Ga naar inhoud

GavinT

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GavinT

Profile Information

  • Plaats
    Dordrecht
  • Naam
    Gavin

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GavinT's Achievements

0

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Hallo, Beetje een late reactie maar het ziet ernaar uit dat het verholpen is, nadat ik de motorflush heb uitgevoerd en afgevuld met verse olie en toevoegingen is het probleem na een lange rit voorbij stationair draait hij netjes heeft weer gewoon gas respons en geen storingsmeldingen meer. Bedankt voor jullie input en meedenken. Groet, Gavin.
  2. Goedendag Allen, Mijn Passat 3.2 vr6 heeft het volgende probleem: De auto loopt stationair erg te schommelen en heeft misfires op bank 1, na uitlezen de melding "P0016 CMP Sensor(G40)/Engine speed Sensor(G28) incorrect Correlation" wat eigenlijk aangeeft dat de ketting opgerekt kan zijn maar deze is 30.000km terug vervangen en maakt nu ook geen bijgeluiden en/of rattel etc.. In september heb ik het 1 dag gehad en daarna 3 maanden niks aan de hand tot 3 weken geleden kwam het weer terug en dat lijkt mij dan geen ketting probleem, vandaag het blok geflushed maar het probleem is er nog. Is er iemand in de buurt van Dordrecht die kan meten of de nokkenasverstellers doen wat ze moeten doen en de nokkenasversteller regelklep en als er nog suggesties zijn dan hoor ik het graag. Groeten, Gavin.
  3. Misschien laat ik het ook wel zo, maar ik wacht even het antwoord af of het aan de dempers ligt.
  4. Hallo allen, Ik heb bij mijn passat 3bg 1.8t sedan een vaste verlaging set geplaatst met eibach veren alleen ligt de voorkant lager als de achterkant. De voorkant is voorzien van een sportline schokdemper en achter een comfortline demper, verklaart dat het hoogte verschil? Als dat zo is moet ik opzoek naar een sportline set voor achter, het scheelt 1,5cm. Ik hoor het wel, Groeten, Gavin.
  5. Mijn dank is groot nu kan ik controleren of ze op de juiste plek zitten.
  6. Hallo allen, Wie weet hoe de pinbezetting is op de blauwe stekker achter op het instrumentenpaneel en pin 6 en 17 vind ik het belangrijkst. Ik ben de stekker na een brand aan het omsolderen alleen ik heb 2 wit met gele draden die op 6 en 17 zitten alleen weet ik niet welke waar hoort. Mocht ik ze verkeerd hebben zitten 6 op 17 en 17 op 6 wat kan er dan misgaan. Of het schema van de stekker is ook goed! Alvast bedankt! Mvg, Gavin.
  7. Ik heb dus een geheel compleet dashboard met kabelboom opgehaald aangezien dat ook gesmolten is,ik kan gelukkig delen van de kabelboom gebruiken. Alleen nu heb ik begrepen dat de immobilizer in het instrumenten paneel zit en de code op een sticker op het paneel alleen de sticker is niet meer te lezen,hoe kan/moet ik nu mijn andere instrumentenpaneel inleren??
  8. Hallo Allemaal, Bij het monteren van dashboard gedeelte waar de lichtschakelaar inzit bij een Passat 3B 81kw AFN is de plus draad van de hoogte verstelling/dashboardverlichting klem komen te zitten en daardoor een gedeelte van mijn kabelboom en dashboard afgebrand en nu wil ik er een andere kabelboom inleggen maar moet dat van een 1.9 tdi afn zijn of kan dat ook van een andere tdi zijn?,ik kan namelijk aan een kabelboom komen van een 2.5 tdi met het gehele dashboard. Het gaat alleen om het gedeelte achter het dashboard met de zekering en relaiskasten Bijde auto`s hebben dezelfde optie`s,zijn allebij highline. Graag hoor ik van jullie. Mvg, Gavin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden