Ga naar inhoud

beyellow2

Members+
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Over beyellow2

  • Verjaardag 16-04-1977

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    alkmaar
  • Interests
    schaatsen/lesgeven/skeeleren/fietsen/mijn draakjes(kinderen)/techniek.
  • Naam
    Iwan Brattinga

Contact Methods

  • Facebook
    Iwan Brattinga

Recente bezoekers van dit profiel

754 profielweergaven

beyellow2's Achievements

21

Community reputatie

  1. beyellow2

    Accu vervangen

    Hallo allemaal, Ik heb een vraag, vandaag heb ik contact gehad met de auto dealer voor een nieuwe accu. Het schijnt zo te zijn dat er een 92A accu in moet en deze moet ingelezen worden. Wie kan mij helpen met inlezen, want bij de dealer vragen ze incl accu 400EURO hiervoor. Een accu kan ik voor 250 Euro aanschaffen. Het betreft een 3.2fsi 4motion,dsg,solar dakraam, etc groetjes, Iwan
  2. Inderdaad maar de kwaliteit is er ook naar..
  3. Ze zijn wel geschikt voor canbus, maar de kwaliteit van de lampjes vond ik nogal minimaal. ????
  4. Top, ik ga ze weer vervangen en kijken wat er gebeurt. Bedankt! Groetjes, Iwan
  5. Hallo beste Passat kenners. Sinds vanochtend krijg ik een melding op het dashboard dat de kenteken verlichting niet werkt. Gisteravond was er nog niets aan de hand... Wel is het zo dat ik allie express LED lampjes heb gemonteerd maar die werkte altijd feilloos. Ik ben dit gaan controleren en blijkt dat bij het in schakelen van de verlichting de beide kenteken lichten 4-6 seconden aangaan en daarna vanzelf weer uit gaan. Heb alle zekeringen gecontroleerd maar daar is niets te vinden. Ik heb meerdere malen gelezen dat waneer de accu niet helemaal fris is dit rare storingen geeft, kan dit een oorzaak zijn? Ook werkt mijn adaptive cruise control niet, krijg een uitroepteken in het dashboard. Maar goed het gaat nu om de kenteken verlichting wat toch wel een must is. Weet iemand raad? Groetjes, Iwan
  6. Ok ik was er al bang voor. Ik zal hem wel laten uitlezen, verder gebruik ik deze functie niet zoveel maar het moet wel werken. Wanneer dit gebeurt is laat ik meer weten.
  7. Hallo allemaal, Ik zit met een defect, van de adaptive cruise control. Het is zo dat enige tijd geleden ik deze functie wilde gaan gebruiken maar deze hendel deed niets. Nu heb ik de zekeringen bekeken en bleek deze te ontbreken, vervolgens heb ik een 5A zekering ingedaan. Deze functie werkt nu wel maar, geeft nu een uitroepteken naast het klokje van de cruise control. En de hendel doet niets... Voor de duidelijkheid de uitroep teken is er niet wanneer ik de zekering eruit haal. Ook heeft deze auto daadwerkelijk deze functie gezien de lens onder de voorgrill. Heeft iemand hier antwoord op of ervaring mee? Groetjes,
  8. Da's balen, de mijne gelukkig doen het nog steeds. Had ook wel canbus type gekocht.
  9. Het is gelukt hoor! Bedankt voor de info! Nu heb ik nog 8 led lampjes over eens kijken of ik deze elders in auto nog kan plaatsen..(Alieexpres) Iedergeval niet in kofferbak, dat lampje is wat langer. Groetjes.
  10. Super bedankt, ik ga het proberen. Laat jullie wel weten of ik nog een adres nodig heb voor nieuwe lamphouders.
  11. Hoi allemaal, Weet iemand hoe je van een Passat Variant 2008 de kenteken verlichting losmaakt? Graag wil ik deze vervangen door led lampjes. Er zijn geen schroeven wel een gleufje waar je een platkop schroevendraaier in kan steken. Wil alleen niet nu al veel kracht zetten ivm kunstof, lipjes en afbreken... Dus wetenschap is welkom!! ????
  12. Ben wel teleurgesteld in de VW Dealer hier in Alkmaar en Bergen.(MS) In Bergen mocht ik ik niet wachten op mijn DSG check terwijl ik hierom verzocht had bij het online aanvragen. Maar de klapper was in Alkmaar ik belde woensdag 23-12 de VW dealer om een afspraak te maken voor het uitlezen van mijn PDC, Ik zou teruggebeld worden die dag... Om 16:45 nog geen telefoontje dus maar weer gebeld, waren ze dus vergeten.... Hierop mocht ik de volgende dag in de ochtend langskomen ivm dit als excuses. Dus ik na mijn late dienst tot 01:30 dezelfde ochtend om 09:30 langsgegaan en wat denk je???? Sorry meneer dat gaat nu helaas niet lukken, as zaterdag kan u langskomen om 09:00 uur.(weer na mijn late dienst) Dus de zaterdag om 09:00 langsgegaan, waren ze nog gesloten ook en was pas om 09:10 binnen.. Na 1,5 uur wachten kwamen ze met het nieuws dat ze het niet konden uitlezen en dat dit verder bekeken zou worden, zou wel ff 240,- euro gaan kosten buiten om dit bezoek van 40,- euro!!!! Ik vroeg of ze wel konden zien of één van de pdc sensoren defect was maar dat zelfs niet.. Oh en na de check van 240,-euro eventueel zou de reparatie aan de module nog 700,- gaan kosten ook!!!! Ik heb veel meegemaakt met autodealers maar dit slaat werkelijk alles, en de koffie was ook niet lekker. Daarbij was in het filliaal ijzig koud. Ik werk op een ijsbaan en ben ook nog schaatsleraar als hobby maar ik had het gewoon koud... Dus ik ga nooit meer na Martin Schilder in Alkmaar en Bergen! Dit is mijn persoonlijke ervaring dus ik geloof wel dat er mensen wel tevreden zullen zijn met deze garage.
  13. Haha, jazeker ik ben zo blij dat ik geen 940,- armer ben. Heb binnen ons gezin in nov en dec. 4 verjaardagen en dan nog Sinterklaas en kerst.... Oh en ga 20-12 nog verhuizen ook. De camera werkt ook hoor. Btw zeg maar jij hoor En het klopt, ik heb zo'n hendel maar ga hiermee later verder ook zag ik dat er ook al zo'n onderwerp bestaat.
  14. Had de PLA module binnen gekregen. Mocht vandaag bij Fappie langskomen en hij heeft deze geactiveerd en wat denk je????? Mijn pdc doet het weer incl. Automatisch inparkeren. Alleen is het nog niet duidelijk of ik nou wel of geen cruise distance controle heb. De "lens/oog" achter het VW logo zit er wel. Maar mijn cruisecontrole werkt sowieso ook niet.. Volgende missie en nieuw onderwerp??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden