Ga naar inhoud

wakes

Members+
  • Aantal items

    330
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wakes

  1. Hopelijk is het probleem met het panoramadak na vandaag ook verleden tijd. Hij staat nu voor onderhoud bij de dealer en ze zouden de boel opnieuw inleren en invetten. Het enige wat nu geprogrammeerd moet worden is de navigatie op mijn MDF te voorschijn toveren . Ik stuur je wel ff een pb, dan kom ik eens een keertje buurten!
  2. Rara, de stoelverwarming doet het weer. Wellicht zat de zekering er niet helemaal lekker in. Nu zit ik alleen nog even met het navigatie op mijn mdf. Bonny, kun jij me daar mee gelpen als ik een keertje kangs kom?
  3. Nee heb ik (gelukkig) niet gedaan. Het is ook aan beide kanten. Zit nu al even te kijken naar een goede afbeelding van de zekeringen, want ik zie verschillende en weet dus niet welke ik nu moet hebben.
  4. Het gekke is dat de knopjes van mijn stoelverwarming wel branden en ook op het display van de RNS zie ik dat de stoelverwarming aan gaat... Alleen mn kont wordt niet warm.
  5. Goedemorgen heren Ik heb onlangs een rns510 geplaatst in mijn net aangekochte B7. Alles op de rns lijkt te werken. Zo doet de radio het nog en de navigatie werkt ook goed. ik loop alleen tegen een paar probleempjes aan, hopelijk is er iemand in de buurt van Zeeland (de provincie) die mij kan helpen. 1. Er zat nog geen navigatie in de auto en deze doet het nu, maar ik wil de pijlen ook in het MFD. Dit moet denk ik nog via Vag-com aangezet moet worden. 2. Heb het idee dat mijn stoelverwarming het niet meer doet sinds dat ik de nieuwe radio heb geplaatst. Moet hier ook nog wat aangepast worden? Daarnaast nog wat anders: 3. Ik heb een keer de zekering van het panoramadak verwijderd en per ongeluk in het verkeerde sleufje teruggestoken. Het was slecht weer, dus heb het panoramadak niet gebruikt, maar nu kwam ik hier pasgeleden bij toeval achter. Nu heb ik dit weer teruggezet, maar mijn panoramadak doet het vervolgens niet meer. Ben bang dat er nu een foutmelding in de wagen zit, waardoor hij dienst weigert. Deze moet dus ook even nagekeken worden. Wie o wie kan me verder helpen?
  6. Ik weet wel dat VAG Techniek het kan, waarbij de sleutel volledig werkend wordt geleverd. Probleem is alleen dat je de auto een halve dag kwijt bent en het is best een stukje rijden. (als jij het nu zou kunnen, zou het me eens stuk schelen, alleen even door de tunnel )
  7. Wulfke: al antwoord gehad op je vraag om een sleutel van een andere wagen in te leren op je eigen wagen? Heb hier namelijk ook nog een (tweedehands) sleutel liggen, die ingeleerd moet worden op mijn wagen.
  8. Heb m gekocht bij carfantasy. Het heet daar: Motorbeschermplaat onder, was nog geen 50,- kwijt voor een nieuwe.
  9. wakes

    Steeds lege accu !

    Zo, dat is een lelijke kras... Die krijg je er inderdaad niet meer uitgepoetst... Zelfs over je velgen zitten de krassen, ofniet
  10. Dat een smallere band zuiniger is, is een beetje opendeur lijkt me. Een wielrenfiets heeft ook niet voor niets dunne bandjes
  11. Ik vind achterin een CC (kofferbak) wel heel wat anders dan achterin een variant of caddy. bij ons zit de Ridgeback ook achterin de bak, maar ik heb een variant. Ik zou 'm nooit in de kofferbak van een CC of sedan doen!
  12. We hebben voor de golf zoiets: Werkt goed en dan hoeft je hond niet in de kofferbak. (wat in mijn ogen een beetje rare gedachte is om een hond daar in te proppen...)
  13. Denk dat het belangrijk is wat voor soort banden je er onder legt. Heb op dit moment Dunlops en ben er zeer tevreden over. Zeker vergeleken met de goedkoper Chinese banden die ik hiervoor had. Geldt zowel voor rolgeluid, trillingen als verbruik.
  14. wakes

    mfd2

    Eerst zorgen dat je mdf vrijgeschakeld is, anders kun je alleen maar originele dvd's lezen.
  15. Ik heb hetzelfde probleem, maar dan met een oudere iphone. Heb het idee dat het de bekabeling is die niet helemaal in orde is omdat hij dus soms wel en soms geen verbinding kan maken met de nokia onder de atoel. Zodra er een verbinding is met de uhv heeft ie ook gelijk verbinding met de iphone.
  16. wakes

    Steeds lege accu !

    Hou eens op over de mb. Alleen als je een e55 koopt, dan mag je van mij alles posten
  17. wakes

    Steeds lege accu !

    Kan AC Parts in kapelle niets voor je betekenen?
  18. wakes

    Steeds lege accu !

    Als het goed is ben ik nu wat beter te herkennen. Rijdt met rh 3-delig. Links antraciet hart, rechts zilver haha
  19. wakes

    Steeds lege accu !

    Echt waardeloos dit. Hopelijk is het euvel snel verholpen... Succes!
  20. Proest... Auto poppe een goede in Zeeland?! De vestiging in vlissingen laat zwaar te wensen over hoor. In Goes daarentegen wordt je netjes geholpen.
  21. Ook al gekeken of je accu nog goed is? Een warme diesel heeft meer compressie dan een kiude motor. Misschien heeft de accu. voldoende kracht om m koud rond te slingeren, maar niet als ie warm is.
  22. Ik heb hetzelfde probleem zo af en toe. Wat wel eens wil werken is de stekker onder de passagiersstoel loshalen en weer vastklikken. Met de laptop is best makkelijk. Als jede updatesoftware geinstalleerd hebt op je laptop, even je bluetooth aanzetten en verbinding maken met de adapter. Dan kun je updates uitvoeren mocht dat nodig zijn.
  23. Ja wie weet sturen ze je t onbrekende gat in een envelop op
  24. wakes

    Car wrap

    Nog niet aan Plastidip gedacht? Heb mijn velgen zelf gedaan, maar er zijn tegenwoordig zat bedrijven die een hele (of delen) van een auto doen. Ziet er netjes uit en is zonder problemen te verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden