Ga naar inhoud

Driver

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Driver

 1. Driver

  Schokbrekers

  triple s schroefset 229,- En Sachs is we de duurste Veer 100,- voor veer achter 100 190,- voor achter 110 met 20% 400,-
 2. Driver

  Schokbrekers

  Model: Passat 3C Motor: 1.6 / 1.8 / 2.0 / 2.0T / DSG / 1.9TDi Ø 50/55 mm!! Bouwjaar: Vanaf 2004 Verlaging vooras: 20-60mm Verlaging achteras: 30-75mm Aslasten voor: 1105kg Aslasten achter: 1230kg Merk: Triple-S / Blueline JOM Garantie: 2 jaar
 3. Driver

  Schokbrekers

  Het betreft een sedan 2.0 fsi uit 2006 met een standaard chassis (wel uitgevoerd in deep black pearl..). De kleurcodering met stippen op de veer zie ik nergens terug bij mister auto. Als ik de auto naar beneden duw merk ik wel op dat de vering een stuk ‘zachter’ aanvoelt dan bij een naast geparkeerde auto.
 4. Driver

  Schokbrekers

  Bolk schokbrekers zijn wel voordelig; dan zou ik idd voor en achter kunnen vervangen. Of is dat heiligschennis
 5. Driver

  Schokbrekers

  Enig idee wat de kosten zijn ?
 6. Driver

  Schokbrekers

  Snelweg is prima, maar bij plots uitwijken komt de auto ‘ wat moeilijk’ weer in een rechte lijn. Uitlijnen heb ik laten controleren; dat was goed. Bij drempels e.d. lijken andere verkeersdeelnemers deze ook wat vlotter te kunnen nemen. Bij een ‘richeltje’ in een bocht op de snelweg lijkt de auto ook ietsje zijwaarts te schuiven. Stuurt niet echt ‘strak’ zegsman.
 7. Driver

  Schokbrekers

  Bedankt; de auto moet toch binnenkort APK gekeurd worden. Voordat ik zelf schokbrekers beste zal ik dan wel afwachten wat het oordeel wordt.
 8. Driver

  Schokbrekers

  Na 270.000 km zou ik de schokbrekers voor willen vervangen. Ik heb het gevoel dat de auto niet alle ‘hobbeltjes’ goed volgt. Bij Mister Auto zij twee Monroe schokbrekers rond de 110,- ik vraag mij af of je ook de veren beter kan vervangen.
 9. Driver

  ASS scheel stoel

  Weet een van jullie of een ASS scheel stoel op de bestaande rails past van een Passat uit 2006? Mvgrt
 10. Het gaat per volledig interieur volgens mij. 2 stoelen, achterbank middenconsole en deurpanelen.. van een Passat uit 2009 voor 199,- . Wel mooi, vraag mij alleen af of ik dat erin krijg. Bij de bestuurdersplaats is door het vele in en uitstappen net voor het voetenmatje de vloerbedekking gescheurd. Als ik de stoelen en bank eruit haal kan ik misschien ook de “vloerbedekking” vervangen en de hoes van de versnellingspook die is ook getekend door de tand des tijds.
 11. Bedankt voor je reactie. Weet je of de rugleuning ook overgezet kan worden? Een andere bestuurderstoel komt toch al gauw op 150,- ex verzendkosten volgens mij.
 12. Weet iemand of het mogelijk is om de vulling/het schuim van de passagierstoel over te zetten op de bestuurdersstoel? Deze is na 260.000 km doorgezakt. De passagierstoel zit veel beter.
 13. Driver

  Wielbouten

  Vraagje, de stalen velgen heb ik gewisseld met 2e hands lm velgen. Dit zijn wel origine velgen, ze komen van een Passat uit 2011. Het gaat on de Perugia velgen. Hiervoor heb ik de wielbouten van de stalen velg gebruikt. Ze passen goed in de velg. Alleen vraag ik mij af of ze ook lang genoeg zijn. Met vastdraaien gaan ze zo’n zeven omwentelingen rond.
 14. Is het ok om voor 205-55-16 en achter 215-55-16 te monteren? Het hoogteverschil is 11 mm meen ik. Een afgesleten en een nieuwe band geeft net zo’n verschil volgens mij. Dit ivm de ABS en de EPS.
 15. Gemeten met temperatuurmeter in de luchtuitlaat/-rooster: Bij buitentemperatuur van 11 graden koelt ie naar 7 graden. Ik laat het voorlopig even zo.
 16. Bedankt voor je reactie; uitlezen waar in Flevoland? Of kun je op de climatronic display zelf ook foutcodes uitlezen?
 17. De auto is pas in mijn bezit; onderhoud aan de airco is bij mijn weten de afgelopen 4 jaar niet gedaan. De airco heb ik laten vullen bij een banden/vulstation. Bij het aansluiten van de airco bleek er te weinig druk te zijn. Wel vonden ze het vreemd dat de druk niet ‘even zakte’ en vermoed werd dat ‘de compressor geen stroom kreeg’ . Toch de airco opnieuw laten vullen. De druk was goed, het systeem niet lek, de buitentemperatuur weergave op het dashboard klopte, alleen nog steeds geen warme lucht. Het advies om langs een garage te gaan. Voordat ik, weer, kosten maak vraag ik mij af wat de
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden