Ga naar inhoud

bert888

Members+
  • Aantal items

    430
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bert888

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    In het Midden.
  • Naam
    bert888

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bert888's Achievements

36

Community reputatie

  1. Helemaal super. Dankje Wat voor prijs kan ik ongeveer verwachten? Ik ben nu met bezig een passat te kopen.
  2. Wat zijn de complete kosten voor inbouw van een eenvoudige achteruitrijcamera? Station 2012.nieuw model. DSG. Weet iemand een goed adres regio Dordrecht en Gorcum?
  3. Ze hebben snel gereageerd op mijn 2 mails. Mijn 3e mail was hoe ze de Kmstand konden aantonen? En toen kreeg ik geen reactie meer!
  4. Tja hoe weet ik dat ze niet liegen over de kmstand van het motorblok?
  5. Ik overweeg een 1.6 BSE motor met 97k op de teller bij Recsoparts uit Montfoort te kopen. Het is een VAG sloperij. Wie heeft er ervaring met dit bedrijf? Bij Google+ staan ook 2 slechte reviews
  6. Weet je ook de motorcode van die 2.0? De CBDB? Of de CBDC?
  7. Dat klimt allemaal niet best wat betreft de 1.9. De BLS schijnt zeer slecht te zijn. Dus die kunnen absoluut niet in de schaduw staan van mijn vorige 130pk AWX !
  8. bert888

    Advies 1.6tdi vs 1.9tdi

    Goedendag. Ik overweeg een passat van circa 2010 met circa 240000km op de teller te kopen. Maar ik heb enkele vragen over het verschil tussen de 1.6 en de 1.9. Ik weet dat de 1.9 wat meer koppel onderin heeft maar luidruchtiger is. Is de 1.6 altijd een CR motor en de 1.9 een pompverstuiver? Zijn beide motoren even betrouwbaar? Is een automaat betrouwbaar en moet deze ook om de 60k ververst worden? Waarschijnlijk laat ik hem wel tunen bij VVT als hij mij bevalt .
  9. De riem heeft nog 30k te gaan. Alle spanners waren ook vervangen. Eerst maar is de uitslag van de garage afwachten.
  10. Hij gaat deze week naar de VAG-specialist. Grote kans dat de distributieriem versprongen is, dan krijg je deze symtonen.
  11. Klepstoter zou kunnen. Het gebeurde binnen 1sec.
  12. Dan gaat hij toch alleen in noodloop, en niet hard reken en heel hard schudden?
  13. Gisteren is mijn motor kapot gegaan. Wie heeft er een idee wat het is? Lekker stevig doorgereden 100% warm en opeens nog maar 30% vermogen, heel veel blauwe rook uit de uitlaat en de motor schud ontzettend hard bij het rijden en stationair ook. ik heb toen nog heeel rustig 1km naar huis gereden. De auto start nog wel prima maar gaat roken en schudden. Het oliepeil lijkt iets gezakt, en de koelvloeistof is nog goed. Turbo, injector of lekke koppakking? Audi AWX 1.9tdi 448000km
  14. bert888

    Turbo fluit

    Door een zandkorrel kan ook een schoep licht beschadigen , dit veroorzaakt dan een fluit bij de turbo en uit de uitlaat. Maar dit kan geen kwaad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden