Ga naar inhoud
  • 0

Hij komt morgen weer thuis slapen, Auto terug naar garage


Dimitri-Turbo

Vraag

Van de week gaat de auto terug naar de garage voor automaatbak.. aangezien deze toch niet helemaal functioneert zoals ik zou willen. Heb met de verkooppartij gesproken en die willen een deel vergoeden.

 

De automaat is eerst gemaakt bij een contact van hem... maar die vertrouw ik dus uiteindelijk niet, nu gaat de auto naar Ganzeboom Transmissie en gaat de automaat helemaal uitelkaar :x dus ben weer even passatloos volgens de berichten... 5 dagen! Totale kosten (ong. 3000 euro, we doen 50/50) :shock::shock::cry:

 

Ik word er droevig van!!! Wat mij betreft had ik hem nu al ingeruild voor een (schrik niet, een e270cdi van 2002) maar vrouwtje heeft mij van kunnen overtuigen dat ik toch in de passat moet investeren..... waar is het eind?? .........pffffffffff dat worden weer een hoop stenen leggen voor Jan L*L :evil::evil: daarom moet ik dus nu alle feestdagen werken :evil::x konneningendag, hemelvaart 1 &2 en pinksteren allemaal :evil::evil: hoop dat het SNEL zomervakantie wordt!!! ROTbaas heb ik.....!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Precies de reden dat ik mijn vorige auto heb ingeruild. Was een Opel Omega MV6 met automaat, en die was aan een revisie toe. Prijsopgave: € 2.000,-, ook bij Ganzeboom :shock: En ik kon niet 50/50 doen, ja, met mijn vrouw :-(

Dat zijn toch bedragen waar je niet vrolijk van wordt. Maar bij Ganzeboom kun je er wel vanuit gaan dat 'ie daarna goed is. Succes ermee i.i.g.!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Drempels heb ik in overvloed!!! hahaha

 

3V -> Ja via internet gezocht ed. naar goede transmissie bedrijven en daar kwam Ganzeboom ook uit!! Via een autoblad waar de transmissie specialisten waren vermeld.

Krijg ook 1 jaargarantie ed.. en voor die prijs kan ik geen andere perfect passat vinden!!! (als ik hem weer inruil en leg er 1500 euro bij).. Mag er nu wel vanuit gaan dat de auto op en top is. Nieuwe bak, nieuwe banden, uitgelijnd, 115.000km gelopen, nieuwe distributie ed.... pffff alleen nog poetsen en hij kan zo de showroom in :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Vanmiddag Ganzeboom gebeld hoe het gaat ed.. kreeg het antwoord; 'de auto is klaar, alleen willen wij hem nog een dagje houden om te rijden en te controleren op storingen en lekkage's.... maar, u mag hem morgen middag om 4 uur ophalen!!' JIEPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 

Wat was nu het probleem met de automaat;.... een hele waslijst, zal morgen eens exact vragen maar veel soeps was de automaat dus niet meer!!

 

Dus morgen komt ie weer lekker voor de deur slapen en kan ik hem met koniningendag lekker knuffelen en vertroetellen met een was/poetsbeurt!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Nou hij is sinds gisteravond thuis, conclusie: hij is 100% op en top... :angel:

Hij stottert en bibbert niet meer als hij overschakelt. Wat de mankementen waren, dat is een hele waslijst in de automaatbak;

Koppelomvormer

Huis

Kleppen

Pomp

Busjes oid.

En nog wat dingen :shock:

 

De automaat heeft een gehele modificatie gehad en is nu als nieuw, totale kosten 2.975,00 euro incl. BTW.. het is een hoop geld maar ik hoef gelukkig maar de helft er van te betalen.

 

En Ganzeboom Transmissie is echt een top bedrijf qua service ed... :thumb: (alleen de prijzen niet :roll: )

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
Ja das best wel veel mankementen, en is ook een hoop geld , hoelang heb je nou garantie,

En dat je dan zelf 1500,- moet betalen is toch redelijk..

 

 

Greets

Alain...

 

Heb nu op de bak 1 jaar volle garantie 8) 8) En hij doet het weer!!! 8) :D Nu morgen de auto lekker wassen en poetsen!! Eerst vandaag lekker naar Amsterdam even gek doen!! :twisted:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden