Ga naar inhoud

Reggydub76

Members+
  • Aantal items

    339
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Reggydub76

  • Verjaardag 18-03-1976

Profile Information

  • Plaats
    Zuid-holland

Reggydub76's Achievements

0

Community reputatie

  1. Is bij jou de schroefdraad dolgedraaid? Bij mij in ieder geval wel. Hoe heb jij dit opgelost? Ben wel benieuwd. Heb hem ook nog even uit elkaar geschroefd, ziet er opzich wel redelijk uit. Lijkt wel alsof er een soort van versterker inzit. En hoe ervaar je de ontvangst na een week ervaring?
  2. Meer info kan je op www.passat3b.de vinden. Het gaat om een zogenaamde CHINA lijst. Schijnt dat je die alleen maar in China kunt bestellen.
  3. Ik heb net even snel gezocht, en ben de volgende plaatjes tegen gekomen. Dus het bestaat wel degelijk.
  4. En, spanningen al gecontroleerd?
  5. Maar voor voor heb je ook een japanse lijst, deze is zwart zonder kentekplaathouder, maar met chromen strip. Ik heb er niet zo snel een plaatje van. Maar een zwarte kan je natuurlijk spuiten, en dan heb je rondom een Passat met chrome lijsten.
  6. controleer eerst inderdaad maar eerst de bandenspanning, dat willen ze nog wel eens vergeten, en als er 5 bar in zit of zo, dan heb je inderdaad niet zoveel demping meer.
  7. Of heb jij de 3B achterlichten nog achter de luiken verstopt?
  8. Enige waar je op moet letten is dat het hetzelfde merk is, je hebt tacho van Motometer en van VDO volgens mij, en die zijn onderling niet verwisselbaar
  9. Volgens mij is de B6 hetzelfde als de 3C. Net zoals de B5.5 de 3BG is volgens mij. Want de ET van 47 is wel goed voor een Passat 3C
  10. dit is miischien ook wel een handige link http://www.myturbodiesel.com/1000q_how_ ... erview.htm
  11. Ik heb even op de site gekeken, en zag deze https://www.volkswagen-zubehoer-shop.de ... elMenueId= , deze zijn wel 17 inch en lijken ook op de velg van jouw foto.
  12. Zitten een boel foute auto's tussen, maar zeker ook een berg mooie auto's Heb weer zin om weer een keer naar een VW meeting te gaan.
  13. Is van mij ook maar een gok, kan van de foto's niet echt een goede vergelijk maken. Maar persoonlijk vind ik het wel mooie velgen.
  14. Mooie auto, en volgens mij ok wel een grote sprong, van 130pk naar 344pk. Rijdt volgens mij heerlijk zoeen 4.2 V8
  15. Zijn het deze niet? http://cgi.ebay.de/VW-Golf-GTI-Jetta-Pa ... dZViewItem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden