Ga naar inhoud

passatbeginner

Full Members
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

passatbeginner won de laatste dag op november 29 2018

passatbeginner had de meest gelikete inhoud!

Over passatbeginner

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  rotterdam
 • Naam
  paul

Recente bezoekers van dit profiel

977 profielweergaven

passatbeginner's Achievements

103

Community reputatie

 1. ja oke, ik ga proberen een filmpje te maken ..... dan moet het wel heel stil zijn, dus het zal morgenochtend vroeg of morgenavond laat worden en dan ga ik nog even kieke hoe ik dat filmpje op het forum krijg, want tapatalk doet het niet meer, dus het moet via de website (waarschijnlijk eerst naar mezelf mailen en dan uit mijn download halen?
 2. mmmh..... dan zou ik 'm altijd moeten horen, als motor aan staat....
 3. oh....okee dan zal ik eens luisteren bij een koude motor, of-ie dan ook pomp- en draai- en sleurgeluiden maakt
 4. oh owkee.... een waterpomp gaat toch pas draaien, wanneer motor op temperatuur is?
 5. duidelijk verhaal, bedankt ja, 1.4tsi.. mocht het geluid van de waterpomp afkomen, gaat dat problemen geven in dit stadium?
 6. AC knop ingedrukt, en dan gaat de AC, denk ik, wel uit maar het geluid blijft, bij stationair draaien
 7. ff kijken naar mijn foto, want heb een foto gemaakt van die knoppen, die ik op dit moment niet kan posten knopje 1: achterruitverwarming knopje 2: staat A/C op knopje 3: auto met rond pijltje erin
 8. bij stationair met radio uit hoor ik tegenwoordig, om de circa anderhalve seconde een schoepgeluid wat kan het zijn? oliepomp? is dat een probleem?
 9.  als de motor maar warm is.....

  1. Asprojo

   Asprojo

   Welkom op het forum.

   MVG. Jo Krebbers.

 10. en dit zijn de getallen:
 11. vandaag geweest naar piet dam voor checken ophanging en evt. uitlijnen hij stuurde me eerst naar de uitlijnafdeling, en daar zijn de achterste wielen gesteld, daarna de voorste wielen ook zaten er de wielen vast met conische bouten ipv bolconische voor de rest zag alles er goed uit nu weer alles helemaal prima good job!
 12. ten tijde van wat mail-activiteiten stond ik even in een inham... motor is uitgegaan door het start-stop systeem tot zover natuurlijk geen probleem gaat die motor na verloop van tijd ineens weer starten, plotsklaps... ben me lamgeschrokken, zeg! is hier wat tegen te doen (dat-ie bijvoorbeeld niet automatisch weer gaat starten ofzo)?
 13. ik weet eigenlijk ook niet nee misschien op de brug of we gaan stukkie rijden hoe diagnostiseert een deskundige dit eigenlijk? via paardefluisteraar ?
 14. afspraak voor morgen gemaakt er wordt eerst gekeken of er wat aan de hand is, daarna eventueel uitlijnen
 15. okeedan, ik ga deze week even contact opnemen met die toko, hoewel de deuk inde velg al recht is gemaakt, door hespa in zevenhuizen maar wellicht kan die piet kijken naar eventuele buiging in de ophanging en dan ook Linda even uitlijnen ik zal het forum op de hoogte houden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden