Ga naar inhoud

Volkswagen Golf nu ook als Alltrack


Schippersss

Aanbevolen berichten

In navolging van grote broer Passat heeft ook de Volkswagen Golf een Alltrack-behandeling gekregen. De opgeruigde Golf Variant maakt z'n debuut in Parijs.

 

m1oydambgbwl.jpg

 

Volkswagen bouwde van de vorige Passat Variant een Alltrack-versie om kopers te bedienen die een wat stoerder uiterlijk, vierwielaandrijving en meer grondspeling wilden. Dat recept wordt nu ook losgelaten op de Golf Variant. De auto staat 20 mm hoger op z'n poten dan de standaard Variant en 4Motion-vierwielaandrijving is standaard. In het voorjaar van 2015 komt-ie op de markt.

 

m1oydambeowm.jpg

 

Er is keuze uit drie diesels en een benzinemotor. De 1.8 TSI levert 180 pk, de dieselmotoren zijn er in de smaken 1.6 TDI (110 pk) en 2.0 TDI (150 of 184 pk). De sterkste diesel en de 1.8 TSI worden standaard aan een zestraps DSG-bak gekoppeld.

 

m1oydambxdwk.jpg

 

De Nederlandse importeur laat weten dat er geen plannen zijn om de Golf Alltrack naar ons land te gaan halen. Wie een avontuurlijke stationwagon in het C-segment zoekt, is binnen de VW-groep aangewezen op de aanbiedingen van Seat en Skoda: de Leon ST X-Perience en Octavia Scout.

 

m1oydanb3twi.jpg

 

Bron:Autoweek

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden