Ga naar inhoud

M.arco

Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Emmen
 • Naam
  Marco

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ventilator even getest met een externe voeding en draait prima. Ik denk dat het dan toch de weerstand zal zijn die roet in het eten gooit... het uitlezen voltage is ook slechts 8.3v
 2. M.arco

  Foutcode P0016 AXZ 3.2

  100%? Maar dan zou hij toch altijd beroerd moeten lopen zou je zeggen?
 3. M.arco

  Foutcode P0016 AXZ 3.2

  Hi toppers! Een kennis van me rijdt (net als ik) een 3.2 met AXZ motor. Nu begint sporadisch het EPC lampje en motorlampje te branden, en de auto gaat niet meer harder dan 120, en weinig vermogen. Het wissen van de code werkt, en deze blijft zo een aantal dagen weg waarbij de auto perfect rijdt (en loopt). Nu heb ik middels VCDS eens uitgelezen en geeft deze foutcode P0016. P0016/000022 - Bank 1: Camshaft Position Sensor (G40) / Engine Speed Sensor (G28): Incorrect Correlation Nu lees ik de meest erge verhalen over de ketting etc... Maar de auto loopt verder prima na het resetten.. Wie heeft input?
 4. M.arco

  Part nummers connectoren

  Dit aanhouden?
 5. M.arco

  Part nummers connectoren

  Inmiddels alles er in zitten! Bij eerste keer ging ESP en stuurwiel lampje branden, maar gingen naar verloop van tijd uit. Verlichting werkt inmiddels! wat dient er nog gecodeerd te worden met VCDS?
 6. Het gaat me er meer om waar de stekker zoals bovenstaand aangehaald überhaupt zit achterheen dashboard. Kortom, simpel ergens achter, of gevalletje alles er uit moeten breken.. Ik wilde de ventilator harder zetten en hij stopte plots. De lampjes voor het hoger en lager stellen etc werken naar behoren..
 7. Hier helaas exact hetzelfde.... maar Idd, waar kan ik zoal deze connector vinden?
 8. M.arco

  Part nummers connectoren

  Die lijken het inderdaad te zijn! Daar kan ik zeker wat mee 😁😁 Overigens vandaag de zekeringhouders ontvangen van Jaap, nogmaal dank Jaap!
 9. M.arco

  Part nummers connectoren

  Jaap heeft voor mij de zekeringhouders, dus daar ben ik zeer content mee! Ik had idd al even op een ander forum geneust (zelfde als jouw PDF's), daar kwam ik de 3 polige behuizing niet tegen. Het tegendeel die ik heb is van Tyco met onderdeel nummer 1-968700-1. Het tegendeel zou B/1355620-1 moeten zijn. Echter kan dit ook een fabrikant specifieke code zijn en is deze door veel meer leveranciers te leveren. Ik heb er echter nog geen eentje kunnen vinden....
 10. M.arco

  Part nummers connectoren

  Hi allen, ik ben geschikt tegen een Westfalia trekhaak aangelopen incl. ECS kabelset. Helaas hebben ze toch wat connectoren afgeknipt, en daarbij zoek ik toch wat hulp. De eerste connector/terminal betreft een zekeringhouder welke achter in de zekeringenkast moet komen: De tweede betreft een 3 polige housing (en eventueel de kleine pin terminals) Wie oh wie kan mij helpen? Groetjes!
 11. Long shot, maar wat is het bestelnummer voor deze diffusor met trekhaak uitsparing? Gevonden: 3C9807433B
 12. Ff inhaken... de pook dient aangepast te worden, maar past de trim wel 1 op 1?
 13. Ff een kick.... wie heeft er meer voorbeelden van een B6 met ET35 19”?
 14. Ik zit er toch aan te denken mijn 3C 4M iets te verlagen.. een 30 - 40mm, zodat ik de originele schokbrekers kan behouden. Nu valt het me op dat bij de Eibach pro kit 30-30 de voorkant toch iets hoger staat dan achter. Ik ben benieuwd naar foto's van voor en na voor veren die jullie geplaatst hebben, met de bijbehorende kit
 15. Blijkt samengesteld te zijn met de niveausensor onder in de carterpan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden