Ga naar inhoud

Kor

Members+
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kor

 • Verjaardag 19-07-1961

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Wijchen
 • Interests
  Fietsen, fitnessen, lezen, films (aktie),pilsje op zijn tijd.
  Werk full-time.
 • Naam
  Kor

Recente bezoekers van dit profiel

694 profielweergaven

Kor's Achievements

1

Community reputatie

 1. Ik probeerde het navigatiesysteem te updaten ivm met een buitenlands reisje dat één van mijn zoons gaat maken. Update van vorig jaar is mij prima gelukt, dus ik neem aan dat mijn werkwijze dan nu ook goed was. Ik gebruikte tot nu toe europe bundle 1 en wilde dat weer. Bestand downloaend lukte probleemloos. Bij het unzippen naar de SD-card kreeg ik een melding van ruim 500Mb plaatsgebrek. (14.8Gb zou genoeg moeten zijn, maar is het blijkbaar niet) Uiteindelijk maar de kleinere bundle 6 erop geplaatst waar in ieder geval Oostenrijk op staat. Maar ik mis nu wel bijvoorbeeld Denemarken en die vind ik dan weer belangrijker als bijvoorbeeld Malta en Andorra. Ik gebruik de orginele SD-card, want ik heb begrepen dat Discover Media geen normale SD-card accepteert. Hebben anderen dat probleem ook ervaren? Europe bundle 1 gegroeid t.o.v. 2020? Is wellicht de enige oplossing het aanschaffen van een grotere, voorgeinstalleerde, SD-card bij de dealer?
 2. Afgelopen 2 jaar ongeveer 6 van die meldingen gehad. Nooit een ingreep door de auto zelf gelukkig. Is altijd schrikken in situaties waar er eigenlijk niets aan de hand is.
 3. Bij mijn auto nog niet nodig geweest, maar ik ben nieuwsgierig of er voor een Passat B8 een duidelijke handleiding bestaat hoe je defecte halogeenlampjes moet vervangen? Dit is gemakkelijk om eerst eens een keer gedaan te hebben voor als je het straks een keer onderweg in schemerlicht moet doen.
 4. Nu was het 17 jaar geleden dat ik een lekke band heb gehad met een auto, dus was ik weer aan de beurt. Gister aan het einde van de middag bandenspanningslichtje aan, mijn zoon attendeerde mij op een sissend geluid bij mijn band rechtsvoor. En inderdaad de band werd zacht. Vanochtend helemaal leeg.De Passat waar ik in rijd heeft geen reservewiel. Gebruikt gekocht, dus kon ik de desbetreffende optie niet kiezen. Ik heb het reparatiebusje niet gebruikt, maar alleen opgepompt en ben naar de bandenhandel gereden. Snel gerepareerd en probleem opgelost. Ouderwets als ik ben wil ik eigenlijk gewoon weer een reservewiel. Ik heb één set wielen en daar wil ik bij een volgende bandenwissel all-season banden op leggen. Dus wisselen vanuit de winterset gaat dan niet. Een reservewiel is ivm de draairichting van de band nooit voor beide zijden geschikt als permanente vervanging. identiek lichtmetalen velg (standaard sepang) of simpele stalen velg kopen en beschouwen als noodwiel? Of ....? Wat is een verstandige oplossing? Wat gebruiken de forumleden?
 5. Nee, was de afgelegde afstand. Restkilometers kun je ook aflezen, maar die stond op ongeveer 140
 6. Weet iemand hoe een B8 Passat de gereden afstand en gemiddeld verbruik sinds de laatste tankbeurt bij zou moeten houden? Waardoor wordt dit getriggered? Reden voor deze vraag is dat ik afgelopen vrijdag ging tanken. Ik had ongeveer 750km gereden. Het alwetende scherm gaf echter aan dat ik er ongeveer 380 mee gereden had sind de laatste tankbeurt. Ik heb tussendoor niet getankt, getankte hoeveelheid klopte ook goed met de 750km. Andere gezinsleden hebben de auto niet in de buurt van een tankstation gehad.
 7. Kor

  ff tanken

  Ik rij mijn Passat nog niet zo lang. Dus ben ik geneigd om overal nog eens extra op te letten Vanochtend 41.91 liter getankt, 587km gereden. Is dus 1 op 14. (€1.55 gewoon in Nederland dit keer) Vind ik best goed voor een relatief grote wagen waarbij afgelopen veel stadsverkeer is geweest. Alleen houdt het display vol dat het verbruik 6.6l/100km was. 1 op 15. Display jokt dus een beetje. Ik ga het eens in de gaten houden.
 8. Hallo Jaap, aan de linkerkant werd dat gecamoufleerd door de wand van het opbergvak. Die kan ik wegtrekken en dan heb ik het daar ook. Is dus bedoeld voor je rollo en het scheidingsnet. (maar die heb ik niet) Heb het in het boekje terug kunnen vinden, maar pas nadat ik wist waarop ik moest zoeken (500bladzijden) Bedankt voo de info in ieder geval
 9. Rechtsachter in de bagageruimte zit een vakje waarvan ik niet weet waarvoor het is. Iemand enig idee
 10. Ik rij nu een week of 6 met de Passat. Heb in die tijd af en toe moeten remmen. Dus volop remstof op de velgen. Het zijn de standaard lichtmetalen Sepang velgen, maar die moeten ook schoon worden gehouden vind ik. Dus velgborsteltje aangeschaft bij de gamma, 2 emmertjes water en poetsen maar (alleen shampoo gebruikt). Resultaat was prima. Bij één velg zag ik 2 putjes die door de laklaag heen waren. Kan ik hier gewoon blanke lak op doen? Ik ben bang dat het anders onder de lak verder gaat kruipen met al die pekel op de weg. Waarmee kan ik de velg behandelen zodat ik niet zo hoef te poetsen om de remstof er af te krijgen? Buitenkant gaat wel, maar de binnenzijde van de velg is lastiger ivm remklauwen. Tips zijn welkom
 11. Hebben ze er een extra L achter afgedrukt op het stickertje. Bedankt voor de feedback in ieder geval. Mangangrau en LB7R lijkt een goede match
 12. Even om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen (er hoeft niets overgespoten te worden) Op het autostickertje in mijn boekje staat een codering voor de lakkleur die ik niet kan terugvinden in de overzichten van VW, maar ook niet bij de verfleveranciers Er staat codering LB7RL op het stickertje. (waarvan ik aanneem dat het de lakkleur moet aangeven.) De kleur zou Mangan Grey moeten zijn. Vind hiervan in de overzichten niets terug. Benieuwd of iemand weet waar ik dat wel terug kan vinden
 13. Kor

  Passat facelift

  Ziet er toch weer netjes uit. Zou wel het klokje op het dashboard missen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden