Ga naar inhoud

cyberbot

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over cyberbot

Profile Information

  • Plaats
    Breda

cyberbot's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik hoor van veel mensen ook als je niet betaald krijg je geen donder want ze hebben niet afhouw gegevens Ze kunnen alleen de auto en niet de je als persoon Eventueel ander auto kopen dan probleem is opgelost hahah
  2. Het is nog niet duidelijk of ik die krijg of niet Ik heb de heel internet gezocht maar kan geen duidelijk informatie vinden, sommige zeggen van wel en de ander niet Bij ontvangen van de bekeuring en geen betalen wat kan gebeuren? Ik zag veel Nederlands auto's en zwitse en engles ook hard aan het rijden
  3. Beste Alleen, ik ben vorige week op vakantie in Spanje en Frankrijk, en ik ben paar keer geflitst, hoe groot is de kans dat ik die boeten krijgt?
  4. Ik wil alleen een update de hebben die werkt en niet hoef te codeeren ! Wat is de last officiel versie of rns510? Die ik kan installeren en hoef niet te code
  5. ik weet dat FW 38XX is gevoelig voor de map DVDs, krijg vaak disk error, ik wil alleen weten of iemand hier een ervaring mee heb, met 38XX of 4XX FW, ik heb een V9 Map disk werks prima, alleen ben bang na de update dat die melding gaat geven dat de disk is slecht is of zo iets!
  6. Beste Allemaal, ik heb een RNS510 C gekocht, die heeft een FW 28XX, ik wil graag een update uitvoeren voor de FW naar de 38XX of 40XX, is het de waard om de update te installeren?
  7. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    na dat de garage weet dat ik naar de politie ga, hebben besloten om de apparaat te maken, maar ik wil geen gestolen ding in mijn auto, ik heb gelukkig mijn geld terug!
  8. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Beste ATS, de garage ( de person die ik gesproken heb) gaaf aan de RNS is uit een schaad auto!! ik ga geen gestolen goederen kopen, ik neem aan dat gestolen goederen worden niet bij een garage verkocht !
  9. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Beste ATS, ik ben jullien uit Brabant, ik heb de garage gemaild dat ik verplicht ben om naar de politie te gaan een RDW om aangifte te doen, hun blijven zeggen dat ze die collega van hun niet persoonlijk kunnen !! en als ik naar de politie ga , krijg ik ook problemen mee omdat ik waarschijnlijk een gestolen RNS gekocht heb! graag jullie advies !
  10. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Beste allemaal, gisteren heb ik een garage gevonden op marktplaats die een RNS510 verkoopt, ik ben naar de garage toe gegaan, de auto binnen de deuren dicht wat beetje raar was ! de garage hebben de RNS510 in gebouwd heb ik niet eens gezien, de radio en alles werkt perfect, ik heb toen de MAP getest en Geen GPS te ontvangen, toen heb ik aan de monteur gevraagd er is geen GPS, hij gaaf aan dat die 30 min nodig heb om de locatie te vinden, toen ben ik gewoon weg gerijden naar huis en de heel dag geen GPS, toen heb ik met mijn broer die RNS lost gemaakt en achter die blauw antenne is gebroken ( gestolen en met geweld), ik ben vanochtend terug naar de garage ze zeiden die monteur is gewoon iemand die af en toe hier komt en wij kunnen hem niet persoonlijk!!! dus ik heb een RNS510 die niet werkt ! alleen Radio en misschien van iemand anders is en ik weet het niet ! de garage hebben die jongen gebeld en hij zou wat voor mij regelen van middag en tot nu toe niks gehoord! graag hoe zalen jullie mij hier adviseren om mijn 499€ terug te krijgen of eventueel een werkend GPS510 voor mijn vakantie !
  11. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Ik heb de NAVi vandaag gekocht bij wen garage in Zeist Daar ga ik morgen heen! Ze hebben de rns geïnstalleerd ik krijg de auto werkend maar geen gps toen ik dat vroeg zeiden ze duurt even , dus de heel middag is geen gps Ik heb gebeld en ja volgens hun mankeerde niks
  12. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Best Jaap Het kan niet gemaakt worden?
  13. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Beste Bm-er ik heb net gekijken en zag dat de GPS aansluiting is beetje kapot, is het mogelijk om zo iets aan de praat te krijgen? hierbij heb ik een foto
  14. cyberbot

    RNS300 naar rns510

    Beste allemaal, in mijn passat uit 2006 heb ik een RNS300, ik wou graag een RNS510 wat modern, vandaag een RNS 510 Versie C die werkt prima in mijn Passat, de RNS510 heeft FW versie 38XX, de probleem die ik nu heb is dat die geen satellietje vind, 0 /0 achter in de RNS er zijn 3 kabels : een groot met blokken van stroom een wit van Radio blauw van GPS, moet ik ander GPS voor de RNS510 of werkt die van RNS300 het zelfd? graag iemand een advies geven ik moet vrijdag avond op vakantie !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden