Ga naar inhoud

  • 0

katvervanger


guyke

Vraag

  • Antwoorden 64
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

Aanbevolen berichten

  • 0

Oke!!! :lol::lol: Thx voor de tip, Ik heb bij EPS een katvervanger (met flex. stuk) besteld. Woensdag in huis, met een beetje mazzel. Ik moet alleen een (originele) downpipe kopen bij de dealer. Bij mijn passat is de kat één geheel met de downpipe. Op etka kan ik nergens zo'n constructie vinden, zou het niet origineel zijn??

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Katvervanger zit eronder. Bij de oude Kat was waarschijnlijk vroeger een flens afgescheurd, want er zat een niet-originele las tussen de kat. en de downpipe. Ik hoor nu voor het eerst mijn turbo fluiten :mrgreen:

Ik had ook een log gemaakt, maar toen ik thuis kwam was het een leeg file.... :bash: Morgen nog maar eens proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik heb gisteren ook een katvervanger laten monteren. De monteur heeft er ongeveer 2 uur over gedaan, inclusief een pauze (lekkere koffie en koekje erbij). Ik stond er lekker naast en heb 'm van alles gevraagd ;-)

 

Op de weg terug kwam me er toch even een pluim uit de uitlaat bij de eerste twee keer flink gasgeven, poeh! Daar hadden ze me op de werkplaats al voor 'gewaarschuwd', kon geen kwaad, was roet die opgespaard was in het systeem. De turbo hoor ik een klein beetje beter, ik heb niet het gevoel dat ik hiermee veel PK's bij heb, maar hij loopt gewoon soepeler en lijkt beter op te pakken in lage toerentallen.

 

Vandaag is ook m'n EGR dichtgemaakt (Gerard, nogmaals bedankt!).

 

Ik zal eens kijken of de aanpassing invloed heeft op m'n verbruik, maar ik verwacht dat dit gelijk zal blijven gezien het verbruik op de snelweg vandaag.

 

En, Guy, hoe was de vakantie en heb je reeds een katvervanger kunnen vinden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

de vacantie was super en natuurlijk veel te kort op de trug weg weer eens turbo leiding losgeschoten van de vivaro ,heb maar direct een nieuwe spannner gemonteerd probleem verholpen .

en nee heb geen katvervanger gevonden maar we gaan de bestaande aanpassen .

ik denk dat deze nog niet bestaan .

heb ge de lampen kunnen afstellen en post eens een foto van overdag is veel mooier .

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden