Ga naar inhoud

vhuus

Members+
  • Aantal items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door vhuus

  1. Erg goed gelukt al zeg ik het zelf. https://www.autoblog.nl/nieuws/dit-is-de-nieuwe-passat-als-gelimiteerde-r-line-edition-121164
  2. Inmiddels een nieuwe accu geplaatst, de hele boel gereset. En de lampen opnieuw ingesteld. Alles werkt weer naar behoren!
  3. Hij zat in de linker en het was nummer 5, rechts naast het dashboard zit er bij mijn auto geen enkele zekering. (auto is van 2008) Probleem is er helaas niet mee verholpen, dus binnenkort maar aan de computer.
  4. welke zekering is het? Ik heb ook nog altijd problemen met de hoogteregeling. Met gas geven gaan de koplampen de hoogte in. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. Hij kan er weer een mooie tijd tegen aan! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. De auto staat inmiddels weer fris in de lak, de bijrijders deur was zo ver door die is zelfs compleet vervangen (100% coulance). Dus dikke plus voor Pouw die alles netjes hebben geregeld!
  7. vhuus

    AFS Inoperative

    Haha ben benieuwd naar je bevindingen. Onlangs zijn wel beide DCC schokbrekers achter vervangen. Moet de regelunit daarna opnieuw gekalibreerd worden?
  8. vhuus

    AFS Inoperative

    Heb inderdaad 2 sensoren voor en 1 sensor achter. En heb onlangs de sensor linksvoor vervangen omdat die een foutcode gaf. En de koplampen deden toen het ‘dansje’ ook niet tijdens het starten. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. vhuus

    AFS Inoperative

    Deze is er alleen nooit af geweest, dus lijkt me sterk dat deze verkeerd zit.
  10. vhuus

    AFS Inoperative

    Zojuist de auto op de brug gehad en de voorste 2 sensoren gecontroleerd, deze zaten beide op dezelfde manier erop. Ook even getest met achterop de auto staan, en dan gaan de koplampen omhoog terwijl ze juist naar beneden moeten. Auto ook uitgelezen geen foutcodes, kan de achterste sensor wellicht kapot zijn? zonder foutcode? Zo zitten de voorste sensoren vast:
  11. vhuus

    AFS Inoperative

    Nieuwe sensor is geplaatst, en daarna is de koplamp op APK hoogte afgesteld. Alleen nu schiet hij dus in de bochten en bij het accelereren omhoog. (aanzienlijk omhoog) Terwijl je zou verwachten dat ze naar beneden zouden gaan bij accelereren.
  12. vhuus

    AFS Inoperative

    Moet een sensor nog gekalibreerd worden na het monteren? Ik merk momenteel dat bij accelereren of een bocht de koplampen een heel eind omhoog schijnen. Tot zo'n hoogte dat ik hiermee alles en iedereen verblind. Of kan ik eventueel het AFS uitzetten met VCDS?
  13. Ze gaan de 2 voorschermen compleet vervangen, maar voor zo ver ik weet wordt de kop niet gespoten. Dus de 2 voorschermen, en 4 deuren worden gespoten.
  14. Zojuist weer gebeld door Pouw. Deze hebben contact gehad met de fabriek. En alle schades zijn getaxeerd op 3000 euro. En de fabriek wil hiervan 50% vergoeden. Hiervoor krijg ik 2 nieuwe voorschermen, nieuwe sierstrips op de deuren en de hele boel wordt weer in kleur gespoten.
  15. Even terugkomend op dit topic. De auto roest inmiddels bij beide voorschermen, en alle 4 de deuren bij de sierstrips komen de blaasjes te voorschijn. Afgelopen week met de auto bij Pouw in Zwolle geweest. Die heeft de lakdikte overal opgemeten en opgeschreven. Vervolgens overal foto's van gemaakt, en de hele boel is inclusief de complete onderhoudsgeschiedenis van de auto opgestuurd naar Volkswagen. Maar eens zien wat hier uit komt, ze verwachten dat het een 50/50 gaat worden. Zoveel roestvorming was zelfs volgens Pouw niet normaal.
  16. vhuus

    AFS Inoperative

    Sensor is inmiddels vervangen, en de koplampen werken weer zoals ze horen. Inmiddels ook weer door de APK.
  17. vhuus

    AFS Inoperative

    Ben inmiddels achter het artikelnummer: 3C0412521B. Als er nog iemand is die er 1 heeft liggen hou ik me aanbevolen.
  18. vhuus

    AFS Inoperative

    Eventueel ter overname? En zoja wat wil je ervoor inclusief verzending?
  19. vhuus

    AFS Inoperative

    Zal de bedrading eens nalopen, weet je eventueel zo het onderdeel nummer van de sensor?
  20. vhuus

    AFS Inoperative

    Hallo heren, Sinds kort stellen mijn koplampen zich niet meer. En krijg ik de AFS Inoperative melding. Na het uitlezen komt hij met de volgende codes: 00471 - Regelmodule elektrisch geregelde schokbrekers (J250) 00776 - Niveausensor linksvoor (G78) Iemand enige ervaring hiermee? Voordat ik alles direct ga lopen vervangen.
  21. vhuus

    DCC Schokbrekers achter

    Inmiddels de Monroe C1514 dempers gemonteerd, ondanks de 18 inch melding. Maar ze passen perfect. In Duitsland voor 175 euro de demper nieuw, waren ze ook nog eens een stukje goedkoper dan in Nederland.
  22. vhuus

    DCC Schokbrekers achter

    Nouja hij staat hier constant in de sport modus, en het kan me niet stug genoeg. Dus een schroefset zou voor mij net zo ideaal zijn. ACC is daarintegen wel een verademing.
  23. vhuus

    DCC Schokbrekers achter

    Hallo Heren, Mijn passat heeft DCC (het kan me gestolen worden) maar nu heb ik dus 1 lekke achterdemper. Hierdoor werkt mijn AFS niet meer. Nu ben ik een beetje aan het kijken naar type nummers voor nieuwe achterdempers. En ik kwam uit op Monroe C1514 alleen nu staat hier bij excl. 18 inch velgen. Iemand al ervaring met deze dempers? En ook met 18 inch velgen?
  24. Hallo Heren, Ik heb aan beide spatborden aan de voorzijde roestvorming. Nu is er afgelopen week in de wasstraat zelfs een heel stuk van de lak afgetrokken. De auto is van 2008, hoe zit het eigenlijk met 'garantie' op de carrosserie. Zou ik hier nog wat mee kunnen, of gaat deze toch echt uit de eigen portemonnee komen?
  25. Zit geen nieuw raam in, wel heb ik een dakraam wellicht dat hier dan iets mis mee is. Maar heb meer een idee dat de strip langs het raam niet goed sluit, is deze er eenvoudig af en weer op te zetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden