Ga naar inhoud

Iveswesp

Members+
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Iveswesp

  1. Iveswesp

    Start stop systeem

    Ik denk rond september. En het zijn veel korte stukken met een meer verbruik als vroeger. Nu in het verlof naar Spanje met de auto.
  2. Iveswesp

    Start stop systeem

    Weet niet of het hier mag staan , maar mijn vraag is. ik rijd namelijk met een vw Passat blue motion 16. TDI van 2012. Sedert die binnen is geweest voor de update van sjoemel software, valt mijn motor niet meer uit voor zuinigheid, er komt een A op met cirkeltje erdoor. Weet iemand wat dit betekend. Of is het door het koude weer. Dank u.
  3. die zij dat het ongeveer 130€ was en heb gezegd dat hij dat niet moet bestellen.
  4. En waar kan ik zo een slot bestellen?
  5. Beste hier, onlangs kan ik mijn koffer niet meer opendoen, als op de achterklep druk om te openen, krijg ik een ratelend geluid. Ik denk dat het slot stuk is. Mijn garagist gebeld en een slot besteld. Wat kost zo een slot en valt dit onder de garantie, heb hem drie maanden. Dank u voor de reacties
  6. Beste, ik zat namelijk met een stukke waterpomp. En is dit erg dat mijn garagist geen andere distributie riem heeft gelegd. Ik heb bijna 110000 km, die zij is niet nodig. Wat denken jullie? Die waterpomp is garantie.
  7. Merci Voor de reacties, zondag namiddag met auto naar dealer, met garantie. Laat nog iets weten wat het was. Normaal auto donderdag terug.
  8. Beste hier, de lekkage is minim niets van water onder auto denken waterpomp stuk. Wel koelvloeistof lampje pinkt.
  9. en is dan de distributie riem dan ook vervange.
  10. Beste ik heb een vraag over mijn vw Passat. Ik rij met een vw Passat van 2012 blue motion 1.6 TDI , en het bakje van mijn koelvloeistof minderd, gezien ik geen plas zie onder de auto vind ik dit raar. Mijn garagist denkt dat het de waterpomp is die stuk is, maar hij het een beetje raar om die te vervangen, gezien je op 160000 duizend km nieuwe distributie riem moet vervangen en dan ook de waterpomp. Ik heb nu ongeveer 110000 en heb hem nog geen jaar, zou dit dan onder de garantie vallen mocht de waterpomp stuk zijn? Ik,heb de auto een vijf tal maanden.
  11. Iveswesp

    Vw rooster

    Beste, ik rij met een vw Passat van januari 2012 een 1.6 TDI blue motion. Mijn vraag is dan hoe het komt dat mijn rooster tussen de lichten de strepen niet allemaal in het Chrome zijn, juist de bovenste en de onderste, midden niet. Er staat wel op blue motion? Dank u.
  12. Iveswesp

    Blue motion

    Beste, ik heb een vw Passat van het jaar 2012 van januari. Waar zou die blue motion product zitten, het is een 1.6 TDI.
  13. Beste, ik heb namelijk nieuwe ruitenwissers nodig, en zou deze bestellen op misterauto, maar weet namelijk niet dewelke het moeten zijn. Weten jullie dewelke ik moet nemen, de wagen is een Volkswagen Passat 16. TDI blue motion met 105 pk, en bouwjaar 2012.
  14. Iveswesp

    Led koplampen

    Beste, welke led lampen zou er passen in mijn 3C van 2012. Het mag van Ali zijn. Het type is H7, en het liefste dat ik mijn kapjes kan opdraaien en zonder foutmelding. En ook ledjes voor mijn parkeerlicht zonder foutmelding.
  15. Beste hier, ik heb zoals jullie weten mijn grootlichten veranderd naar leds met koeling, maar nu kan mijn beschermkapje aan de achterkant van mijn koplamp er niet meer op. Is dit erg als ik zo rij, of is er daar een alternatief voor. De leds zijn wel waterdicht ip67. De leds komen van Ali, wel prachtig zicht nu. Dank u voor de reactie in ieder geval.
  16. Beste, ik ben op zoek voor de logos van de radiozender te installeren op mijn radio 315 en weet totaal niet meer waar ik dat heb gevonden. Wie helpt mij dit te vinden. Dank u n
  17. Beste, weet iemand hoe ik meerdere routes instel op mijn navigatie, we rijden namelijk naar Spanje met de vw Passat. En zouden enkele tussenstops moeten inbrengen, maar weet niet hoe. Het is de 315.
  18. Beste , En welke weerstanden kan ik daar tussen zetten,en kan ik die ook kopen op Ali?
  19. Mistlichten heb ik niet, het is alleen de dagrijverlichting.
  20. Beste, Merci voor de reactie. Wat ik Versta, is dat ik twee H7 moet hebben voor mijn grootlichten en de HB4 voor mijn dagrijverlichting. Dewelke moet ik dan nog hebben voor mijn dimlichtjes of parkeerlicht, zodat hij geen foutmelding heeft? En rij jij ook,met zulke lampen, waarschijnlijk wel mooi zicht!! Gr.
  21. Beste, merci om zo vlug te reageren. Dus als ik het goed versta, moet ik twee lampen hebben van H7 voor de grootlichten, de lichten die branden als het donker is, en de HB4 voor mijn dagverlichting. En welke heb ik nog nodig voor mijn twee dimlichtjes in mijn koplampen? En deze zouden passen zonder problemen in mijn vw Passat van 2012 1.6 TDI ? En rij jij ook met zulke lampen?
  22. Beste hier, zoals jullie weten rijd ik met een vw Passat van 2012. Het is een 1.6 TDI bleu motion, en wat ik wil doen, Ik wil namelijk mijn grootlichten verandeneren naar iets feller en witteren mijn dimlichten naar leds en mijn dagrijverlichting ook naar led. Mijn dimlichten zijn een ronde fitting denk ik en mijn grootlichten een h7, wat mijn lamp van de dagrijverlichting is weet ik niet. Ik zou ook nog een vijftal ledjes willen voor mijn binnenverlichting , maar weet niet goed dewelke, en het mag van Ali komen, is me daar een mooie prijs. Dank u.
  23. Merci om het te verplaatsen. Het gaat om een vw Passat van 2012, blue motion 1.6 TDI.
  24. Beste hier, Ik zoek een goede en betrouwbare site waar ik,led verlichting kan kopen voor binnenin de vw Passat. Er zit wel led verlichting in mijn leeslampen of interieur, maar ze flikkeren soms, dus zoek,ik betere. Dank u.
  25. Mijn budget is toch tegen de 400€, en hij moet niet elektrisch open gaan maar mag wel afneembaar zijn. En moet ook niet origineel zijn. Weet ook wel als hij electronisch is, dat het veel centjes gaat kosten, maar als ik het zelf kan en de prijzen zijn redelijk doe ik het zelf. Moet eerst weten dewelke ik wil, en alles compleet met kabelboom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden