Ga naar inhoud

Arjanr

Members+
  • Aantal items

    128
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arjanr

  1. Arjanr

    Auto

  2. Arjanr

    IMG 2048

    Uit het album: Auto

  3. Arjanr

    image1

    Uit het album: Auto

  4. ik heb Xenon lampen, er was eentje stuk dus toen had ik toch de bumper eraf en toen ff het slangetje er weer op gezet, dat was het hele euvel.....
  5. foto misschien? heb geen idee hoe dat eruit ziet. en waar kan ik die kopen?
  6. welke module bedoel je? Het werkt nog steeds niet en honds irritant.
  7. heb er wd40 ingespoten en het werkt weer zoals het hoort, hoe kan ik dit voorkomen?
  8. deze heb ik gekocht http://www.ebay.de/itm/310809097801
  9. nou hij is wel op slot maar hij wil niet open das het probleem
  10. de linkjes geven mij geen uitslag vandaar dat ik dus zelf een topic heb gemaakt
  11. dat posten ging iets verkeerd ik zal je linkjes even bekijken
  12. Dit heb ik ook Beste Mark ik kan het niet helemaal vinden waar het aan ligt, zit er dan ook de greep naar het slot ook een bowden kabel? en die zit vast? ik hoor het graag.
  13. dit probleem heb ik ook. Is het inmiddels bekend waardoor het komt?
  14. ik heb de aandrijf assen voor mijn passat besteld op ebay voor 95 per stuk. en ze werken tot nu toe prima! heb op de totale reparatie in vergelijk met de dealer toch 1300 euro bespaart:)
  15. Heren Heb sinds afgelopen week problemen met het slot van de bestuurdersdeur. Deze wordt soms wel en soms niet ontgrendeld met behulp van de afstandsbediening, ook niet als ik ernaast sta. Heel vervelend als je wilt instappen, hebben jullie een oplossing? Ik hoor het graag. groeten arjan
  16. Kunnen ze de remmen niet testen dus ja afkeur????
  17. Snap ik maar alles wat technisch nodig is om het voertuig te laten functioneren moet het doen
  18. Ik wel; alles wat op een auto zit zal moeten werken of het er nu op hoort of niet.
  19. Nou ze zijn er onderuit, de bouten zaten erg vast, heb dus de oude veren met een haakse slijper/flex doorgeslepen en ze zo verwijderd. Ging prima, binnen een kwartier klaar:) De nieuwe veren lijken mij niet nodig aangezien ik geen zware goederen vervoer, laat het eerst zo en mocht het nu toch een keer tegen vallen dan maak ik ze er dan wel onder:) Bedankt voor de response heren!
  20. klopt heb ik er ook bij, net ff weer wezen kijken, op het opkrikpunt voor normaal de bandenwissel de krik gezet, de hulpveer zit los tussen de hoofdveer, gek idee misschien maar als ik de hulpveer nu stuk slijp dan kan ik hem er toch gewoon tussen uit halen? Of is dit niet verstandig? Als de bouten niet los willen zeg maar:)
  21. oke nou dan moet dat dus lukken, nog valkuilen waar ik op moet letten?
  22. Heren, Net terug van de apk, afgekeurd op een minuscuul scheurtje in de hulpveer.... nu is mijn vraag aan jullie is het mogelijk om de draagarmen te laten zakken de hulpveren te verwijderen en alles weer in elkaar in een uurtje of 2:) Dat zou dan vanavond zijn tussen 8 en 10:P De vraag is; ik heb geen brug dus doe alles gewoon op de oprit, kan ik met een huis tuin en keuken krik de boel weer in elkaar krijgen als ik alles uitelkaar heb gekregen, je moet ruimte maken voor het verwijderen van de veer door de draagarm te laten zakken, geen punt das zo gepiept. Maar hij moet ook weer in elkaar:) Ik hoor het graag. Groeten Arjan
  23. nou het is gelukt! Jullie zullen wel denken daar heeft ie lang over gedaan, nou nee viel mee 1 dagje. maar was nogal druk op de zaak etc. Nu heb ik nog wel de oude aandrijfassen, is dit gewoon oud ijzer of is er nog iets meer waarde uit te halen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden