Ga naar inhoud

Melvin. H.

Members
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Melvin. H. won de laatste dag op januari 6

Melvin. H. had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

11 Good

Over Melvin. H.

Profile Information

 • Plaats
  Almere
 • Naam
  Melvin

Overige

 • Auto
  Audi A4 2010

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een heel andere vraag, maar ga hier geen topic voor openen. In GTE modus hoor je in de kabine een kunstmatig V6 geluid. Is dit geluid alleen hoorbaar in de auto zelf, of ook voor de omgeving buiten de auto. Dan weer back on topic. Door advies van de tuner om alleen octaan 98 te tanken ben ik mezelf wat gaan inlezen wat er allemaal te tanken valt en wat dan de beste keuze is. Niet alles wat beweert octaan 98 te zijn blijkt ook echt octaan 98 te zijn. En niet alle octaan 98 benzine is vrij van ethanol. Voor nu kwam ik uit op BP premium als een goede keu
 2. Melvin. H.

  laden GTE

  Weet jij ook hoeveel km jij nu met dit weer kan rijden op volledig ellectrisch? En dan bedoel ik de echte km in praktijk.
 3. Het gaat er niet om of de auto het signaal van de sleutel nog detecteert. Maar dat de boefjes het signaal van de sleutel nog kunnen opvangen rond het huis. Daarna is het een kwestie van het opgevangen signaal versterkt doorsturen naar boef nr 2 en jouw auto is hun bezit.
 4. Google maar even op RFID sleutel hoesje. De keuze is reuze. En ja, het werkt 100%.. Ukteraard meteen getest, en als de sleutel in het hoesje zit gaat de auto absoluut niet meer open. Al druk ik het hoesje strak tegen de auto aan.
 5. Naar wat schijnt is het signaal toch over een redelijke afstand op te pikken. En zoals in het filmpje te zien is zoeken ze het signaal op door rond het huis te lopen. Heb zelf in iedergeval zo'n speciaal hoesje gekocht waar elke keer de sleutel in wordt opgeborgen. Ik ga het risico niet lopen.
 6. @mikerosauerde afstand tussen de sleutel en auto is helemaal niet relevant. Persoon 1 vangt het signaal van de sleutel op bij de voordeur met een ontvanger/versterker, en stuurt het signaal versterkt door naar persoon 2 die met een andere ontvanger/zender bij de auto staat. Zodoende kan een auto die ver van het huis geparkeerd staat nog steeds worden geopend Edit:om een idee te geven hoe dit gaat
 7. Melvin. H.

  Passat GTE verlagen

  @Groovejunk het antwoord op je vraag is geheel persoonlijk natuurlijk. In de eerste 2 versnellingen voegt meer vermogen wat minder toe idd. Maar vooral van af de derde versnelling vind ik het toegenome vermogen en koppel erg prettig rijden.
 8. Van dit soort topics wordt ik enorm zenuwachtig 😄
 9. Melvin. H.

  laden GTE

  @bert111misschien een wat rare vraag, maar heb je wel al betaald voor deze App? Kost 60,- elk jaar. Als je dit nog niet gedaan hebt is de App nog niet actief Edit :ik zat alles even terug te lezen en zie dat deze suggestie al eerder gedaan is waarop jij geantwoord hebt er niet voor willen te betalen. Dan is hiermee het antwoord ook meteen gegeven waarom de App niet werkt. Ikzelf heb wel betaald voor deze App, en mocht je wat hebben aan mijn mening, dit doe ik volgend jaar niet nog een keer. Ik zie weinig toegevoegde waarde van deze App.
 10. Melvin. H.

  laden GTE

  @Groovejunken dit is met de auto in de buitenlucht en met de huidige temperaturen? Je auto staat niet bv in een overdekte parkeergarage? If so.. Nette waardes hoor. Wat ik zeg.. Met alle verwarmingen aan kom ik niet hoger dan 38 max
 11. Melvin. H.

  laden GTE

  @Groovejunk jij ziet een range van 42km met dit weer? Even uit nieuwschierigheid.. Wat heb je dan allemaal uit en aan staan qa energie verbruikers? Ik zie met dit weer 37km op de display. Dan heb ik wel de stoelverwarming, airco en kachel op 23c aan. Alles uit zie ik 48km als range (wat je natuurijk nimmer in de praktijk zal halen)
 12. Melvin. H.

  laden GTE

  Lijkt mij geen probleem omdat hij vanzelf afslaat.
 13. In mijn zoektocht naar alle info over de GTE (ging hem particulier kopen en wilde toch even weten of het een betrouwbare auto is) kwam ik een aantal verhalen tegen over oa de DSG met bedragen van reparaties waar je echt naar van wordt. Deze auto wil ik nu door de VW garage laten onderhouden, maar dit soort verhalen maakt mij wel wat nerveuzig. Hartstikke leuk al die moderne techniek, maar je moet er geen problemen mee hebben.
 14. 10.000 schade 😂😂 Oh boy.. Je zou toch deze rekening onder je neus geschoven krijgen..
 15. Top.. Duidelijk. Maak ik mij daar niet te veel zorgen over. Hoor je zeggen dat de DSG wel vaak langs komt, wat is jouw mening/ervaring over de DSG? Zijn dit sterke bakken of zijn er toch vaak problemen hiermee (heb een paar horrorverhalen voorbij horen komen over de DSG waar je naar van wordt 😳)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden