Ga naar inhoud

Marco76

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marco76

Profile Information

  • Plaats
    Woubrugge

Marco76's Achievements

0

Community reputatie

  1. Wacht even, nu snap ik hem niet meer: in je eerste post meld je toch dat je geen trekhaak hebt ?! Sorry, ik was niet duidelijk. Bijna: geen 'af fabriek' trekhaak
  2. Ok : het verlossende antwoord van VW Maas in Nieuwkoop: Enkele maanden geleden heb ik via trekhaken.nl een trekhaak laten monteren. Die trekhaak zit vast aan een stalen bint. De originele bint, waar het montagegat in zat, is vervangen voor die van Bovag.... waar geen gat in zit. Klepje kan dichtblijven, trekken met de trekhaak dus.
  3. klopt. ik mis welgeteld 1 gat Ik denk idd dat PON benaderen de volgende stap word. Eens even kijken hoe ik dat het best aanvaar..
  4. Hi Alfred, In 'het boekje' staat echt netjes dat de sleepoog zowel voor als achter (achter de resp. klepjes) gemonteerd moeten worden. Plaatjes ala sesamstraat en alles. En daarnaast ook nog de uitleg dat er geen montagegat zit als er een trekhaak af-fabriek op zit.
  5. Waarschijnlijk niet. ik ben de eerste eigenaar.
  6. Hallo allemaal. Vandaag kwam ik erachter dat ik bij mij Passat 3C uit 2008 wel een mooi klepje heb voor montage sleepoog rechtsachter, zelfs een prachtig sleepoog in de kofferbak. Maar het montagegat voor de sleepoog zelf is er niet. Achter het klepje zit een balk en dat is het. Ik heb al even zitten prikken maar het lijkt niet dichtgeverft oid. Iemand een idee? Ik last in het boekje dat passat's met een fabrieksgemonteerde trekhaak inderdaad geen montagegat hebben. helaas... ik heb geen trekhaak.. --Marco
  7. Marco76

    Fader verdwenen RCD310

    Hi BM-er, net even goed geluisterd, maar op beide speakers goed geluid. Geen gekraak oid. Ook na een ritje Brussel Amsterdam vandaag geen problemen ondervonden tijdens de rit. Zit er ergens een actief component met een signaaldraad in? Of is het gewoon rood/zwart naar achteren toe?
  8. Marco76

    Fader verdwenen RCD310

    Hallo allemaal, Ik heb een een Passat B6 uit 2008 met een RCD310. De fader optie gebruik ik frequent, bv als de kids achterin liggen te slapen. Gisteren merkte ik opeens op dat mijn fader optie weg was.... apart. In het "Sound" menutje staan wel normaal de treble, bass en balance. Herkend iemand dit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden