Ga naar inhoud

GTE Passat

Members+
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over GTE Passat

 • Verjaardag februari 28

Profile Information

 • Plaats
  Deurne
 • Naam
  Twan

Overige

 • Vagcom
  VCDS, origineel
 • Auto
  Passat B8 GTE Highline

Recente bezoekers van dit profiel

137 profielweergaven

GTE Passat's Achievements

12

Community reputatie

 1. Dus, ik ben net 2 weken in bezit van een Passat, en moet nu maar meteen betaald member worden? Mag hopen dat je begrijpt wat ik zei over blut te zijn, dat dat een grapje was. Ik kom oorspronkelijk van het merk Seat en tot een paar jaar geleden actief op een Seat forum. Daar hoefde je helemaal niet te betalen. De enkele sponsors vulden het gat van de kosten van de webhosting etc [emoji6] Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
 2. Voor de geïnteresseerden.. Het verschil in de app als het contact uit of aan staat. Betreft de kaart op de achtergrond, dat is gewoon kwestie van zoomen. Het contact gebruikt de tracker om te checken of de auto op contact staat wanneer deze word verplaatst. Zo niet, is dat dus mogelijk diefstal door weg slepen. Los van die flinke loeiert (mits auto op slot en niet gesaboteerd) Heb ook een proefje gedaan, als ik de veiligheidszone klein maak en verplaats naar ver weg. Wat ik nog ga testen is de snelheidslimiet, die heb ik nu op 80kmh staan. Oorspronkelijk 140 (want ja, ook ik rij 130 met een hybride). Ik krijg sowieso push meldingen van de app en mails. Als ik nog directer en zekerder meldingen wil ontvangen kan ik credits kopen voor SMS berichten te ontvangen.
 3. Hahaha [emoji1787] Heb net twee weken geleden deze Passat gekocht.. ben helemaal blut joh [emoji18] Leef nu op water en brood [emoji31] haha Inmiddels aangesloten en weg gestopt. Op de app ook zichtbaar, contact uit en contact aan. Zal straks screenshots sturen, waarbij ik even de locatie etc weg poets [emoji2958] Straks even de zone aanpassen op heel klein en de snelheidsgrens op 80 ofzo en testen of die door komen [emoji41] Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
 4. Je bent de held van de dag! Een mooie 13volt [emoji41] Kan nu dus draadjes gaan freubelen [emoji16] Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
 5. Ik ga pin 1 even na meten
 6. Thanks. Heb even zitten google, maar ik vind wel de constante plus (16) en min (4), maar geen contact geschakelde plus?
 7. Er zijn er twee. Ze staan ook beide beschreven in het boekje. In het boekje staan voor de gebruiker enkel de belangrijkste. https://fuseandrelay.com/volkswagen/passatb8.html Via deze link een lijst met de volledige omschrijving. Je ziet hier ook de twee zekering boxen.
 8. Meerdere studies en 10 jaar ervaring als elektricien dus het meten en aansluiten moet wel goed komen. Betreft zekeringen, heb ik het bakje naast het stuur verwijderd. Volgens het boekje zou F4 voor het alarm zijn.. bijzonder genoeg zit er op die positie geen zekering.. HU!? Met het raampje open en klappen, de loeiert wel gewoon horen loeien.. dus die doet het gewoon.
 9. Voor mijn vorige auto had ik een TrackJack gekocht. Echter, deze daar niet meer ingebouwd. Nu zit vrijwel alle opties op deze dikke Passat, inclusief dat we connect / app connect gebeuren. Alleen die gaat mij geen sms sturen wanneer de Passat wordt afgesleept of verplaatst zonder contact aan, of boven bepaalde snelheid of buiten ingestelde zone komt. De Passat heeft een af fabriek klasse 3 alarm.. Dus, deze OTM3 van TrackJack wil ik in de Passat gaan bouwen. Positie voor het hele kleine kastje heb ik al bepaald, mits ik daar in de buurt de juiste draden ga vinden. Dit aan de bestuurderskant. Ik heb via google een wiring diagram gevonden, maar met die honderden pagina's raak ik in de "knoop" van die miljoen draadjes. Kortom; Waar sluit ik het beste de draden op aan? Schema van de TJ (pagina 5): https://www.trackjackeurope.com/wp-content/uploads/2016/05/Inbouwhandleiding-TrackJack-OTM-3.pdf Wiring diagram B8: https://vwts.ru/vw/b8/vw-passat-b8-wiring-diagrams-eng.pdf In beginsel sluit ik maar 3 draden aan. Contact aan: Geel 12v + (continu): Rood 12v - : Zwart Alvast grote dank!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden