Ga naar inhoud

GlennGTE

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door GlennGTE

  1. Mijn garage vraagt 2000 euro voor een vervanging van de HV kachel. Heeft iemand nog een adres in het midden van het land?
  2. Al bekend wat ze hebben uitgevoerd bij de terugroepactie? Ik mag eind september met mijn gte en ben dan de auto voor 2 dagen kwijt. Lijkt mij lang voor alleen vervangen van deksel
  3. *update* Er is inderdaad teveel olie ingegaan bij de beurt. Ongeveer een halve liter. Dat is nu verholpen en hopelijk geen schade er aan over gehouden.
  4. Goedenavond, Sinds vrijdag heb ik de melding 'oliepeil te hoog, bezoek werkplaats' op mijn display. Uiteraard meld ik mij maandag bij de garage maar komt iemand dit bekend voor. Ik heb de auto, passat gte 2015, sinds een week of 6. Ik heb nu ongeveer 1200 km gereden waarvan 900 km elektrisch. Bij aflevering had de auto ook een beurt gekregen en was er olie verversd. Kan de oorzaak zijn dat ze bij het verversen teveel olie hebben toegevoegd en dat het 6 weken later pas tot een melding komt of moet ik aan wat anders denken? Bij het oliepeilen merk ik dat het oliepeil wel wat hoger staat dan het maximum streepje. Kan het kwaad om ermee te rijden? Ook wanneer ik alleen de elektrische aandrijving gebruik? Gr van een ongeruste passat rijder....
  5. Toch ben ik benieuwd naar je ervaring. :-). Als je er eenmaal in gereden hebt wil je vast niet anders. Heb je een mooie op het oog? Succes en have fun.
  6. Sinds anderhalve week rijd ik een passat gte uit 2015. Ik heb altijd gedacht dat bij puur elektrisch rijden er geen meerdere versnellingen zijn maar nu zie ik aan de indicator dat er toch wordt geschakeld. Het lijkt ook wel of ik dat ook een beetje voel. Ook kan je de versnelling manipuleren met de schakelflippers. Weet iemand hoe dit zit? Of is het beetje een stomme vraag? ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden