Ga naar inhoud

scheidingsnet passat variant


dafreak

Aanbevolen berichten

Wat wil je weten? IK heb zelf onlangs het orginele net ingebouwd (voor de 2e keer) .... Op de bank horen 3 geleiders voor de cassette en in de hemel 2 haakhouder (om ze zo maar te noemen). Voor het inbouwen hoef je inprincipe niet de hele hemel er uit te halen. :P

Laat maar even horen wat je exact wil weten!

post-2437-1423823146,258_thumb.jpg

post-2437-1423823146,383_thumb.jpg

post-2437-1423823146,5392_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je vanaf de achterdeur alle stylen, rubbers, verlichting en 2 achterste handvaten verwijderd, naar achter, zakt de hemel naar beneden! Pas op dat deze niet gaat knikken. Als ie gezakt is kun je voorzichtig met je handen bij de bevestigingspunten die al voorbereid zijn. Hier moet je de steunen opvast maken met behulp van 2 grote imbusschroeven. Wanneer deze vast zitten kun je voorzichtig een gat maken in je hemel waar de afdekplaat/haak moet komen. Daarna je hemel en alles terug bouwen, en vervolgens de afdekplaat monteren, en klaar is kees in de hemel.

Vervolgens de cassette monteren op je achterbank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zit bij mij twee verschillende bevestigingspunten in het dak; de normale ter hoogte van de rugleuning van de achterbank. De andere ter hoogte van de rugleuning van de voorstoelen. Deze gebruik je om het net vast te maken als de achterbank neergeklapt is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden