Ga naar inhoud

Erik-Jan

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Erik-Jan

  1. @ Vdub dank voor je vraag. Dat dacht ik maar bij na vraag blijken de injectors niet gecheckt. Probleem doet zich eigenlijk alleen voor met warme motor. Na 30 min rijden start hij na even stil staan ( bv tanken) erg moeilijk. Geen meldingen VCDS
  2. Ik heb precies het zelfde probleem. Start slecht bij warme en koude motor. Welke slangen gaat het om ? Dynamo ok injectors ok accu goed Hoor graag of ik ook o-ringen moet vervangen of ook nog iets anders moet checken. 1.9 tdi BG AVF 540K
  3. Ja een lichtschakelaar geen grap
  4. Ik heb mijn lichtschakelaar vervangen en nadien ( 5000 km zogoed als alleen autobahn dus met CC ) geen probleem meer gehad. Wellicht is dit ook bij jou de oorzaak.
  5. Probleem heeft zich niet meer voorgedaan na het monteren van een nieuwe ( van de sloop) lichtschakelaar.
  6. Mijn vermoeden is ook de hendel van de richting aanwijzer/ cruise controle. Kan ik deze schoonmaken of kan hier sprake zijn van slijtage? nb auto heeft 380k gereden en gebruik de cruise controle veel.
  7. Sinds een week of 2 gaat leidt mijn cruise control een eigen leven. Plotseling versnelt de auto. Ik kan niets vinden op de site hierover. Heeft er iemand een idee?
  8. Precies de modderkuipen Heb een foto lijkt mij niet zinvol die te plaatsen
  9. Gelukt, met hulp van een buurman uiteindelijk de nieuwe intercooler op z'n plek gekregen. Alleen lukte het niet Sleutelen is leuk maar wel als er een beetje ruimte is. Ik heb het volgende gedaan Voorkant los lamp er uit onderplaat los spatschermen los Ruitenwisser reservoir los ( zodat je net genoeg speling hebt om hem er langs te duwen) Auto rijdt weer prima en handen zien er weer gebruikt uit!
  10. @ Fai was je bericht kwijt dus kon je niet antwoorden. Gelukkig is echt alleen de intercooler alleen stuk Heb alles open en los maar krijg de unit er niet uit. Ik denk dat ik ook de xenon lamp er uit moet halen of los moet maken. Ik kan nergens een stappen plan vinden heeft een van jullie die. Door de aanwezigheid van en xenon en koplamp sproeiers heb ik niet genoeg ruimte volgens mij. Wat is de truck om de intercooler er uit te halen en wat moet los?
  11. @Marcello heb besteld en verwacht morgen hem binnen te hebben. +/- € 96,- inclusief verzending Bedank voor de tip Laat het resultaat horen
  12. Beste gister heeft mijn vrouw een steen geraakt helaas is hierdoor ook de intercooler vroegtijdig aan zijn einde gekomen. Mijn vragen wie kan mij helpen met het plaatsen van een nieuwe. ( omgeving Utrecht) Daarnaast moet ik ook nog een nieuw exemplaar hebben waar bestellen. Betreft hier een 2001 BG 96kw AVF 4motion diesel. Ik weet niet of er verschillende types zijn maar ik heb koplamp sproeiers. Hoor graag van jullie Erik-Jan
  13. Voor het demonteren van de bumper even de sproeikop van bovenaf schoongemaakt en... doet het weer normaal.Ik vermoed dat er ijsvorming in heeft gezeten. Dank voor de suggesties.
  14. Erik-Jan

    Koplampsproeiers

    Sinds kort werkt een van de twee koplampsproeiers van mijn auto niet meer. Sproeier komt wel naar buiten maar sproeit geen water en gaat direct weer naar binnen. Alles gevuld met "winterproof "ruitenwisservloeistof. Alles is orgineel en de pomp is niet stuk. Wie heeft een idee.
  15. Perfecte timing met 306000km is het boekje echt vol. Wilde zelf gaan kopiëren maar dit is veel mooier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden