordel geleiders: Handrem behuizing. Komen de knoppen in voor de electrische ramen achter: Waarom het dashboard uit de GL omzetten als ze toch gelijk zijn? Hierom. Oud: Nieuw: Nieuw front! :rock: Nu met vierkante mistlichten [geen dummy's meer]. Moet nog even kabeltjes getrokken worden om ze te laten werken, maar dat komt nog wel. Meteen ook de andere grill erin gezet [3 dikkere ribben] want die andere paste niet omdat die schuin afliep. Foto's: Was eerst niet zo te spreken over de dikkere grill, maar vind het toch wel mooi staan nu hij er in zit. Checklist voor de komende tijd: -andere bak [van vier bak naar vijf bak] -andere links+rechts achter deuren -opnieuw verfen -velgen opknappen+in kleur -verlagen -mistlichten aansluiten -electrische ramen erin+kabelboom leggen -audio erin+deurbakken maken -interieur afbouwen+oplossing voor de achterbank bedenken. Komt uit een sedan, en de mijne is neerklapbaar -middendemper verwijderen -en dan nog even APK erop Zo het nu lijkt de hele komende week vrij.
  17. Hier ook maar even dan Ik ben dus bezig met het ombouwen van 2 Passatten. Een 83'er CL en een 86 GL. Die GL heeft dus allerlei luxere onderdelen die ik lekker in de CL ga bouwen, zoals electrische ramen, mooier dash [met middenconsole geval], beter/mooier interieur, van binnen verstelbare buitenspiegels, maar vooral: een verlagingsset! Ik maak dus eigenlijk van een CL een GL en andersom 8) De spiegels heb ik inmiddels omgezet. Nu de rest nog... Het betreft deze auto's: De 83'er: Meesten herkennen hem misschien beter als toen hij vroeger was: En de 86'er: Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen [evt met foto's].
  18. Doet ze goed! Die rode 21 komt me trouwens erg bekend voor. Kun je ook vertellen van wie die is??
  19. Ebut

    Foto's passat keek

    V6 TDI 4motion. Zo'n blokkie wil ik ook wel Knappe bak dude!
  20. Ebut

    Hé Hé

    Ik heb zelfs al wat seatjes langs zien komen die die zijknippers gewoon als side marking gebruiken.... (branden dus vast zonder knipperen samen met stadslicht) Is misschien ook weer eens iets anders... Lijkt me wel wat extra werk enzo. Gewoon draadje van de knipper afhalen en aan het stadslicht binden Lijkt me niet erg moeilijk, of denk ik nu verkeerd?
  21. 8) Dankuwel En ja, je moet wat als het VWForum plat ligt
  22. Laatste shoot voor de stalling. Hij staat al gestald inmiddels, maar was vergeten hier de shoot te posten Bij deze nog even, enjoy 8) Voor nog een paar en de grote versies, check: http://www.mijnalbum.nl/Album=JVFBA83J
  23. Haha, ja dat dacht ik ook net. Het zijn allemaal trekhaak haters daar op een paar na. Maar bij mijn P heeft nog niemand het genoemd Maar wel een apart ding Ruff, leuke bak!
  24. PM gestuurd Kom maar op met dat spul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden