Ga naar inhoud

Jeffrey.k

Members+
 • Aantal items

  84
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jeffrey.k

Profile Information

 • Plaats
  Arnhem
 • Naam
  Jeffrey

Overige

 • Auto
  Passat b6 3c 3.2 V6

Recente bezoekers van dit profiel

217 profielweergaven

Jeffrey.k's Achievements

17

Community reputatie

 1. Okè, gaat om een goede temperatuur toch heb ik gelezen. Heb een filmpje gezien hoe diegene het doet op YT.
 2. Dank u wel, kan je dit meerdere keren doen of is dit echt alleen te doen als je olie hebt ververst of kan dit ook gewoon een keer wanneer je zou willen ?
 3. Heb jij misschien een link daar naar toe ?
 4. De olie is volgens mij 15000 km geleden ververst, kan t nog ff voor zekerheid na checken in t factuur van vorige eigenaar. Aah oke, kan je dat zelf doen met die procedure ?
 5. Beste mensen, Het gaat bij mij om een Passat 3.2 V6 met 173.000 km op de teller. DSG 6 bak. Ik zelf heb ook enkele problemen met het terugschakelen van de 3e naar de 2e versnelling en dan ook onder de 1000 toeren van 2e naar 1e versnelling. Ik hoor dat ook een tik als die terug schakelt. Moet erbij zeggen dat de distributie ketting vervangen moet worden, die is namelijk uitgerekt. Heeft iemand enig idee wat ik zou kunnen doen hierbij? Heb deze topic wel door gelezen maar niet echt wijzer geworden en @dieseltjehoe kan je die instelling aanpassen of terug zetten? Alvast bedankt voor de reacties en hulp 👍🏼😄.
 6. Die handleiding heb ik ook, op m’n pc staan. Voor andere ook zeker handig! @Joer
 7. Dat is de evo, die is anders dan de Thermo Top V. Dat zei het bedrijf ook. Maar in ieder geval bedankt voor dat pdf bestand.
 8. Klopt, ik ga dat ook maar eens doen, waar zou ik dan op moeten gaan meten?
 9. Ik heb nog niks gemeten. Ik ga van de storing/ fout melding uit. Ik weet dat u wilt helpen maar alles staat ook hier in de topic dus vandaar.
 10. Geeft storing in VCDS en slaat niet aan. Kijk even terug in de topic heb daar alles in vermeld. Scheelt mij weer even een bericht typen haha
 11. Waar heeft u die partnummer lijst van WeBasto vandaan als ik vragen mag?
 12. Kijk even terug in de topic, heb een youtube filmpje gemaakt en laat daar foto’s zien welke het is.
 13. @wulfkedat is die van een diesel. Ik heb hier ook de onderdelen lijst en het gaat om deze. Die gaf die man van de WeBasto dealer mij ook: 9021762A @wulfke zoek het maar eens op google en dan afbeeldingen. Krijg je de unit met bougie erin te zien.
 14. @Vinniepilon Daar heb ik ook al aan gedacht, het is zo dat niet alleen se gloeibougie los verkrijgbaar is. Alleen in combinatie van het omhulsel wat om de gloeibougie zit.. zoals @Joer ook verteld en wat ik eigenlijk niet nodig heb en zoals @Joer ook niet. Helaas is het niet mogelijk om de gloeibougie los te verkrijgen..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden