Ga naar inhoud

GlennGTE

Members
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Zeist
 • Naam
  Glenn

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. *update* Er is inderdaad teveel olie ingegaan bij de beurt. Ongeveer een halve liter. Dat is nu verholpen en hopelijk geen schade er aan over gehouden.
 2. Goedenavond, Sinds vrijdag heb ik de melding 'oliepeil te hoog, bezoek werkplaats' op mijn display. Uiteraard meld ik mij maandag bij de garage maar komt iemand dit bekend voor. Ik heb de auto, passat gte 2015, sinds een week of 6. Ik heb nu ongeveer 1200 km gereden waarvan 900 km elektrisch. Bij aflevering had de auto ook een beurt gekregen en was er olie verversd. Kan de oorzaak zijn dat ze bij het verversen teveel olie hebben toegevoegd en dat het 6 weken later pas tot een melding komt of moet ik aan wat anders denken? Bij het oliepeilen merk ik dat het oliepei
 3. Toch ben ik benieuwd naar je ervaring. :-). Als je er eenmaal in gereden hebt wil je vast niet anders. Heb je een mooie op het oog? Succes en have fun.
 4. Sinds anderhalve week rijd ik een passat gte uit 2015. Ik heb altijd gedacht dat bij puur elektrisch rijden er geen meerdere versnellingen zijn maar nu zie ik aan de indicator dat er toch wordt geschakeld. Het lijkt ook wel of ik dat ook een beetje voel. Ook kan je de versnelling manipuleren met de schakelflippers. Weet iemand hoe dit zit? Of is het beetje een stomme vraag? ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden