Ga naar inhoud

Stylance

Members
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Stylance

Profile Information

  • Plaats
    Westerhaar
  • Naam
    Bert

Recente bezoekers van dit profiel

452 profielweergaven

Stylance's Achievements

9

Community reputatie

  1. Michelin banden en Passat 3C blijkt inderdaad geen fijne combi te zijn. Het lijkt net alsof de wangen van de banden te week zijn wat weer onrustige wegligging oplevert. de Michelin banden heb ik nu op 2.9 bar staan aan de achterzijde en dat is al wat beter dan met 2.7 bar. Deze oprijden en dan absoluut geen Michelin meer.
  2. Dat is dus exact wat ik ook hoorde van mijn reguliere garage, op zijn advies naar de dealer in Duitsland gegaan en daar doen ze niet moeilijk. Toch vreemd dat PON er anders over denkt/doet.
  3. Ik weet het niet Micky, ik zeg alleen wat ik hoor en maak mee dat de dealers in Duitsland niet moeilijk doordat de auto een paar beurten heeft gehad bij een regulier garage bedrijf, te zien in de stempels in het service boekje. Naar wat ik hoor schijnt Pon daar nogal moeilijk over te doen.
  4. Is inderdaad heel netjes geregeld, daar kan Pon nog een voorbeeld aan nemen. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat Pon andere voorwaarden hanteert omtrent klachten zoals deze.
  5. Ik kan morgen de Passat weer ophalen, hele zwikkie is vervangen onder coulance, ik moet alleen €179,- ( 30%) aan arbeidsloon betalen.
  6. Stylance

    Ketting jackpot 1.4 TSI

    Zaterdag ochtend melding van motormanagement lampje gehad van mijn Passat variant 1.4 TSI bj 2010 en 107.000 KM op de klok, na uitlezen code P0016 wist de monteur gelijk dat het raak was. Op zijn advies de Passat naar een Duitse dealer gebracht ( wonen dicht aan de Duitse grens ) vandaag heeft de dealer contact gehad met VW Duitsland en vanmiddag gelukkig telefoon dat het onder coulance valt. 100% op onderdelen en 70% op arbeidsloon. Dus 30% zelf betalen en dat zonder gezeik van de Nederlandse dealer en Pon. Ik hoor telkens dat Pon een grote som geld heeft ontvangen van VW om de kettingen en bijbehorende klachten te vervangen maar waar ze kunnen probeert Pon er onderuit te komen. De mijne is grotendeels dealer onderhouden maar heeft tussendoor ook een universeel garage bedrijf bezocht. De Duitse dealer doet daar gelukkig niet moeilijk over, dit in tegenstelling tot de Nederlandse. Dus, alle lof voor de Duitse VW dealer en voor een ieder die ook dit krijgt. Het loont om even over de grens te gaan kijken hiervoor.
  7. Ik snap het dat als je wat verkopen wilt dat je dan eerst 100 post of zoiets nodig bent, geen probleem. Maar als je iets zoekt? En nee, betalen wil ik ervoor niet. Maar goed beleid is beleid en zal me daar aan houden. Just my 2 cents.
  8. zoals de titel al aangeeft kan ik geen nieuw topic starten in onderdelen gevraagd. Waarom is dat zo eigenlijk?
  9. Stylance

    montage trekhaak

    Jup, de aanhanger en/of sleurhut kan der achter.
  10. Stylance

    montage trekhaak

    Het heeft even geduurd maar het is terecht, alles werkt zoals het hoort. Geluk gehad met het nieuwe setje, kosten mij compleet inclusief verzendkosten €36.95. Dan wel een 7 polig maar dat is voor mij voldoende, nette prijs voor een Bosal/ESC set lijkt me. Ik heb hem van de onderstaande leverancier, ze hanteren hele leuke prijzen voor diverse onderdelen. http://discountonderdelen.nl
  11. Stylance

    montage trekhaak

    Zo kabelsetje zit erin, maandag even bellen voor een afspraak om het aan te laten sluiten want daar brand ik mij niet aan, dan kan ik eindelijk de trekhaak gaan gebruiken. Ik heb de oude module opengemaakt en daar zie ik een brandplek op een soldeerpuntje, ik vrees dat de module dus ook stuk is geweest. Al met al een goed besluit om een nieuw setje aan te schaffen lijkt mij. Iemand nog interesse bij de oude zooi? anders gaat het de kliko in.
  12. Stylance

    montage trekhaak

    Inmiddels een nieuw kabelset binnen, is van Bosal en deze zal moeten passen hahaha. Aanstaande zaterdag het hele zwikkie monteren en de week erop laten aansluiten.
  13. Stylance

    montage trekhaak

    Kun je hier iets mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden