Ga naar inhoud

mister

Members
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mister

  1. Porsche velgen destijds bij Wheeltrim in Nijkerk laten doen. Echt fantastisch resultaat
  2. Ik ben op Alie op zoek naar gasveren voor de 3c variant. Zie ze alleen voor de sedan. Dat zijn toch niet dezelfde qua lengte?
  3. mister

    auto hold....

    Uhm? Geen idee waar je hebt over hebt nu...
  4. mister

    auto hold....

    Nee dat staat niet uit. Dat lijkt het probleem niet te zijn, net even geprobeerd.
  5. mister

    auto hold....

    Dan gok ik op dat laatste. Kan ondertussen na 18 jaar wel beetje autorijden. Zal het bij de garage neerleggen om naar te kijken. Dank!
  6. mister

    auto hold....

    Niet altijd dus. Soms knalt de auto gewoon zijn kont omlaag omdat hij op de handrem blijft staan. Soms gaat het prima, meestal niet. Dat is nu juist het probleem.
  7. mister

    auto hold....

    Ik heb geen autohold, maar zit steeds met die handrem functie te rommelen. Als ik em op de handrem zet blijft ie er op staan. Logisch, dat wil je ook Maar bij het wegrijden gaat hij soms vanzelf eraf, maar meestal niet. Heel irritant bij het wachten op de helling van een parkeergarage. Kan iemand me vertellen waar dit aan ligt?
  8. 28e 30dkm beurt. 2 dagen later kilometers vreten naar het zuiden.
  9. Ik meld me hier ook. Roest bij beide kentekenplaatsverlichtingslampjes. Niet veel, wel teveel. Foto's:
  10. Van winterset: naar zomerset: Kleurverschil komt doordat de ene foto binnen is gemaakt en de andere buiten
  11. Snap Bert best wel. Had hier dezelfde ervaring. Zocht een set lichtmetaal, liefst van een forummer, dan weet je wat je koopt. Ook ik mocht dat niet plaatsen. Via een gewoon topic liep er toch tegenaan. Maar snel door mijn 100 berichten zien te geraken...
  12. En het setje 16 inch lichtmetaal ligt ook in de schuur Met dank aan @@passat b6 marko. Volgende week laten monteren.
  13. Ik heb ook een PD en die rijdt fantastisch. Even kijken of er de nodige modificaties zijn gedaan bij de dealer. Heb er nu 17K op zitten zonder enig motorisch probleem. Geen spijt dus hier
  14. Vers setje 16 inch ligt al klaar. Continental. Collega had ze nog liggen, 1 seizoen gebruikt, daarna set als winterset ingezet. Probleem is alleen nog dat ik staal heb liggen voor dit zomerset en dat 16 inch lichtmetaal of een vermogen kost of niet te vinden is op mp
  15. Pakketjes binnen, zaterdag opgehaald. Verpakt in oude vuilniszakken, hier en daar met een chinese folder ertussen. Alles compleet, verlichtingschakelaar, schakelaars voor elektrische ramen, deurvergrendeling, tankklepje enzovoorts. Binnenkort auto eens even goed van binnen uitmesten en de nieuwe zaken monteren. Ben benieuwd.
  16. Vandaag bericht gehad dat het eerste pakketje op het postkantoor ligt. 15e betaald, nu hier. Waarom moet ik het overigens bij TPG ophalen? M'n adres staat er toch op?
  17. Dank voor de uitgebreide info! Ik was bij Saab (sorry ) gewend dat dat knopje zorgde voor ontgrendeling en een openzwaaiende kofferbak. Vandaar.
  18. Gokje gewaagd maar. Besteld: lichtschakelaar, raamschakelaars links en rechts. Benzineklepje/kofferbakschakelaar en centrale vergrendelingschakelaar. Gunstige prijsstelling, zeker in vergelijking met de dealer. Nu maar wachten of/wanneer het binnen komt en wat de kwaliteit is. Voor die paar tientje kan ik wel eens wat wagen. Ff ander vraagje: de middelste knop op de sleutel en het knopje in bestuurdersportier geven beide geen reactie als ik er op druk. Wat zou er moeten gebeuren? Hoorbare ontgrendeling van de kofferbak?
  19. Hoe goed zijn de onderdelen van AliExpress? Heb nu even een raamschakelaarset in het mandje. Die met chrome randjes. De mijne hebben dat niet en bladderen helemaal af. Lichtschakelaar zit ook in het pakket, met achter en voor een schakeling voor mistlampen. Ik heb nu alleen achter. Maakt dat voor de schakelaar uit? Kan ik deze onderdelen ook zelf handig in mijn deur/dashboard knutselen of is dit een mega-operatie?
  20. mister

    Noodloop of turbo?

    Zit hier in Zuid-Duitsland. Vandaag 3x in de noodloop. Autobahn, volle bak met spullen, 3 man erin. Van 6 terug naar 4, gas erop, bam, noodloop. Diverse keren gehad, niet handig met die heuveltjes hier en het soms ontbreken van de vluchtstrook. Volgende week maar heel rustig terug naar huis en dan naar de garage. Heb er wel de pest in, auto is twee weken in bezit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden