Ga naar inhoud
  • 0

Bluetooth pairing werkt in eens niet meer * opgelost *


reyhyper

Vraag

Op eens is het niet meer mogelijk om mbv Bluetooth contact te maken met telefoonadapter. Heeft afgelopen 6 Mnd gewoon gewerkt. Opnieuw verbinden lukt niet. Telefoon ziet adapter niet. Krijg ook geen toon na indrukken service en info knop en ook de verlichting van de adapter werkt niet meer. Iemand ervaring hiermee? Kan zon adapter defect raken of kan ik grotere problemen verwachten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Las een stukje op een post inzake dubbele BT verbinding o.a. t.b.v. benutten telefoonboek (Touch naar UHV en Touch naar telefoon). Als je dit leest is het eigenlijk een wonder dat het kan werken ;)

http://virtwo.blogspot.com/2010/02/volk ... apter.html

 

Tja het is wat, misschien de Nokia adpater er maar weer in...was zo'n fijn idee dat ik nu ook kon bellen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Zat me toch niet lekker, versie 1.24, terwijl aanwijzing ivm leeftijd auto is max. versie 1.23. Ik heb tenslotte ook de een van de eerste Nokia modules (3C0 035 729 E).

 

Ik had de Touch zo ver met 1.24 dat deze weliswaar automatisch geen koppeling met de telefoon legt, maar wel keurig met UHV. Vervolgens naar instellingen/bluetooth/telefoon/blackberry en verbinding leggen te kiezen legt deze zonder problemen keer op keer verbinding met de telefoon. Blijkbaar lukt het de Touch niet in een keer om de benodigde 2 verbindingen tegelijkertijd te leggen.

 

Stoute schoenen aangetrokken en opnieuw Touch gedowngrade naar versie 1.23. Na wat geklooi UHV verbinding (mij is echt onduidelijk of sleutel, in/uit, motor aan/uit uberhaupt een verschil maakt...) en vervolgens verbinding zoeken met telefoon. Dit kreeg ik de vorige keer beide helemaal niet aan de praat...nog ff paar keer bluetooth verbinding d'r op en d'r af, maar werkt nu elke keer. Wat ik heb aangepast aan zijde blackberry is de instelling "zichtbaar" van nee, naar ja, maar had dat volgens mij eerder ookal op ja staan.

 

Ben benieuwd hoe hij het houdt de komende tijde...

 

Oja, de adressengids overdracht maar even achterwegen gelaten. Mogelijk dat dit ook nog van invloed kan zijn...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ben weer een stukje wijzer. Ik dacht om mijn adresgegevens te beschermen een alternatieve pincode te kiezen ipv 0000. Nu lees ik in de handleiding (http://www.volkswagen-zubehoer.de/filea ... terung.zip) dat:

 

"Het gebruikte paswoord moet identiek zijn aan het in het besturingstoestel van de mobiele

telefoonvoorbereiding opgeslagen paswoord, anders kan de touch adapter geen verbinding maken.

Het paswoord in het besturingstoestel van de mobiele telefoonvoorbereiding kunt u bij uw

Volkswagen-dealer laten wijzigen."

 

Dat verklaart dus een deel van de door mij ervaren hickups.

 

Ik moet dus naar de dealer om het wachtwoord te wijzigen in de Nokia module. Iemand dat al zelf gedaan met VAGCOM kabel?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden