Ga naar inhoud

Biedemeyer

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Biedemeyer

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Twente
  • Naam
    Biedemeyer

Biedemeyer's Achievements

3

Community reputatie

  1. Biedemeyer

    Passat 2.0 TDI

    Passat
  2. Biedemeyer

    2.0 TDI start niet

    Ik moet af en toe wel wat olie bijvoegen, gok ook zo rond de 10.000 km 1 liter. Vanmiddag even de brandstofleiding bij het brandstoffilter losgehaald, hier komt gewoon netjes een slok diesel uit bij het op contact zetten (aanspringen van de pomp) Helaas lijkt het de pomp dus ook niet te zijn... Zal morgen even een filmpje maken van het starten. Zie filmpje hier onder, nu viel het nog wel mee, af en toe duurt het een stuk langer.
  3. Biedemeyer

    2.0 TDI start niet

    Hij gaat absoluut niet traag rond, startmotor is een tijdje terug al vervangen door een iets zwaarder type. Hij pakt soms traag aan, en loop dan de eerste 2 sec ook wat rauw, Zal vandaag de brandstofpomp even checken!
  4. Biedemeyer

    2.0 TDI start niet

    Opnieuw uitlezen zou mooi zijn, iemand van hier die me daar mee kan helpen? (omgeving Enschede, Haaksbergen etc.) Tandempomp is vervangen omdat het brandstoffilter versmeerd met olie was.
  5. Biedemeyer

    2.0 TDI start niet

    Oliepijl is goed, word elke maand gecheckt, brandstoffilter heb ik een aantal maand geleden vervangen, vaker gloeien, op contact/ van contact af maakt ook weinig tot geen verschil. Kan zijn dat ie de ene dag bij -4 prima start, en de volgende dag bij +4 juist weer niet, Tankpomp is nog niet vervangen/getest hoor hem wel lopen bij het op contact zetten. Tandempomp is al wel vervangen (+/- 30K geleden)
  6. Biedemeyer

    2.0 TDI start niet

    Wil niet direct een nieuw topic starten, omdat deze problemen mij ook al een tijdje voorkomen, Ik heb een 2.0 TDI 170pk van 2006, nu komt het voor dat hij bij een koude motor soms slecht start, zodra hij aanpakt lijkt het alsof hij heel even te weinig brnadstof krijg, loopt wat rauw dan. Kan helaas zelf niets uitlezen, maar is een keer uitgelezen en de temp sensoren leken goed, alleen de (geloof) krukassensor (helaas geen code) gaf waarden aan die niet helemaal leken te kloppen. De auto loopt verder helemaal prima en start warm of na een aantal uur uit te hebben gestaan gewoon prima. Heeft iemand tips wat ik nu kan ondernemen?
  7. Heb hier hetzelfde probleem gehad, ook met de 125KW & DSG, bij mij was het brandstoffilter vervuild, filter vervangen en het probleem was over.
  8. Oke, dit gaat via VAGCOM? Hier heb ik helaas geen beschikking over. Weet ook nog niet welk type gateway erin zit. Zal van het weekend even kijken.
  9. Beste forumleden, Ik heb een Passat 3C uit 2006, hierin zit een RNS 510 type B, HW03 SW900. De combinatie RNS - gateway is goed, heeft altijd prima gewerkt, tot vorige week. Na een rit van 600km, waarbij de RNS prima werkte, pakte ik de auto 2 dagen later weer en bleef de RNS steeds opnieuw opstarten. Dit probleem opgezocht op internet, geprobeerd om met de recovery SWL cd het te fixen maar dat werkte niet. Toen heb ik er compleet nieuwe software opgezet (3810a) uit mijn hoofd, met het aangepast vuci bestand ivm powerdrain. De RNS werkte weer maar nu trok de RNS alsnog de accu leeg, daarna de 4020 software erop gezet en nog steeds hetzelfde probleem. Ik weet helaas niet op welke softwareversie hij wel gedraaid heeft omdat het servicemenu niet vrijgeschakeld was. Nu wil ik proberen om de 1100 of 1200 sw erop te zetten, maar kan hier tot op heden nog niet aan komen. Weet iemand wat ik evt nog meer kan proberen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden