Ga naar inhoud

BARRY_TDI

Moderators
 • Aantal items

  20746
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  258

Berichten die geplaatst zijn door BARRY_TDI

 1. Welk merk batterij heb je genomen?

  De VW sleutels werken het beste met Panasonic en Varta knoopcellen.

  Duracell en Action meuk zijn met paar keer drukken kracht kwijt. Dan moet je sleutel tegen bestuurders raam houden wil er wat gebeuren.

  Rood ledje op je sleutel geeft aan batterij bijna leeg. Zou dus echt proberen een Panasonic in te doen. Succes

 2. Welkom op het forumย 

  ย 

  Ik heb je topic verplaatst naar In Car Entertainment. Het heeft niks met VAG nieuws te maken natuurlijk. Om verder te kunnen reageren zal je je eigen en je passat eerst moeten voorstellen in Ik ben En ik rij gedeelte. Na 3 berichten worden alle andere topics vrijgeschakeld. Denk dat je deze info hebt gemist bij het aanmelden.

  ย 

  Veel plezier hier.

 3. Hallo Petertje D

  Welkom op het forum. Wellicht heb je spelregels gemist. Dat geeft niet ik leg ze graag uit.

  Het is de bedoeling dat je je eigen en je passat voorsteld in de Ik ben en Ik rij gedeelte. Die is toegankelijk. Na 3 reacties gaan de technische gedeeltes ook toegankelijk zijn. Daar kan je in de juiste topic je probleem vermelden. In Mijn verhaal kan je de voortgan van je passat bijhouden. Vandaag lekker gewassen, margen naar de apk dat soort dingen.

  Ik heb je bericht verplaatst naar het techniesche gedeelte waar je nu dus nog niet kan reageren.

  Mocht je vragen hebben stel ze gerust! Heel veel plezier op het forum en vriendelijke groet, Barry

 4. Op 20-7-2023 om 15:57, R-line zei:

  Aha, duidelijke regels, dan had mijn keuringsgarage het dus mis toen hij mijn auto afkeurde toen 1 kwart van mijn achterlicht het niet deed. Hij vertelde mij toen dat links en rechts hetzelfde moeten zijn, dus dat ik in principe mijn andere achterlicht voor een kwart zou kunnen afplakken zodat deze dezelfde hoeveelheid licht uitstraalt als de andere. Je ziet ook wel eens bij de derde remlichten dat er een of meerdere ledjes defect zijn, als je dan links en rechts van het licht eender maakt door afplakken zou dit geen afkeur zijn (mits niet minder dan 25%)

  Hierover staat niets in de APK regels en zal dus wel niet helemaal kloppen.

  Ik denk dat jouw theorie wel eens zou kunnen werken. Als je niet meer als 25% verlies hebt en beide maak je dezelfde sterkte klopt het als een zwerende vinger met wat er in het boekje staat.

 5. 18 uren geleden, Dano72 zei:

  Ik ben Peter, rijd een passat Bitdi en mis een beetje motorvermogen. Iemand een idee? Volgens de garage geeft hij foutcode P02990 aan.

  Halo Dano, ik heb je topic verplaatst naar de juiste rubriek. In de ik ben en ik rij doe je de voorstel ronde en de klachten/vragen na 3 berichten in de juiste rubriek.

  Succes๐Ÿ‘

ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden