Ga naar inhoud

ReneL

Members+
 • Aantal items

  273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door ReneL

 1. ReneL

  Parkeer sensor los.

  Wie weet hoe de parkeer sensoren in de achterbumper ( VW Passat B8 ) vast zitten. Ik heb er eentje ( rechts achter ) die iets naar binnen is gegaan ± 2mm en wat flexibel voelt. De andere zitten muurvast en voelen ook hard aan. Zitten er nokjes waar ze achter vallen of is dit iets wat de reparateur moet oplossen ( bumper los e.d. )
 2. Voor de Discover Pro kan elke kaart , voor de Discover Media kan enkel de speciale SD kaart van WV.
 3. Je krijgt dan een enrollement error vermoed ik ( Rode balk bovenin het scherm op de PC met text en een lang code nummer ) Heb ik ook , kan me aanmelden en wordt dan gast gebruiker zowel in de app als op de PC. Ben er gelukkig nog maar 6 maanden mee bezig samen met de Nederlandse We-Connect helpdesk. Deze is zeer behulpzaam en sturen het meeste wat ze zelf niet weten door naar Duitsland. Die laat dan na een week of wat weer van zicht horen met alle mogelijke oplossingen. En dan werkt het nog niet helaas.... en zo gaat dat over en weer.
 4. In beide set up is het prima, en voel ik zeker niet elk gaatje in de weg. De zomerband 245/40/19 is ook iets soepeler qua rubber compound heb ik het idee. En de zomerband is 8mm in diameter groter dan de winterband want die is 235/40/19. Origineel kwam deze wagen met 215/60/16 en natuurlijk is dat wel iets comfortabeler maar ook weer niet ZO veel.
 5. Ziet er keurig uit , waar heb je het scherm besteld en waar de bezel ?
 6. 1* Ik heb software versie 0140T - ouder model dan jij hebt. Wel sneller geworden dankzij software update - en BT spotify is eindelijk storing vrij. 2* Zo ook bij mij , prima scherm : Stuk helderder en ik zie geen duidelijke pixel vorming. Ook geen dode pixels of "rode" randen zoals elders opgemerkt.
 7. Ik heb de update op afstand laten doen door @Rainesh , terwijl ik in Zeeland woon en hij in Zuid-Holland. Weet niet of dat met elke versie gaat, maar bij mij was het snel en perfect opgelost zo.
 8. Vanmorgen alles een reset gegeven, DM - iPhone - en Bluetooth. Toen op pad gegaan naar VAG techniek ?. Heel de weg perfecte verbinding met mn iPhone en Spotify ... ik snap er niets meer van ?
 9. Er zijn wel progjes om je Spotify lijst te downloaden, zowel voor Windows als Mac.
 10. Kijk , was het maar waar dat ik die ook had... ?
 11. Ik heb een premium account dus alles staat op de iPhone en off line. Ja sorry ik heb gewoon een ruk verbinding met bluetooth en verbinding valt ook steeds weg.
 12. Streamen doet ie bij mijn auto echt niet via BT ... of althans met zeer veel haperingen , ook na update 0140T van vorige week. Zal wel een iPhone, of Bluetooth module issue zijn. Ook heb ik een micro SD er in van 128 Gb welke het goed doet incl. album art ( daarom maak ik daar nu maar een afspeellijst in op een aparte directory. )
 13. Zo eentje bedoel je .. Ik heb er geen zitten voor de versnellingsbak pook - dus als bijplaatsen een optie is zou dan interessant kunnen zijn. Maar dan zou het wel fijn zijn van te voren te weten of dan de Carstick in de ene USB en in de andere de telefoon verbinding kan maken met de Discover Media. Nu kan ik wel onder de middenarm steun gebruik maken van mijn iPhone op kabel en dan Spotify draaien maar dan kan de Carstick er niet in, en ik wil dus graag gebruik maken van beide. Een USB hub werkt ook niet namelijk.
 14. @Groovejunk @JanSL , streamen is gewoon K(*&DT in mijn auto.... valt regelmatig weg, geluidskwaliteit daardoor Kwalitatief Uitermate Teleurstellend / Geen Album Art enz. Muziek van Spotify via het kabeltje gaat beter, alleen kan dan de Carstick er niet in, en een USB hub werkt niet ?. @dieseltje , een nieuwe head unit heeft ook even mijn gedachte gekruist, echter moet er dan nog meer verbouwd worden en ontkom ik niet aan een extra USB aansluiting inbouwen. @Rainesh, ik ben nu bijna zover dat ik van mijn Apple afscheid ga nemen en een Android toestel ga nemen om via Mirror Link de boel te laten draaien. Alleen moet ik wel weten of iemand het werkend heeft icm met een nieuwere Android telefoon / en dus ook beschikt over Android auto ( Zit dat dus in Mirror Link in mijn 2015 auto of niet ? ). Voor wat betreft het vrijschakelen van de DM hiervoor hebben we even contact gehad natuurlijk.... Ik wil eerst even alles goed op een rijtje hebben. Mirror Link vrijschakelen - nieuwe telefoon is geen probleem , maar als het dan niet werkt icm nieuwe telefoon met bv Spotify is het nog ruk... Ik heb wel een Huawei LTE stick liggen als back up die in de kofferbak kan. ( alleen mis ik dan de mooie integratie van de VW Carstick.)
 15. Ik heb geen App Connect , namelijk een 2015 auto welke enkel Mirror Link heeft. Nu wil ik dus een telefoon aansluiten voor Spotify ( iPhone gaat niet op een 2015 auto , dus zal Android telefoon moeten worden ). Maar werkt Mirrorlink ook met de moderne Android telefoons .... Zijn er mensen die ervaring hebben met een 2015 auto die het willen delen. * wel een dilemma : - 1 USB aansluiting welke onder de armsteun zit : nu in gebruik voor de Carstick - USB hub werkt niet met Carstick ( doet het gewoon niet ) - Carstick werkt enkel onder de armsteun. NIET in een USB 12V plug in kofferbak ruimte of voor de versnellingspook. - USB nodig voor Android telefoon / of iPhone Hoe dit op te lossen , is er een methode om een extra USB aansluiting te maken welke ook gezien wordt door de Discover Media ?
 16. Oké, ik had er eerst een USB hub aan hangen zodat ik ook mijn telefoon op kon laden, maar nagenoeg elke USB hub wordt niet herkent door de Passat. Ook de Carstick werkt dan gewoon niet ( echt idioot maar het is niet anders op dit moment.
 17. De F stick schijnt alleen voor Skoda / Admundsen navigatie te zijn volgens het grote boze web. Maar of dat zeker is weet ik niet , je zou het eens kunnen testen. ?
 18. Dat lijkt me ook onwaarschijnlijk. 245/40/19 heb ik onder mijn auto , lees ook wel van 245/35/20 , maar 275 is nog al wat breder.?
 19. Integratie zoals boven omschreven door @Stief, alles werkt nu via DM. Ik heb nu nog een data sim ( Keepgo ) en moet elke keer data bijkopen , maar dat zal wel een abbo worden bij mijn huidige provider als de data van het kaartje op is.
 20. Net de stick aangesloten, * inprikken * naar Menu om een hotspot op te zetten * SSID aanmaken naar keuze * WW aanmaken naar keuze En hoppa, verbinding met het internet. USB hub is besteld voor het aansluiten van de telefoon.
 21. Ik heb de 000051409E besteld. Deze is zwart - weet niet of er veel verschil in zit maar ik ga het wel zien. Ten eerste Überhaupt benieuwd hoe het / en of het werkt. Sommige versies doen het pas vanaf 2016 en andere vanaf 2012 en of 2014.
 22. Maar wat is nu het functionele verschil tussen een Huawei LTE 4G en een VW stick. Dat ie geïntegreerd is ; oké maar hoe en wat dan. Heb je extra's in je menu van de DM /DP - ik zie mijn stick/router n.l. ook in het wifi menu en eenmaal een WW ingevoerd geeft altijd direct verbinding met de router bij het starten van de motor.
 23. Ik heb een Huawei 4G 8372 LTE besteld incl. Wifi hotspot en 4G data kaart. Werkt prima tot dusver, goed signaal in de auto. ( buitenom het feit dat mijn We-Connect nog niets doet.. )
 24. Wanneer komt het mooie klokje weer terug in het dashboard van de Passat... ?
 25. Ligt ook vaak aan type band ( merk en type ) en of ze wel eens verwisseld zijn van achter naar voor en andersom. Ik had op mijn Volvo V70 zelfde probleem, maar dan met Fulda al na 7000 Km ?. Ik had er een zomer mee gereden en bij monteren winterbanden viel me op dat de zomerbanden achter zo ver gecupt waren dat het jaar er na monteren aan de voorzijde geen nut meer had. Nu heb ik op de Passat ca 7000 Km met de winterbanden gedaan en die wissel ik komende winter om omdat ze nog prima zijn ( niet gecupt ).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden