Ga naar inhoud

NiekVW

Members+
  • Aantal items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over NiekVW

  • Verjaardag 29-10-1984

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Nederland
  • Naam
    NiekVW

Recente bezoekers van dit profiel

886 profielweergaven

NiekVW's Achievements

14

Community reputatie

  1. Net met garage gesproken maar dit schijnt weer een nieuwel model inlaatspruitstuk te zijn waar dit niet voor geldt ?
  2. Hoe kan je nu een inlaatspruitstuk op vacuüm inbouwen? ? Heb dit gevonden; Er zit er aan de linkerkant onder het inlaat spruitstuk een extra vacuum/ventielmagneet met een ronde vacuumdoos die de bedieningsstang bedient Bedoel je dit?
  3. Hoe kan je nu een inlaatspruitstuk op vacuüm inbouwen? ?
  4. Goeiedag, Ik zit momenteel met mijn garage met de handen in het haar. Mijn Passat met kenteken GS732X moest een week geleden een nieuwe inlaatspruitstuk omdat de wervelkleppen van de vorige niet meer helemaal open gingen. So far so good, alleen na vervanging auto opgehaald en naar ongeveer twee dagen rijden plopte het oranje motormanagement lampje weer bij. Auto rijdt motorisch uitstekend alleen elektrische lijkt hij het inlaatspruitstuk wel niet te accepteren. Nu heeft de garage al alle orginele bekabeling doorgemeten (alles in orde) en zelfs de potmeter onder het inlaatspruitstuk weer gekalibreerd alleen zonder lang succes want na 2 dagen rijden komt het lampje weer op. Als we de Passat uitlezen geeft hij aan dat er een onlogisch signaal afkomt plus de code P2015. Wie o wie heeft zoiets eerder gehoord of meegemaakt en kan mij hiermee helpen? Niek Verhoogt
  5. Hoi allemaal, Mijn auto met kenteken GS732X staat momenteel bij de garage met een defecte wervelklep. Zou iemand mij kunnen vertellen waar ik misschien een tweedehandse op de kop kan tikken? En klopt het dat mijn motorcode CABW is?
  6. mmmm Ik had de Philips X-Treme Vision LED 12V W5W-T10 6000K gekocht maar die doen het niet, kan dat kloppen? En iemand suggestie welke het sowieso doen en 6000k zijn>? Volgens xenonlamp.nl zijn deze lampjes niet canbus proof...en dat ze het daarom niet deden. Kan dit kloppen? Antwoord op mijn eigen vraag ja dit kan kloppen. X-Line Canbus LED W5W White Platinum SeriesDeze hierboven heb ik net gekocht
  7. Unit er inmiddels uit Nu het lampje nog
  8. Ja stekker van de koplamp unit Ook loop ik nu te klooien met het lampje zelf ???? Pff waar ben ik aan begonnen ????
  9. Oh ik kan niet zomaar een foto toevoegen helaas Maar ik heb alles los alleen krijg die kabelboom van de lamp unit niet los Kan iemand mij uitleggeb hoe ik die het beste los krijg?
  10. Kan iemand mij precies vertellen hoe ik deze netjes losmaak?
  11. Weet iemand welke aansluiting de dagrijverlichting heeft? Dat is de lamp die ook aangaat als ik gewoon mijn xenon aandoe.. Is dat ook H7?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden