Ga naar inhoud

chinkone

Members+
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door chinkone

  1. Op 21-3-2022 om 11:32, HansJan zei:

    Het is moeilijk om voor te stellen @Thijn maar het comfort is hoger met deze 20 inch velgen. Komt vermoedelijk door de bandenkeuze. Dit zijn Pirelli PZero's in de maat 245/35. Ik wilde eerst voor 235 gaan, maar dan was er minder velgrandbescherming (...). De afrolgeluiden zijn achter iets toegenomen, ik ga de wielkasten nog isoleren. 

    Ik was voornemens om 5mm spacers aan te brengen, maar dat is echt niet nodig. Met 8.5J is de wielkastvulling optimaal en nog geen last gehad van aanlopen. Dus ik ben er happy mee. 

    Dank voor de complimenten mannen! 😁

    Dit ziet er echt fantastisch uit, auto is niet verlaagd?

  2. Op 26-9-2021 om 14:37, Ozzy zei:

    Aanpassen thema van Active Info Display (Credits aan @wulfke)
    Selecteer adres/module 17
    Adaptation
    Display depiction
    Probeer ze allemaal uit en beslis welke je het meest bevalt. 
    Let op! Een B8 met een AID (met de rode naalden) van modeljaar 2015 en 2016 kan alleen wijzigen naar optie 2, dat is de 'Alltrack' look. Zie foto hieronder.
    Model jaar 2017 en nieuwer kan voor de GTD en R kiezen. Dan loopt je teller ook tot 280 of 320.

    Deze soft mod lijkt niet te werken op een B8 GTE uit 2015. Via OBDeleven zijn opties 1, 2, 3 & 5 beschikbaar waarvan ik alleen 1 en 2 kan selecteren. Bij het veranderen van de waarde kan ik geen verschil ontdekken, of ik zie iets over het hoofd.

  3. Ik ben sinds kort in bezit van een nieuwe familie auto. Volkswagen Passat Variant GTE uit 2015 en ik ben momenteel rond aan het kijken voor een ander setje wielen. 

    Persoonlijk ben ik niet echt fan van knock-off of replica onderdelen/componenten en/of accesoires maar ik was wel benieuwd naar ervaringen rondom niet originele Volkswagen velgen. Behalve dat de prijzen aanzienlijk lager liggen ben ik benieuwd of er merkbare verschillen zijn met originele Volkswagen velgen.

  4. Precies wat ik dacht @Vinniepilon. Soortgelijke kwaal heb ik gehad bij een Opel Corsa, deze wilde spontaan niet meer aan slaan. Volle accu en genoeg benzine. Hij wilde wel contact maken, maar daar stopte het. 

    Het euvel bleek inderdaad aan de brandstofpomp te liggen, deze leek niet meer te willen pompen. Dit kon tijdelijk verholpen worden door tegelijkertijd de auto te starten en de benzinetank aantal goeie tikken te geven met een rubberen hamer. Dankzij deze truc van de ANWB kon ik de auto van zijn plek krijgen en direct doorrijden naar de garage. Brandstofpomp moest wel vervangen worden. Misschien dat dit jou in de goede richting helpt @HermanTwente

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden