Ga naar inhoud

Dievengilde krijgt het moeilijk bij VW's


AJV

Aanbevolen berichten

http://www.telegraaf.nl/autovisie/autov ... html?p=2,1

 

Dievengilde krijgt het moeilijk bij VW's Ingebouwde navigatiesystemen zijn erg populair bij dieven. Volkswagen zegt er wat op te hebben gevonden: RNS Navi Lock.

 

 

De afgelopen jaren namen het aantal auto-inbraken explosief toe. En vooral Volkswagens zijn vaak de pineut. Het merk heeft de oplossing gevonden. Het is een metalen afdekkap die dankzij vier bevestigingsnokjes eenvoudig voor het navigatiesysteem te plaatsen is. Het zogeheten ASSA-slot zorgt vervolgens voor een degeljike vergrendeling. Uiteraard is de afdekklep ook buiten de auto goed zichtbaar en heeft zodoende ook een preventief uitwerking. Tijdens de rit past hij gewoon in het dashboardkastje.

 

Het RNS Navi Lock is er nu voor de Golf, Passat en Passat CC met de navigatiesytemen RNS 310 en RNS 510. Voor de Golf betaal je 219 euro, terwijl de dealer het klusje voor de Passat klaart voor 199 euro. Andere VW-modellen volgen nog.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden