Ga naar inhoud

Lucien

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lucien

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    Lucien

Lucien's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hmm, De auto is net een jaar oud, dus inruilen is nog geen optie Het is inderdaad een 13-polige Jaeger aansluiting, ik was al bang dat je door de canbus geen meting op de stekkerdoos kan doen. Dan volgende week maar even lang de dealer, laten uitlezen. Groeten, Lucien.
  2. Eind vorig jaar heb ik een B7 gekocht bij een NIET VW-dealer. Zij hebben er een afneembare trekhaak onder geplaatst. Nu met de vakantie, merk ik pas dat de verlichting niet goed werkt. De knipperlichten en remlichten werken op de caravan prima. De verlichting bij dimlicht werkt aan de linker kant goed, maar aan de rechterkant dus niet, op de auto werkt alles prima. Als ik de auto van mijn schoonvader voor de caravan koppel, werkt de verlichting prima (dus geen kapotte lampjes of draadbreuken). Met een multimeter meet is wel 12 Volt op de stekkerdoos van de auto voor de verlichting rechts. Iemand een idee? Alvast bedankt voor jullie reacties, Lucien.
  3. Ik had ergens gelezen dat ze pas vanaf november gaan bekeuren, dus na de zomervakantie. De testen zijn in Frankrijk gewoon in de supermarkten te verkrijgen voor een paar Euro, wellicht ook op de snelweg, maar dan vast weer duurder. Gewoon naar Frankrijk rijden en daar wat kopen.
  4. Jaren geleden werd ik ingehaald door een bestelbusje dat heel asociaal (gevaarlijk) reed. Ik kon nog net de tekst 'Wat vind u van mij rijststijl?' lezen. Mooi, nu ga ik even bellen, want er stond ook een telefoonnummer onder, kon ik alleen niet meer lezen. Toen ik even wat gas had gegeven en dichterbij het busje kwam, zag ik het telefoonnummer: 0800-FUCK YOU!. Tja, toen moest ik wel even lachen. Leuk he, maar om er zelf mee te rijden.....
  5. Heey, Ik heb gevonden wat ik bedoel: http://www.nextgadgets.eu/nl/Gadgets-Auto-Parts/Producten.htm Succes, Lucien.
  6. Ook ik heb pas een paar keer in mijn 3C gereden, heb 'm nog niet zo lang en de vrouw gebruikt hem Van vorige auto's weet ik dat ik er met name in de winter last van heb (droge lucht) EN als ik schoenen met rubbere zolen draag. Als ik schoenen met leren zolen draag heb ik er geen last van, maar ja, dit is niet altijd mogelijk. Ik heb ooit een keer een soort slutelhangertje gekocht bij een automatrialen winkel, wat eigenlijk leek op z'n spanningszoeker, maar dan kleiner. De bedoeling was dat je die aan het einde vasthield en met het andere uiteinde contact met de auto (of de deurknoppen thuis) maakt. Het leuke is dat je de weerstand dan even ziet oplichten als de boled wordt ontladen en je voelt er niets van. Ik wet niet of ze die dingen nog ergens verkopen, maar misschien werkt een spanningszoeker ook wel Succes, Lucien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden