Ga naar inhoud
  • 0

Vcds hulp


Fred-passat

Vraag

Hallo,

 

Ik was bezig om de uitstapverlichting te activeren welke ik inmiddels heb gevonden voor de voorportieren, ik kan alleen niet in het menu van de achterportier komen? Jullie een idee hoe dat kan of kan ik die ergens anders activeren?

Ook zag ik ergens de tekst 2de achtermistlamp geïnstalleerd staan, ook al weet ik dat ik er maar 1 heb, toch aangevinkt zonder erover na te denken. Later weer uitgevinkt en verzonden, code accepted.

Maar nu brandt het gele lampje op mijn dashboard en krijg ik steeds de tekst dat mijn rechter achter mistlamp niet werkt. Duhhh die heb ik niet. ????????

Iemand tips?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Met originele kabel geprobeerd, helaas ook niet gelukt. Ligt dus niet aan de niet originele kabel. Had gelezen dat after market xenon ook kon storen, deze losgekoppeld. Bij een autoscan zegt ie nu dat het bij 62 en 72 ok is en dus geen communication error 1000 meer. Maar ook nu nog niet in het menu....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Kan iemand mij helpen Hoe ik mijn knipperlichten constant kan laten branden op mijn Passat CC bj 2011..

 

Ik heb vcds ter beschikking

Moet je kijken bij meen 09 central electrics dan op longcoding en daarna even door de bytes lopen. Wordt trouwens afgekeurd bij APK.

 

Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden