Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20857
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  265

Berichten die geplaatst zijn door BARRY_TDI

 1. 1 uur geleden, Rowdy Bos zei:

  Nee inderdaad, ben gewoon keihard genaaid met de koop van deze auto, de verkoper had ook al het motorstorings lampje in het dash vakkundig buitenwerking gezet waardoor ik dus niet door had dat bij de koop er al een aantal storingen inzaten, een proefrit kon allee  even tot het einde van de straat wat de verkoper had haast ivm "een overlijden in de familie" bij warme motor is het vliegwiel hoorbaar vandaar..  en de auto zou ook van de eerste eigenaar geweest zijn dat was ook niet waar, dat had ik zelf natuurlijk ook wel kunnen uitzoeken maar goed ik ging een beetje uit van de goedheid van een mens. Ondertussen heb ik er nu al zoveel tijd, geld en onderdelen in zitten dat ik er ook niet mee ga stoppen 

  Begrijp ik

 2. Toen ik in maart banden nodig had voeg de Profile in Dronten 225 pst gemonteerd. Bij een plaatselijke bandenboer heb ik uiteindelijk 155 mogen aftikken.

  Bij oponeo bestelde ik ook altijd, alleen bij de 125 komt nog wel de montage kosten bij. Niet iedereen waardeerd het als je met je eigen banden komt en degenen die het wel dien vragen 15 tot 20 euro voor 13 tot 17 "

 3. Op 7-5-2024 om 02:57, bakkertje zei:

  Houd er wel rekening mee (les geleerd) dat banden in 235/40 R19 erg kostbaar zijn (a Merk band zit al gauw rond de 200 euro per stuk).

   

  Dat kost een 215/45 R16 all seazon van Vredestein ook.

 4. Ik denk dat het erom gaat dat het document een chip heeft en met NTFS uitgelezen kan worden. De papieren rijbewijs heeft sws geen chip en je ID kaart zal wss ook ouder als 3 jaar zijn. Zolang er geen chip aanwezig is kan je niet synchroniseren. Of even langs de dealer of hun via een andere weg het wel kunnen.

 5. 21 uren geleden, Petroman zei:

  Uh daar hoef je weinig voor om te bouwen want die adapters kan je gewoon kopen bij a.c.tion, gamma, autosjop of ome ali.
  Afhankelijk van de kwaliteit die je wenst.
  Duurste zal ongetwijfeld oem VW zijn.

  Bedoelde meer een aansteker die met USB moet opladen, USB aansteker. Geen USB adapter voor in aansteker plug😃

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden