Ga naar inhoud

Robin.dc

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Robin.dc

  • Verjaardag 15-04-1992

Profile Information

  • Plaats
    Oost-Vlaanderen

Robin.dc's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heeft er trouwens iemand een idee waar ik dan best kan aftakken?
  2. klopt, maar mijn interieurverlichting dimt ook na een tijdje, ik weet niet wat nog het verschil kan zijn?
  3. Beste forumleden, Na vele topics gelezen te hebben lijkt het me toch een hele klus om de CH/LH (Coming Home / Leaving Home) module in te bouwen. Ik heb in mijn wagen (Passat 3B - '99) wel al een afstandsbediening voor de centrale vergrendeling aangesloten. Dus als ik mijn wagen open gaat mijn interieur verlichting ook aan. Nu las ik ergens op het net dat het bijvoorbeeld mogelijk zou zijn om je stadslichten op de interieurverlichting aan te sluiten, echter met een diode ertussen dat wanneer je je stadslichten manueel aanzet niet je interieurverlichting aanspringt... Zou dit lukken? Ik wil dus enkel het Leaving Home gedeelte toepassen, het coming home gedeelte maakt voor mij niet uit. Bedankt alvast!
  4. Thanks! Heb er zeker wat aan, eindelijk eens een deftig voorbeeld
  5. Heb je toevallig foto's van je privacy shades? zou deze wel eens wat meer in detail willen zien thanks!
  6. Ik heb op de mijne een chrome grill gezet, niet volledig chrome, zo zwart met chrome randje en ben er toch wel zeer tevreden over
  7. http://www.cargoods.nl/technische-infor ... rendeling/ op die site staat een beetje uitleg...
  8. Heb denk ik net hetzelfde setje er bij de mijne inzitten, ok van lux.pro, deze heeft een optie dat indien ramen geopend waren en je blijft op de sluit-knop duwen gaan je ramen dicht normaal. Ik kan me herinneren dat mijn vader (die dit setje erin gestoken heeft) ook deze functie eerst geprobeert had maar het werkte niet naar behoren en dus een of ander kabeltje net niet aangesloten had zodat deze functie niet meer bruikbaar was. Verder werkt dit setje op mijn passat prima, kan redelijk ver mijn auto sluiten of ontgrendelen, enkel de klapsleutel zelf is bij mijn setje niet zo stevig. het zit er zo'n 2jaar in en de eerste klapsleutel was na 1.5j al naar de vaantjes (enkel de behuizing, de elektronica werkt nog prima) Succes nog!
  9. Het is bij mij inmiddels ook al opgelost, het microschakelaartje was iinderdaad defect, maar heb het defecte gedeelte kunnen overbruggen met een nieuw draadje en nu werkt het weer perfect
  10. Heb ebay al afgespeurd maar kan niet echt eentje vinden, weet je waar ik deze kan kopen? alvast bedankt
  11. Bij mij (Passat 3B 1.9 TDI bj 1999) brandt het lampje in de koffer gewoon nooit, en het lampje is niet stuk. ik krijg geen stroom op het klemmetje, en VAG-COM geeft volgende melding: 01389 - Tailgate Open Switch (F124) 29-10 - Short to Ground - Intermittent Het ligt waarschijnlijk aan de microschakelaar? Ik weet inmiddels als waar deze zit, maar weet niet hoe ik dit probleem kan verhelpen... Iemand tips? Alvast bedankt.
  12. En wat was het resultaat nu? Passen 225/40/18 ET 45 op een passat 3B sedan? Heb net een setje gekocht 8,0jx18 ET45 met 245/40/18 banden maar die raken vooraan schokdempers, maar echt maar net. Vanachter past mijn pink net tussen band en wielkap aan de kant van de vuldop van de dieseltank. Aan de andere kant is het geen probleem. Heb er even met gereden maar hoorde niks, ook geen extreme situaties getest natuurlijk. Valt dit nu op te lossen met een 225/40/18 vooraan, of eventueel vooraan en achteraan??? Of verkoop ik beter mijn setje en kijk uit naar een andere set?? Hulp gevraagd aub!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden