Ga naar inhoud

prh

Members+
  • Aantal items

    167
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door prh

  1. @@wulfke Top bedankt kan ik dit laten aanpassen. Hadden geen tijd meer voor de lampen maar gelukkig is de dpf melding er al wel uit. Voor zolang het duurt. Hebben deze als nieuwe ingesteld.
  2. even een oud topic naar boven halen. hoe haal ik de biegmod er weer uit? dus terug naar standaard. heb gewoon de standaard lampen erin zitten en nu brand het mistlicht ook half. moet vanmiddag naar de garage dan kan ik dit ook gelijk laten aanpassen. bedankt.
  3. prh

    Opvoerpomp 2.0 tdi

    Bij het starten en af en toe tijdens het rijden bromt de pomp onder de achterbank nogal. Werkt nog prima maar kan ik hier zelf iets aan doen? Uitelkaar halen en iets vervangen? Of moet de hele pomp vervangen worden? Auto gaat binnen een paar maand weg dus wil zo min mogelijk vervangen ???? Bedankt
  4. Ik heb ook in beide kanten een scheur. Heb er voor de zekerheid een tiewrap omgedaan. Maakten bij mij wat kabaal en heb er toen vet in gespoten en was het over
  5. prh

    Problemen op Vakantie

    Wat gebeurt er als je gewoon de stekker eraf haalt? Kan je altijd proberen. Ding zit met 2 boutjes vast binnen 5 min gewisseld.
  6. prh

    Welke schijven en blokken

    Wil het nog voor de vakantie zaterdag monteren ????. Maar zou anders zeker via ebay bestellen. Ate set besteld via winparts. 165,- incl.
  7. prh

    Welke schijven en blokken

    via mister-auto duurt te lang, 72 uur vanaf morgen. en bij winparts gaat er nog wat korting af. zijn deze 2 dan goed? bij de blokken van ate staat ook nog een andere afmeting. https://www.winparts.nl/remsysteem/remblokken/c633/remblokkenset-schijfrem-607184-ate/p385503.html https://www.winparts.nl/remsysteem/remschijven/c632/remschijf-425158-ate/p384347.html
  8. prh

    Welke schijven en blokken

    Ben toe aan een nieuwe set aan de voorkant. Zijn behoorlijk krom. Ga bestellen bij winparts. Maar welke set? Is een 2.0 tdi 2005. Bosch? En nee oem hoeft niet
  9. prh

    Helaas STOP oldruck

    Motor loopt nog steeds goed alleen lijkt minder vermogen te hebben. Binnenkort eens laten controleren bij Jos. Zit ook redelijk in de buurt. Of er nog voldoende turbodruk is. Heb soms erg veel last van die hik bij 2000 toeren. Erg irritant na een bocht.
  10. prh

    Helaas STOP oldruck

    Paar km gereden en geen problemen. Genoeg turbodruk. Heb het idee dat blok nu rustiger is. Alsof het asje wat tikkerde
  11. prh

    Helaas STOP oldruck

    Druk meter is een beetje wazig maar met gas geven is er wel druk. Moeilijk af te lezen ivm schaalverdeling. Gaat met klein beetje gas al omhoog. Bij 1800 toeren ging die piepen. Toen sensor er weer in gedraaid en weer toeren draaien en piept nu niet meer. Morgen even stuk rijden.
  12. prh

    Helaas STOP oldruck

    Nee reed rustig net van huis weg 40-50 km/h
  13. prh

    Helaas STOP oldruck

    Hij maakt verder geen raar geluid. Maar dat merk ik dan vanavond wel. Moet ik eerst nog wat controleren ? Oliepomp uitelkaar halen? Zeef spoelen?
  14. prh

    Helaas STOP oldruck

    Wat zat die Carter vast in de kit. Pffff Asje wou er niet fijn uit maar uiteindelijk kwam die. Hartstikke rond. En kwam ook tandwielen tegen ???? Asje met schroefdraad dus lijkt mij de eerste. Kan die dus 300.000km mee. Van de week vond ik wel dat de motor wat meer tokkelte. Misschien was die toen al bijna op z'n eind. Morgen weer alles terug plaatsen en hopen dat ie nu weer pompt. Blijft de andere kant waar het asje ingaat wel goed? Heb trouwens wel veel olie lekkage bij de slangen vooral na de turbo. Gebruikt ook veel olie 5-6000km.
  15. prh

    Helaas STOP oldruck

    Druk is 0,0. Komt ook bijna geen olie eruit als je de sensor eruit draait. Carter is er bijna af. Krijg die 2 half bij het vliegwiel er niet uit. Grrrr
  16. prh

    Helaas STOP oldruck

    Garage heeft auto gestart maar geen melding meer? Nog geen olie druk gemeten dus dat wil ik zelf straks doen. Heb al een stift gehaald en pakking dus hoop dat het daarmee is opgelost. Ben benieuwd of ik een ketting tegenkom.
  17. prh

    Helaas STOP oldruck

    Auto heeft al 300.00km gelopen. Ga er denk ik geen 20.000 meer in rijden. Dus vind dat wel duur voor een auto van €3-4000,- Maar met een nieuwe stift zou het dus opgelost kunnen zijn. Als er geen andere schade is. Voor alleen de stift hoeft de distributie er toch niet af?
  18. prh

    Helaas STOP oldruck

    Nee dat denk ik niet geen boekje en ook geen sticker bij reserve wiel. Ook geen andere pakking gezien bij carterpan. Als de stift helemaal rond is. Kan je die dan gewoon vervangen en draait de olie pomp weer mee? Stel dat dit het probleem is.
  19. prh

    Helaas STOP oldruck

    Vanmorgen melding olielampje en piepen. Gelijk motor uit en naar garage gebracht. Kan morgen pas uitelkaar gehaald worden. Hopelijk is er geen verdere schade. In dat geval is alleen een nieuwe oliepomp voldoende? Heeft nu 300.000 gelopen en ga er geen dure ombouw in laten zetten. Is een 2.0 tdi bpm
  20. prh

    Deur RA problemen

    Bij mij ook L+R module storing. Binnenverlichting werkt ook niet. Geen bevestiging met knipperlicht bij sluiten. Welke module is dat?
  21. prh

    Canbus ontregeld

    Bedankt Jaap. Heb voor het uitlezen de accu er al wel afgehad maar erna nog niet. Ga het morgen proberen auto is er nu niet.
  22. prh

    Canbus ontregeld

    Bij het zoeken naar een geschakelde plus voor de radio. Heb ik draden gebruikt van een uitgebouwde gps/blackbox. waardoor er nu stroom op de canbus is gekomen. stom stom stom.. Daarna deed de lichtschakelaar niet meer. Eps bleef uit. Achterklep werkte niet. Alle foutmelding eruit laten halen en er komt ook niets meer terug. De licht schakelaar werkt nu wel weer op aan en uit maar niet meer automatisch. Geeft geen foutmelding. Ook gaat de radio (pioneer met can bus interface) uit als ik de lampen uit zet. Als ik de lampen aan laat en auto uit zet blijft de radio nog 30sec aan staan. Hele canbus is dus nog in de war. Wat nu te doen?
  23. weet niet hoe dat ingesteld staat. Maar de oude rns kloon werkte altijd prima. De pioneer gaat 9/10 keer wel gewoon aan.
  24. Ik heb een probleem met mijn radio. Deze gaat niet altijd aan. Bij het op contact zetten werkt het gewoon maar na het starten van de auto gaat hij niet meer aan. Als ik 5 min de auto op slot zet en dan weet start werkt hij wel. Probleem zit denk in de canbus interface, misschien kapot? Of kan het ook ergens anders aan liggen in de canbus?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden