Ga naar inhoud

Ebut

Members
  • Aantal items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ebut

  • Verjaardag 13-09-1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kramtried.com

Profile Information

  • Plaats
    Damwoude [Frl]
  • Interests
    Auto's, muziek, electronica, gitaren.

Ebut's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Ja ik weet. Leerde net op de andere kant dat die logo's ook op de Passat Bluemotion zitten.
  2. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Schijnt toch echt een Passat te zijn geweest. Let wel, zelf niet gezien, maar vond het een interessante vraag, en aangezien hier alleen Passat cracks zitten 8)
  3. Ebut

    TDI types en kleuren.

    En wat houd dat groene in? Eco diesel? En dat blauwe dan? Gas?
  4. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Dankuwel! Kan alleen de groene niet vinden, of ligt hem dat aan mij...
  5. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Inderdaad. Vroeger was het zo makkelijk 8)
  6. Ebut

    TDI types en kleuren.

    Na aanleiding van een vraag op een ander forum over de groene I, vroeg ik mij af wat alles nou betekende. Vroeger wist ik het, maar Volkswagen schijnt alles weer door elkaar gegooid te hebben. Wie kan me duidelijk uitleggen waar alles voor staat? Rode I, rode DI, blauwe I, groene I, dat soort dingen.
  7. Ik ga hem ook niet vervangen. Vind een klok veel gemakkelijker. Maar wat betreft die radio, daar had ik ook al eens aan gedacht, om hem in het dasboard kastje te bouwen. Misschien ga ik ook nog doen, ben toch nog lang niet klaar
  8. Haha, die heb ik ook nog liggen hoor De echte originele. Heeft er der eerste 20 jaar ook in gezeten, maar daar passen geen [mp3]cd's in 8) En die heb ik eigenlijk wel nodig als muziek-freak zijnde. En straks zeker voor de reis naar Denemarken. Is een echte Rockford Fosgate. Schijnt erg lekker te spelen
  9. Kleine update. Bovenste helft van de dash zit er weer in! Met hulp van Gerben, daarvoor mijn verpletterende dank! Gerben was ook tevreden met het resultaat: Radio hangt ook al. Testen is nog even een probleem, want heb geen volle accu [iemand een lader?] Stukje bij beetje komen we er wel Voor de 17e moet er nog wel even heel wat gebeuren, maar wil hem eerst rijvaardig en APK gekeurd hebben. Dan ga ik als project bak naar de VWForum meeting, en kan ik hem daarna wel mooi afmaken zoals ik het wil hebben 8)
  10. Haha inderdaad En Chippie heeft helemaal gelijk hoor.
  11. Haha, is zo ongeveer mijn stopwoord als iets niet wil of misgaat. Vandaar dat we hem omgedoopt hebben tot "hoerenkots" bruin. En ja is idd met een roller, maar totaal niet netjes geworden.
  12. "Hoerenkots" bruin 8) Maar wees gerust, zo blijft hij niet hoor.
  13. Uiteraard. Maar word nog een keer gedaan om hem helemaal netjes te krijgen.
  14. Projectje zegtie Heb anders werk zat
  15. Vind em ook heel vet. Maar daar zat ook nog veel werk aan om hem zo te krijgen als dat ik wou. Dan word het kiezen, want kan geen 2 projecten betalen en straks op de weg houden. Dan kies ik toch voor de 83'er. Vooral omdat dat ook mijn eerste auto is en [heeel] veel meer goeie herinneringen aan heb. De 86'er gaat straks in onderdelen weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden