Ga naar inhoud

passatbeginner

Full Members
 • Aantal items

  264
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

passatbeginner won de laatste dag op 29 november 2018

passatbeginner had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

101 Excellent

Over passatbeginner

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  rotterdam
 • Naam
  paul

Recente bezoekers van dit profiel

220 profielweergaven
 1. zojuist per ongeluk het topic gewist.... ik moet nog even aande site wennen probleem: motor maakt bij stationair een constant repeterend geluid, gelijkend op een schoepgeluid maar het is niet de AC knop, die heb ik ingedrukt en geen verschil het intrappen van de koppeling helpt ook niet ik denk toch de oliepomp, 2 weken geleden hoorde ik het nog niet
 2.  als de motor maar warm is.....

 3. even de family nu sterkte, tot later en houd je haaks
 4. en dit zijn de getallen:
 5. vandaag geweest naar piet dam voor checken ophanging en evt. uitlijnen hij stuurde me eerst naar de uitlijnafdeling, en daar zijn de achterste wielen gesteld, daarna de voorste wielen ook zaten er de wielen vast met conische bouten ipv bolconische voor de rest zag alles er goed uit nu weer alles helemaal prima good job!
 6. ten tijde van wat mail-activiteiten stond ik even in een inham... motor is uitgegaan door het start-stop systeem tot zover natuurlijk geen probleem gaat die motor na verloop van tijd ineens weer starten, plotsklaps... ben me lamgeschrokken, zeg! is hier wat tegen te doen (dat-ie bijvoorbeeld niet automatisch weer gaat starten ofzo)?
 7. ik weet eigenlijk ook niet nee misschien op de brug of we gaan stukkie rijden hoe diagnostiseert een deskundige dit eigenlijk? via paardefluisteraar ?
 8. afspraak voor morgen gemaakt er wordt eerst gekeken of er wat aan de hand is, daarna eventueel uitlijnen
 9. okeedan, ik ga deze week even contact opnemen met die toko, hoewel de deuk inde velg al recht is gemaakt, door hespa in zevenhuizen maar wellicht kan die piet kijken naar eventuele buiging in de ophanging en dan ook Linda even uitlijnen ik zal het forum op de hoogte houden
 10. oke, dank voor de adviezen! dus: ophanging laten controleren, en ook stuurstang op kromming laten checken ik neem aan dat dit niet veel tijd kost dit ga ik binnen een week regelen kosten? paar tientjes? --- en daarna laten uitlijnen, dus... (bijvoorbeeld piet dam, numansdorp), maar kan ook inde buurt, toch? dit gaat deze maand gebeuren kosten? paar tientjes? enneuh.... is het alleen slecht voor de banden of kan er door eventuele verbuiging vervolgschade ontstaan?
 11. ok, vertel aub, want volg. week zit ik in belgie
 12. beetje profile tyre center niveau, is dat dan een goede vraagbaak hiervoor?
 13. oke, patrickDS, lijkt me een verstandige tip! met dit verhaal even langs een garage gaan? of moet het by de dealer ofzo?
 14. Harrynak63, nee, niet alleen dat, maar in combinatie met het kaarsrecht rechtuit rijden en recht stuur en geen getril en comfortabel stuurgedrag en geen getrek, concludeer ik dat mijn Linda niet uitgelijnd hoeft te worden toch wel een sterk verhaal, want het was een flinke klap..... 80 km en dan alleen met linkervoorband tegen een stoeprand van 15 a 20 cm (geen meetlint tegenaan gehouden, maar ik kan wel inschatten hoeveel 15 a 20 cm is, hahaha)
 15. zojuist de weer-rondgemaakte velg opgehaald bij hespa in zevenhuizen en alles weer goed stuur staat nog recht, dus uitlijnen hoeft niet trilling ook weg prima job!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden