Ga naar inhoud

hjtoering

Members+
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hjtoering

 1. Ik zal die van mij er ook even bij zetten: 2.0 FSI 3C 150/150 PK 2007 313.000 KM Variant Highline - Bussines - 4Motion
 2. Ik ben ook in het bezit van een 2.0 FSI uit 2007 en heb inmiddels 275000 op de teller en tot nu toe geen enkel probleem met de motor gehad. Laat het onderhoud op de juiste momenten wel doen door een VW dealer. Toen ik de auto kocht had ik ook last van een in zijn piep blijven hangende parkeersensor. Deze toen voor 90 euro laten vervangen door de garage.
 3. Dank. Weet niet waarom, maar had een airco associatie...
 4. Wat is ACC precies? Klinkt naar mijn mening iets wat mijn auto wel lijkt te hebben, haha. Maar misschien ook niet. Ik vraag het even omdat ik een 2.0FSI heb van juni 2007.
 5. Ik heb hem via een mail ontvangen, dus ik kan hem wel even naar jou doorsturen. Geef me jouw email adres maar in een PM.
 6. Ik ben ook wel geïnteresseerd in versie 1.23. Mag ik jou een PM sturen met mijn email adres? PS: Wat is er mis met de versie 1.27? Die zag ik ook staan.
 7. Ik heb nu via Marktplaats een Touch voor 55 euro gekocht en die werkt prima Scheelt toch weer 600 euro met de VW dealer, haha. Dank voor de tips!
 8. Zie dat idd dat VW ook gewoon de touch op hun site heeft staan.. rare verkoper dan die van vanmiddag! Nog 1 vraagje: Bij die touch staat: "Geschikt voor auto's met telefoonvoorbereiding. Niet i.c.m. premium telefoonvoorbereiding." Hoe weet ik of ik een premium heb of niet?
 9. Het zal mij er toch alleen om gaan als ik gebeld word. Bellen doe ik toch al zelf niet veel. Maar dit is wat ze mij aanboden: http://www.volkswagen.nl/volkswagen-rij ... _polo.html
 10. Om elf even iets meer info op te bouwen even bij VW dealer langs geweest... Nou nou, voor een originele incluis inbouw vragen ze pak um beet 580 euro... Is dat niet een beetje overdreven? Wat heb ik dan meer? Dat ie dan via mij stuur en RS300 werkt?
 11. Ik heb even een foto gemaakt van wat ik zag onder de stoel. Kan ik hier iets qua bluetooth mee doen?
 12. Heb vandaag even onder de stoel gekeken. Wat ik met het oog kon zien was een kabel die daar lag... en verder had ik het idee dat er nog iets onder een afdekkap zat, iets zwart Zag zo snel even niet hoe ik die kap er af kon halen. Zit daar iets onder wat te maken kan hebben met de telefoon? Zal anders ook wel even proberen er een foto van te maken...
 13. Hallo Dre, Heb me net aangemeld Dank voor de reactie. Ik ga eens even onder de stoel duiken! gH
 14. Hallo kenners, Ik ben net nieuw hier en ben een volledige newbie.. Nu heb ik net een passat uit 2007 gekocht en ben dus benieuwd hoe ik er achter kom of er bluetooth aanwezig is in de auto. Er zit namelijk wel een houder in voor een Nokia telefoon.. Alvast bedankt! groeten, Harold
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden