Ga naar inhoud

Jeffrey.k

Members
 • Aantal items

  78
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Good

Profile Information

 • Plaats
  Arnhem
 • Naam
  Jeffrey

Overige

 • Auto
  Passat b6 3c 3.2 V6

Recente bezoekers van dit profiel

156 profielweergaven
 1. Die handleiding heb ik ook, op m’n pc staan. Voor andere ook zeker handig! @Joer
 2. Dat is de evo, die is anders dan de Thermo Top V. Dat zei het bedrijf ook. Maar in ieder geval bedankt voor dat pdf bestand.
 3. Klopt, ik ga dat ook maar eens doen, waar zou ik dan op moeten gaan meten?
 4. Ik heb nog niks gemeten. Ik ga van de storing/ fout melding uit. Ik weet dat u wilt helpen maar alles staat ook hier in de topic dus vandaar.
 5. Geeft storing in VCDS en slaat niet aan. Kijk even terug in de topic heb daar alles in vermeld. Scheelt mij weer even een bericht typen haha
 6. Waar heeft u die partnummer lijst van WeBasto vandaan als ik vragen mag?
 7. Kijk even terug in de topic, heb een youtube filmpje gemaakt en laat daar foto’s zien welke het is.
 8. @wulfkedat is die van een diesel. Ik heb hier ook de onderdelen lijst en het gaat om deze. Die gaf die man van de WeBasto dealer mij ook: 9021762A @wulfke zoek het maar eens op google en dan afbeeldingen. Krijg je de unit met bougie erin te zien.
 9. @Vinniepilon Daar heb ik ook al aan gedacht, het is zo dat niet alleen se gloeibougie los verkrijgbaar is. Alleen in combinatie van het omhulsel wat om de gloeibougie zit.. zoals @Joer ook verteld en wat ik eigenlijk niet nodig heb en zoals @Joer ook niet. Helaas is het niet mogelijk om de gloeibougie los te verkrijgen..
 10. Update mensen over het probleem. Een aantal keren contact gehad met de WeBasto dealer hier bij mij in de buurt. 2 weken geleden dacht ik goed nieuws te hebben dat de gloeistift los verkrijgbaar was maar niet in Nederland, en gingen hen uitzoeken met Duitsland of het te verkrijgen is ik had een week niks ervan gehoord en vrijdag maar eens gebeld, en op dat moment hadden ze net een mail binnen uit Duitsland. Hier in Nederland komt die niet veel voor omdat in Nederland er weinig tot geen standkachel geleverd is. En het zijn meestal import auto’s vanuit voornamelijk Duitsland en die hebben ook een
 11. Niet perse bij de standkachel denk ik, je moet het toch vanaf onder doen🥴. Maar het klopt, zou eventueel voor die 3 schroefjes los halen makkelijker zijn. Het ging zo ook👍, maar had ook geen zin om het wiel eraf te halen😅.
 12. Zeker fijne plek.. (niet dus). Het valt eigenlijk allemaal wel mee. Lekker sleutelen is het😄👍. Heb niet zo heel goed alles gefilmd zag ik toen ik het filmpje ging maken.. Morgen ga ik weer contact opnemen met de Webasto dealer, dan ben ik er benieuwd naar of ze die zo kunnen leveren voor mijn standkachel of bestellen..
 13. Heb vanavond even het filmpje aan elkaar geplakt en er iets van geprobeerd te maken. Heb niet zo heel goed alles gefilmd allemaal maar er komt vervolg dat ik ook daadwerkelijk de standkachel ga demonteren. Ik was nu echt opzoek naar de stickers waar alle gegevens op staan. Hoop dat jullie hier ook iets aan hebben, anders hoor ik het graag. Succes😁
 14. Op whatsapp verkleinen 🧐😅. Zegt me eerlijk gezegd niks haha
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden